Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω το παρακάτω set μνήμες

http://www.corsair.com/vengeance-8gb-dual-channel-ddr3-memory-kit-cmz8gx3m2a1600c9b.html

και σκέφτομαι να βάλω άλλα 8gb.

Πρέπει να βάλω τις ίδιες ή μπορώ να βάλω κάποιες άλλες καλύτερες? Πάντως τις δικές μου τις βρίσκω πλέον πιο ακριβές από ότι τις είχα πάρει. Προφανώς έχουν ξεμείνει σε μαγαζιά stock.

Η μητρική μου είναι η Asus P8Z77-V PRO

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

ΤΙς βρισκεις πιο ακριβες γιατι εχουν ανεβει πολυ οι τιμες.βεβαια ειχαν ξεφτιλιστει καποτε.δεν ειναι στοκ.

Για ποιον λογο θελεις παραπανω μνημη?την χρησιμοποιεις η μονο για παιχνιδια?

Δημοσ.

Σκεφτόμουν να βάλω γιατί το physical memory δουλεύει σταθερά στο 60% και καμιά φορά ανεβαίνει και πιο πολύ.

Προγραμματιστής είμαι, οπότε δουλεύω πολύ browsers και web editors και που και που και photoshop.

Δεν παίζω παιχνίδια.

Εχω και SSD. Από θέμα ταχύτητας δεν έχω μεγάλο παράπονο. Απλά σκέφτηκα να δώσω λίγο "αέρα" στο σύστημα μου.

Δημοσ.

Μαλιστα.αρα σου χρειαζεται η μνημη.το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να παρεις ενα ιδιο σετ με αυτες που εχεις.

αν και με τις vengeance....κανεις δεν ξερει εαν θα δουλεψουν μαζι ανετα 2 ιδια σετ(λογικα ομως τωρα θα εχουν διαφορετικα τσιπακια).

pagefile και τετοια εχεις κλεισει στον ssd?

Δημοσ.

Έχεις κάποιο Link Να διαβάσω για τις vengeance και το πρόβλημα που έχουν...?

το pagefile το είχα κλείσει στον ssd αλλά το τελευταίο samsung magician που έτρεξα για maximum reliability Μου ενεργοποίησε πάλι το virtual memory!

Δημοσ.

Κλειστο και ξαναδες την καταναλωση της μνημης μια. Πιθανο να μη χρειαζεσαι εξτρα αγορα αν ικανοποιησε ετσι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...