nikbel1998 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Εχω δανειστει το λαπτοπ της αδελφης μου και απο χθες μολις πιεζω το πληκτρο για να λειτουργησει κανει οτι θα λειτουργησει για 2-3 δευτερα και μετα παλι κλεινει .........Τι μπορει να συμβαινει ...........? Τα φωτα σας παρακαλω ...............
SPANK Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Το πρόβλημα το κανει με μπαταρία επάνω η και χωρίς την μπαταρία μονο με το ρεύμα ?Δείχνει τιποτα η οθόνη η δεν προλαβαίνει καν ? Πες και ποιο Laptop ειναι
nikbel1998 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Το πρόβλημα το κανει με μπαταρία επάνω η και χωρίς την μπαταρία μονο με το ρεύμα ? Δείχνει τιποτα η οθόνη η δεν προλαβαίνει καν ? Πες και ποιο Laptop ειναι κανονικα με την μπαταρια του .............Δεν δειχνει τιποτα ....Απλα για 2 δευτ αναβει το buton λειτουργιας ( εναρξης ) και μετα σβηνει.......
SPANK Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Χωρίς την μπαταρία μονο με το ρεύμα επάνω κανει το ιδιο ? Δούλευε κανονικά και ξαφνικά στο παρουσίασε ?
nikbel1998 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Χωρίς την μπαταρία μονο με το ρεύμα επάνω κανει το ιδιο ? Δούλευε κανονικά και ξαφνικά στο παρουσίασε ? Φιλε εχω την εντυπωση οτι το καλωδιο που δεινει ρευμα στο λαπτοπ δεν δειχνει το φωτακι το πρασινο τροφοδοσιας ............υπαρχει περιπτωση να ειναι αφορτιστη η μπαταρια και το κανει αυτο ....?
SPANK Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Για αυτο σου ειπα να το βάλεις χωρις την μπαταρία μονο με το ρεύμα του επανω να δουμε καντο αν μπορείς. Αν χωρίς την μπαταρία με το ρεύμα επάνω δεν δίνει καν ρεύμα τοτε πολύ πιθανόν να εχει χαλάσει ο μετασχηματιστής / φορτιστής και να πρέπει να παρεις αλλον
nikbel1998 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Για αυτο σου ειπα να το βάλεις χωρις την μπαταρία μονο με το ρεύμα του επανω να δουμε καντο αν μπορείς. Αν χωρίς την μπαταρία με το ρεύμα επάνω δεν δίνει καν ρεύμα τοτε πολύ πιθανόν να εχει χαλάσει ο μετασχηματιστής / φορτιστής και να πρέπει να παρεις αλλον ουτε 9 μηνες δεν εχει που τον ειχα παρει απο τα eshop ......Να εχει εγγυηση ? μπορει να ειναι κατι πιο σοβαρο μεσα στο λαπτοπ ..................?
SPANK Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Τέλοσπαντων επειδή δεν βλέπω να δοκιμάζεις αυτα που σου πρότεινα , αν ειναι καινούργιο το laptop 9 μήνες οπως λες φυσιολογικά θα εχει εγγύηση παρτε ενα τηλέφωνο στο eshop να ρωτήσετε
nikbel1998 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Τέλοσπαντων επειδή δεν βλέπω να δοκιμάζεις αυτα που σου πρότεινα , αν ειναι καινούργιο το laptop 9 μήνες οπως λες φυσιολογικά θα εχει εγγύηση παρτε ενα τηλέφωνο στο eshop να ρωτήσετε θα το κανω αργοτερα φιλε μου δεν το εχω τωρα μαζι μου .............Το τροφοδοτικο το εχω 9 μηνες οχι το λαπτοπ ............Θα το κανω αργοτερα και θα ενημερωσω ......Ελπιζω να ειναι αυτο το προβλημα και οχι τιποτα πιο σοβαρο ...Σε ευχαριστω παντως ....να σαι καλα
nikbel1998 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Παιδια οκ το προβλημα ηταν στο τροφοδοτικο.............πηγα στα eshop και θα το ελεξουν με πιθανη αντικατασταση του τροφοδοτικου δεν διορθωνεται τελικα...................Σας ευχαριστω πολλυ...........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα