eprototype Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Γεια σας παίδες θα ήθελα αν μπορειτε να μου πείτε που μπορώ να βρω τους παρακατω συμπληρωματικους ανεμιστηρες του κουτιού μου 2. 200mm Colorshift fan επάνω, 5. 120mm κάτω, 4. 200mm στο πλευρικό πάνελ. δηλαδή στην παρακατω εικόνα το 2 το 4 και το 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 200mm 120mm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eprototype Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 200mm 120mm Ναι όμως εγώ θέλω της ίδιας της THERMALTAKE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Ναι όμως εγώ θέλω της ίδιας της THERMALTAKE thermaltake Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eprototype Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 thermaltake θέλω να είναι 200mm Colorshift τουλάχιστον ο ένας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα