Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω πρόβλημα με το laptop. Μου έπεσε από το ντιβάνι σε μικρή απόσταση και δεν βλέπει (μάλλον) τον HD. Όταν ανοίγω το laptop πριν καν μπουτάρει μου βγάζει το μήνυμα: non-system disk or disk error

Τι μου προτείνεται να κάνω?

Δημοσ.

το ανοιγεις απο κατω να δεις μηπως και εχει ξεκουμπωθει ο σκληρος δισκος αλλιως προφανως ο δισκος τα παιξε!!

Δημοσ.

αν έχεις άλλο υπολογιστή δοκιμή εκεί τον σκληρό σου, για να βγάλεις ασφαλής συμπεράσματα.

δύσκολα τα πράγματα όμως αν δουλεύει ο σκληρός και πέσει.

Δημοσ.
Ναι το επιβεβαίωσα στον Desktop. Ο σκληρός δεν δουλεύει, ούτε καν ανοίγει στο desktop. 

Μήπως υπάρχει κανένας τρόπος να σώσω κάποια αρχεία που είχα μέσα?

Σας ευχαριστώ πάντως για τις γρήγορες απαντήσεις.
Δημοσ.
Ναι το επιβεβαίωσα στον Desktop. Ο σκληρός δεν δουλεύει, ούτε καν ανοίγει στο desktop. 

Μήπως υπάρχει κανένας τρόπος να σώσω κάποια αρχεία που είχα μέσα?
Σας ευχαριστώ πάντως για τις γρήγορες απαντήσεις.

αν και δεν νομίζω εσυ να μπορείς,μόνο εταιρίες αναλαμβάνουν με αδρά αμοιβή για να κάνουν ανάκτηση.

γράψε εδω το προβλημά σου,θα σου δώσουν συμβουλές αν μπορείς να κάνεις κάτι Link.png Site: http://www.insomnia.gr/topic/353340-%CF%87%CE%AC%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CE%BF-%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%B2%CE%AC%CF%86%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD/page-20">δίσκοι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...