konstantinos77 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 το pc μου είναι ήδη next-gen πριν βγουν οι ''next-gen'' κονσόλες,όπως και πολλών εδώ μέσα. Δεν μπορώ άλλο το παραμύθι του next-gen το οποιό είναι για να φεύγουν φράγκα.. Για τιμές φτινές,βάλτε vpn/proxy πηγαίνετε σε μεξικάνικο,ινδικό,βραζιλιάνικο origin(ΕΑ) και πάρτε το..όπως πήρα το bf4 PREMIUM edition 51€ όταν άλλοι έδιναν 110-120€ την 1η μέρα κυκλοφορίας..Ποτέ ξανά σε αυτή την εταιρία,όλο το ποσό! Με βλέπετε έτσι αρνητικό,γιατί με την ΕΑ εγώ τελείωσα πια,λόγω bf4.. Kαλα next gen σε κονσολες μιλαμε παντα για exclusives .Στα multi τι next gen να δεις οταν υπαρχει το pc ,κοινη λογικη .. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 οσο και nextgen να ειναι τα pcια μας απο specs, αυτο δεν ελεγε και πολλα πραγματα τοσο καιρο που οι κονσολες ειχαν τα specs του 2005 που ειχαν. πως ειναι "για να φευγουνε φραγκα" ρε συ xtrm, οταν στην ουσια κατα 95%, αυτες οι νεες κονσολες θα ζμπρωξουν το development ολων των games? και επι του θεματος, ειχα ξεχασει ενα κωλο-setting στο κωλο-site της ΕΑ να δειχνει ευρωπη, και το κλειδι για την alpha στο xbone -ενω υπογραψα το nda- δεν μου ηρθε ποτε. > τελος παντων, τελικα κλειδια πηρε αρκετος κοσμος, και ολοι μιλανε για ..paradigm shift. δηλαδη, αφου παιξανε 5-6 ωρες τουλαχιστον, ειναι πλεον σιγουροι οτι ολα τα μελλοντικα fps θα αντιγραφουν το titanfall. αρα μαλλον τους ...αρεσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Για να δούμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 ηρθε σε κανεναν σας κλειδακι για να μπει στο game?μπηκα πριν λιγο μπας και..αλλα τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μόνο στο Xbox One μπορείς με κλειδί να μπεις στην closed alpha ή είναι ''ανοιχτή'' και σε PC ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Στο One δεν είναι μόνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Έτσι έχω ακούσει κι εγώ. Δεν ξέρω κάτι για PC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 δεν ξερω αν ειναι μονο για pc η χβοχ ονε,απλα επειδη διαβασα οτι στελνουν κωδικους μεσω email αν δωσεις το mail σου στο origin,για αυτο υπεθεσα πως θαναι και για pc μαλακια ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μπερδεύτηκα τώρα, αλλά βαριέμαι να το ψάξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Here Is Ten Minutes Of Gameplay Footage From TitanFall’s Closed Alpha Phase αυτο το βιντεο επαληθευει την αρχικη μου υποψια για το παιχνιδι: ειναι ΜΑΠΑ, με το hype machine να μας το παρουσιαζει σαν την επομενη επανασταση στο FPS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Αν λέει μάπα ο Killik, θα το παίξω σίγουρα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Πολύ γρήγορο και βαρετό capture the flag, όλα τα αλλα φαίνονται ok, τώρα για αγορά...περιμένω κάνα καλο gameplay destiny. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Εγώ το βλέπω ως το Halo του PC μέχρι στιγμής.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Το συγκεκριμένο video, προσωπικά, μόνο βαρετό, ανούσιο και αντι-διαφήμιση το βρήκα. 10 λεπτά, 3 φορές ακριβώς το ίδιο πράγμα... Μόνο πίου-πίου, η χρήση των mechs μόνο στα cutscenes είχε ενδιαφέρον, το bots γτπκ τελείως. Δεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 TitanFall Beta Coming Soon According To Origin Who knows? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα