Προς το περιεχόμενο

TitanFall

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οι 48 ωρες ξεκινανε απο την στιγμη που θα το ξεκινησεις. Οι ωρες που θα σου παρει να το κατεβασεις δεν μετρανε. Απο την στιγμη που για πρωτη φορα ξεκιναει το παιχνιδι εχουμε 48 πραγματικες ωρες 

Ξεκινησε!

Εγώ all-weekend long το βλέπω να λέει. Μακάρι να ήτανε 48 ώρες όποτε εσύ θες.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι εννοεις μαλλον; 

Φυσικα και εχω δικιο. Απο την στιγμη που θα πατησεις να τρεξει για πρωτη φορα εχεις 48 ωρες στην διαθεση σου να παιξεις. All weekend κατα 99% εννοει την δυνατοτητα που εχεις για να το κατεβασεις ωστε να παιξεις για 48 ωρες. Δεν θα υπαρχει απο δευτερα-τριτη αυτη η επιλογη λογικα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εγω το κατεβασα μολις. Συμφωνω να οργανωσουμε να μπουμε κανενα game ολοι μαζι.

Εξαλλου το titanfall αν παει καλα και γινεται να ασχοληθεις σοβαρα με αυτο (clans κλπ.) το εχω στα υποψιν μου για αγορα απο Σεπτεμβρη.

Επεξ/σία από pavlos1908

Κι εγω το κατεβασα μολις. Συμφωνω να οργανωσουμε να μπουμε κανενα game ολοι μαζι.

Εξαλλου το titanfall αν παει καλα και γινεται να ασχοληθεις σοβαρα με αυτο (clans κλπ.) το εχουμε στα υποψιν μου για αγορα απο Σεπτεμβρη.

Ήδη πάει καλά το game,εάν σου αρέσει τσίμπα το

Εμείς του free weekend, σε περίπτωση μελλοντικής αγοράς ξεκινάμε από το 0 ή όπου φτάσουμε τώρα?

Λογικά όσο εχεις φτασει τώρα αφού είναι το full game και τα στατς πάνε στο acc σου.

Το κατέβασα χθες λόγω της 48ωρης προσφοράς και του έριξα μια ματιά. Ακόμα και στις 4 η ώρα το πρωί είχε κάμποσο κόσμο (όχι πολύ όμως είναι η αλήθεια, αλλά ήταν καλύτερα απ' ότι περίμενα).

Από γραφικής άποψης με άφησε ικανοποιημένο ενώ φαίνεται να παίζει μια χαρά (βλ. σταθερά 60fps) στα 2560x1440 με τέρμα όλα (εκτός από ΑΑ). Μου έκανε εντύπωση πως δεν φαίνεται να χάνει καρέ ακόμα και στις εκρήξεις ή τον γενικό χαμό. Τα δε loading times είναι σε φυσιολογικά πλαίσια για παιχνίδι 50GB (!!) download, ειδικά όταν αμέσως μετά πρέπει να υπομένω τα... πεντάλεπτα φορτώματα του BF4.

Σαν gameplay μου θύμισε προφανώς περισσότερο τα παλιά Unreal και σία (έχω καμια 10ετία να παίξω τέτοιο multiplayer), παρά τα BF/CoD. Δεν μπορώ να πως όμως ότι ξετρελάθηκα, ενώ φυσικά περίμενα πολύ καλύτερο campaign. Τώρα για αγορά, μάλλον θα περιμένω να πέσει λίγο η τιμή πριν το αποφασίσω.

....μετα το χτεσινό 1gb update μήπως το παιχνίδι πήρε άλλη πνοή σε γραφικά και  gameplay...η με γελάνε τα ματια μου??

tfpatc_zps50f22faf.jpg~original

και patch και DLC.. έτσι..Σε ρυθμούς bf να κινούμαστε !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...