ms13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Καλησπερα σας! Εχω την οθονη του τιτλου εδω και ενα εξαμηνο. Ολα ηταν τελεια μεχρι σημερα. Οταν ανοιξα τον υπολογιστη δεν παρατηρησα κατι, αλλα ξαφνικα το αριστερο 1/3 της οθονης αλλαξε χρωμα (εγινε καπως πιο μπεζ-ροζ απο το φυσιλογικο) και αρχισε να "πιξελιαζει". Επισης φαινεται λες και κινειται προς τα κατω. Τα εχω παιξει δεν ξερω τι να κανω... Δεν ειναι περιεργο που το επαθε ετσι ξαφνικα την ωρα που ηταν ανοιχτη? Καθε συμβουλη ευπροσδεκτη!
ms13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Η τελευταια λυση αυτη ειναι. Το θεμα ειναι αν μπορω να κανω κατι αλλο εγω...
SPANK Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Και να μπορείς να κανεις κατι εσυ δεν κανεις απλα απο την στιγμή που ειναι στην εγγύηση την πας και στην αλλάζουν, αυτο υσχύει για ολα τα πράγματα που εχουν εγγύηση. Αν πχ την ανοίξεις εσυ η πηράξεις κατι αλλο μεσα στην οθόνη εκτος οτι μπορεί να μην την φτιάξεις θα χάσεις και την εγγύηση.
ms13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Εχεις δικιο σε αυτο που λες, αλλα δεν το εννουσα με αυτη την εννοια... Δεν εχω την εμπειρια και τις γνωσεις για κατι τετοιο. Το κακο για μενα ειναι οτι επεσε τωρα μεσα στην εξεταστικη και δεν μενω Θεσσαλονικη για να την δωσω να την φτιαξουν και να την εχω πισω αμεσα. Ασε που την αποδειξη την εχουν οι γονεις μου στην Αθηνα, ενω εγω ειμαι στην Πατρα. Σκετη ταλεπωρια...
infini Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δε χρειάζεται να τη στείλεις στο κατάστημα. Επικοινωνείς με τη Dell και σου φέρνει άλλη οθόνη (ίδιο μοντέλο) με courrier.
ms13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Και πως θα γινει αυτο? Δεν θα χρειαστει να γινει η αντιστοιχη διαδικασια?
Millennium Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Ποιά αντίστοιχη?Πάρε τηλ το support της dell και ζήτα αλλαγή.Ρώτα τους και οτι απορία έχεις.
Silverage Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μήπως φταίει καμιά κάρτα γραφικών;Δοκίμασες άλλο καλώδιο;Μήπως βγήκε το καλώδιο για δες το. 1
ms13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Ξανακατεβασα τους drivers της καρτας γραφικων αλλα τιποτα. Επαιξα με τις επαφες των καλωδιων μια απο τα ιδια. Πηρα την Dell και εκανα διαφορα τεστακια και μου ειπαν οτι ειναι τελικα προβλημα της οθονης. Απο Δευτερα τωρα περιμενω νεοτερα, γιατι δεν εβρισκα τον αριθμο παραγγελειας. Ευχαριστω γαι τη βοηθεια παιδια, αμα προκυψει κατι αλλο θα ενημερωσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα