Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω δανειστει το λαπτοπ της αδελφης μου και απο χθες μολις πιεζω το πληκτρο για να λειτουργησει κανει οτι θα λειτουργησει για 2-3 δευτερα και μετα παλι κλεινει .........Τι μπορει να συμβαινει ...........?  Τα φωτα σας παρακαλω ...............

Δημοσ.

Το πρόβλημα το κανει με μπαταρία επάνω η και χωρίς την μπαταρία μονο με το ρεύμα ?
Δείχνει τιποτα η οθόνη η δεν προλαβαίνει καν ?

Πες και ποιο Laptop ειναι

Δημοσ.

Το πρόβλημα το κανει με μπαταρία επάνω η και χωρίς την μπαταρία μονο με το ρεύμα ?

Δείχνει τιποτα η οθόνη η δεν προλαβαίνει καν ?

Πες και ποιο Laptop ειναι

κανονικα με την μπαταρια του .............Δεν δειχνει τιποτα ....Απλα για 2 δευτ αναβει το buton λειτουργιας ( εναρξης ) και μετα σβηνει.......

Δημοσ.

Χωρίς την μπαταρία μονο με το ρεύμα επάνω κανει το ιδιο ?

Δούλευε κανονικά και ξαφνικά στο παρουσίασε  ?

Δημοσ.

Χωρίς την μπαταρία μονο με το ρεύμα επάνω κανει το ιδιο ?

Δούλευε κανονικά και ξαφνικά στο παρουσίασε  ?

Φιλε εχω την εντυπωση οτι το καλωδιο που δεινει ρευμα στο λαπτοπ δεν δειχνει το φωτακι το πρασινο τροφοδοσιας ............υπαρχει περιπτωση να ειναι αφορτιστη η μπαταρια και το κανει αυτο ....?

Δημοσ.

Για αυτο σου ειπα να το βάλεις χωρις την μπαταρία μονο με το ρεύμα του επανω να δουμε  καντο αν μπορείς.

Αν χωρίς την μπαταρία με το ρεύμα επάνω δεν δίνει καν ρεύμα τοτε πολύ πιθανόν να εχει χαλάσει ο μετασχηματιστής / φορτιστής και να πρέπει να παρεις αλλον

Δημοσ.

Για αυτο σου ειπα να το βάλεις χωρις την μπαταρία μονο με το ρεύμα του επανω να δουμε  καντο αν μπορείς.

Αν χωρίς την μπαταρία με το ρεύμα επάνω δεν δίνει καν ρεύμα τοτε πολύ πιθανόν να εχει χαλάσει ο μετασχηματιστής / φορτιστής και να πρέπει να παρεις αλλον

ουτε 9 μηνες δεν εχει που τον ειχα παρει απο τα eshop ......Να εχει εγγυηση ?  μπορει να ειναι κατι πιο σοβαρο μεσα στο λαπτοπ ..................?

Δημοσ.

Τέλοσπαντων επειδή δεν βλέπω να δοκιμάζεις αυτα που σου πρότεινα , αν ειναι καινούργιο το laptop 9 μήνες οπως λες φυσιολογικά θα εχει εγγύηση παρτε ενα τηλέφωνο στο eshop να ρωτήσετε

Δημοσ.

Τέλοσπαντων επειδή δεν βλέπω να δοκιμάζεις αυτα που σου πρότεινα , αν ειναι καινούργιο το laptop 9 μήνες οπως λες φυσιολογικά θα εχει εγγύηση παρτε ενα τηλέφωνο στο eshop να ρωτήσετε

θα το κανω αργοτερα φιλε μου δεν το εχω τωρα μαζι μου .............Το τροφοδοτικο το εχω 9 μηνες οχι το λαπτοπ ............Θα το κανω αργοτερα και θα ενημερωσω ......Ελπιζω να ειναι αυτο το προβλημα και οχι τιποτα πιο σοβαρο ...Σε ευχαριστω παντως ....να σαι καλα

Δημοσ.

Παιδια οκ το προβλημα ηταν στο τροφοδοτικο.............πηγα στα eshop  και θα το ελεξουν με πιθανη αντικατασταση του τροφοδοτικου δεν διορθωνεται τελικα...................Σας ευχαριστω πολλυ...........

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...