Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Άντε να αρχίσουμε να παίζουμε σιγά σιγά κάνα match πάλι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrafeioTeleton Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μου αρεσε αρκετα το νεο Mode (αν και για μενα θα επρεπε να ειναι max 15 λεπτα και 12 points αντι για 10 ωστε να ειναι 2 φορες ο καθες παιχτης target) Παντως ειδα πιο γρηγορα φορτωνει τις πιστες αλλα στην laguna (πως στο διαολο λεγεται) παλι frame drops. Ακόμα άλλο ενα κακό που έχω δει στα τελευταία patch. Στo punch του titan βλεπω τεραστια σφαλματα οπως Lag,αποτομες στροφες του titan και γενικα σου αφηνει μια αισθηση οτι δεν λειτουργει σωστα.(δεν ξερω αν συμφωνει κανεις?) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 https://www.origin.com/en-ie/store/buy/titanfall/pc-download/base-game/standard-edition#details Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Πλέον έχει πέσει στα 20 ευρώπουλα: http://www.allkeyshop.com/blog/buy-titanfall-cd-key-compare-prices/ Λίγο ακόμα και θα το πάρω κι εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFGR Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) πολυ καλο το patch, παιζω με i3 στα 3.4 και gtx 480 μαμα, οντως ειχε βελτιωσεις στο framerate μεχρι και στην lag-oon ανεβηκε το minfps απο 32 στα 55 !! Λογω 120hz monitor ομως δεν το ευχαριστιεμαι τοσο πολυ γιατι δεν μπορω να κραταω συνεχεια 120fps, ελπιζω με εναν 4690k στα 4.2+ να πηγαινει καλυτερα, ηδη εχω κοψει πολυ πραγμα ( shadows disabled water low ragdolls κλπ ) Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2014 από SoFGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garrett156 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 κοσμο εχει;την τελευταια φορα που μπηκα πριν μηνες έψαχνε και δεν εβρισκε last titan standing με τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 κοσμο εχει;την τελευταια φορα που μπηκα πριν μηνες έψαχνε και δεν εβρισκε last titan standing με τιποτα. Έχει αρκετό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Έχει αρκετό .....υπεραρκετο κοσμο....παντα γεματο είναι...σημερα επαιξα και το νεο DLC frontier's edge!!!!!!!!!!!!!!! ....παντος από την πρωτη μερα που το αγορασα μολις βγηκε ,δεν εχω μετανιωσει ουτε μια φορα....ισως μια από τις καλητερες αγορες που εχω κανει και εχω χαρει το κάθε λεπτο του παιχνιδιού και επεται συνεχεια μιας και τα DLC που βγαινουν κατά καιρους κρατανε το παιχνιδι ζωντανο για παρα πολύ καιρο ακομη.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Με τα price drops που κάνουν γίνεται δουλειά από κόσμο φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Αυτό το HBAO+ που έλεγαν ότι θα μπει με patch ακόμα τίποτα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Προσφορα για 3μερες στο origin 17.99 το titanfall.Αξιζει η το εχουν εγκαταλειψει?Eχει στα 31 την deluxe που εχει το season pack μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_79 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Προσφορα για 3μερες στο origin 17.99 το titanfall.Αξιζει η το εχουν εγκαταλειψει?Eχει στα 31 την deluxe που εχει το season pack μεσα. πολυ πιθανον να το εχουν παρατησει ..ενδεικτικο ειναι οτι για δευτερη φορα απο την κυκλοφορία του παιχνιδιού το εχουν βαλει στο origin Game Time μηπως και πεισουν νέους χρήστες.. .. Ωστοσο η τιμη ειναι δελεαστικη για ενα σχετικα καινουριο παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Αποκολαση77 θα σχηματίσουμε squad? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Προσφορα για 3μερες στο origin 17.99 το titanfall.Αξιζει η το εχουν εγκαταλειψει?Eχει στα 31 την deluxe που εχει το season pack μεσα. πολυ πιθανον να το εχουν παρατησει ..ενδεικτικο ειναι οτι για δευτερη φορα απο την κυκλοφορία του παιχνιδιού το εχουν βαλει στο origin Game Time μηπως και πεισουν νέους χρήστες.. .. Ωστοσο η τιμη ειναι δελεαστικη για ενα σχετικα καινουριο παιχνιδι. ....ρε παιδια πατε καλα???? ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ....το παιχνιδι είναι παντα γεματο από παικτες.....σταματήστε να παραπληροφορείτε τον κοσμο ....εντελως φιλικα το λεω ...οσο για την τιμη είναι πολύ καλη.... το ειχα αγορασει και εγω από Origin Mexico....41 ευρο μαζι με το Season Pass ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΓΕΙΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ .....ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΗΤΕΡΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Για σένα μπορεί!!! Εγώ πάλι είδα wallhacks και ένα σορό άλλα cheats που το έβγαλα εντελώς το παιχνίδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα