Προς το περιεχόμενο

TitanFall

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μου αρεσε αρκετα το νεο Mode (αν και για μενα θα επρεπε να ειναι max 15 λεπτα και 12 points αντι για 10 ωστε να ειναι 2 φορες ο καθες παιχτης target)

Παντως ειδα πιο γρηγορα φορτωνει τις πιστες αλλα στην laguna (πως στο διαολο λεγεται) παλι frame drops.

Ακόμα άλλο ενα κακό που έχω δει στα τελευταία patch. Στo punch του titan βλεπω τεραστια σφαλματα οπως Lag,αποτομες στροφες του titan και γενικα  σου αφηνει μια αισθηση οτι δεν λειτουργει σωστα.(δεν ξερω αν συμφωνει κανεις?)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πολυ καλο το patch, παιζω με i3 στα 3.4 και gtx 480 μαμα, οντως ειχε βελτιωσεις στο framerate μεχρι και στην lag-oon ανεβηκε το minfps απο 32 στα 55 !! 

Λογω 120hz monitor ομως δεν το ευχαριστιεμαι τοσο πολυ γιατι δεν μπορω να κραταω συνεχεια  120fps, ελπιζω με εναν 4690k στα 4.2+ να πηγαινει καλυτερα, ηδη εχω κοψει πολυ πραγμα ( shadows disabled water low   ragdolls  κλπ ) 

Επεξ/σία από SoFGR

Έχει αρκετό

.....υπεραρκετο κοσμο....παντα γεματο είναι...σημερα επαιξα και το νεο DLC frontier's edge!!!!!!!!!!!!!!! ....παντος από την πρωτη μερα που το αγορασα μολις βγηκε ,δεν εχω μετανιωσει ουτε μια φορα....ισως μια από τις καλητερες αγορες που εχω κανει και εχω χαρει το κάθε λεπτο του παιχνιδιού και επεται  συνεχεια μιας και τα DLC που βγαινουν κατά καιρους κρατανε το παιχνιδι ζωντανο για παρα πολύ καιρο ακομη....

• Like 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Προσφορα για 3μερες στο origin 17.99 το titanfall.Αξιζει η το εχουν εγκαταλειψει?Eχει στα 31 την deluxe  που εχει το season pack μεσα.

πολυ πιθανον να το εχουν παρατησει ..ενδεικτικο ειναι οτι για δευτερη φορα απο την κυκλοφορία του παιχνιδιού το εχουν βαλει στο origin Game Time μηπως και πεισουν νέους χρήστες..  :unsure:  :huh:  .. Ωστοσο η τιμη ειναι δελεαστικη για ενα σχετικα καινουριο παιχνιδι. 

Προσφορα για 3μερες στο origin 17.99 το titanfall.Αξιζει η το εχουν εγκαταλειψει?Eχει στα 31 την deluxe  που εχει το season pack μεσα.

πολυ πιθανον να το εχουν παρατησει ..ενδεικτικο ειναι οτι για δευτερη φορα απο την κυκλοφορία του παιχνιδιού το εχουν βαλει στο origin Game Time μηπως και πεισουν νέους χρήστες..  :unsure:  :huh:  .. Ωστοσο η τιμη ειναι δελεαστικη για ενα σχετικα καινουριο παιχνιδι. 

....ρε παιδια πατε καλα???? ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ....το παιχνιδι είναι παντα γεματο από παικτες.....σταματήστε  να παραπληροφορείτε τον κοσμο ....εντελως φιλικα το λεω ...οσο για την τιμη είναι πολύ καλη.... το ειχα αγορασει και εγω από Origin Mexico....41 ευρο μαζι με το Season Pass ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΓΕΙΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ .....ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΗΤΕΡΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...