Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aμα μπροστά στις Alfa AWUS036H και  Geetek Janus II  που είναι πραγματικά θηρία προτιμάς την  tp-link  τότε ....

Tο μονο καλο που έχει η TP-Link άμα λες για την PCI πιο πάνω είναι το καλύτερο pci interface σε σχέση με το USB. Όμως άμα το pc σου το εxεις κάτω στο πάτωμα η σε θήκη μέσα στο γραφείο οι κεραίες θα πνίγονται.

Έτσι μετά θα θες καλώδιο για να βάλεις τις κεραίες σε καλύτερο σημείο ( κάτι που δεν πρέπει να κανεις γιατί το καλώδιο έχει απώλειες ) Οι usb όμως τοποθετουνται εύκολα σε ένα καλο σημείο και η USB επέκταση δεν επηρεάζει το σήμα τις κεραίας.

Δημοσ.

Aμα μπροστά στις Alfa AWUS036H και  Geetek Janus II  που είναι πραγματικά θηρία προτιμάς την  tp-link  τότε ....

Tο μονο καλο που έχει η TP-Link άμα λες για την PCI πιο πάνω είναι το καλύτερο pci interface σε σχέση με το USB. Όμως άμα το pc σου το εxεις κάτω στο πάτωμα η σε θήκη μέσα στο γραφείο οι κεραίες θα πνίγονται.

Έτσι μετά θα θες καλώδιο για να βάλεις τις κεραίες σε καλύτερο σημείο ( κάτι που δεν πρέπει να κανεις γιατί το καλώδιο έχει απώλειες ) Οι usb όμως τοποθετουνται εύκολα σε ένα καλο σημείο και η USB επέκταση δεν επηρεάζει το σήμα τις κεραίας.

Για το TP Link USB μιλάω...

Δημοσ.

Αμα το ΤP-Link  TL-WN722NC εχει Chipset AR9271 τοτε ειναι ΟΚ.

Πάντως τα TP-Link είναι low/middle class προϊόντα εξακολουθώ να προτιμώ Alfa και Geetek

Δημοσ.

To tp link έχει μόνο καλές αξιολογήσεις και πολλές, αντιθέτως, το geetek έχει και αρνητικές αξιολογήσεις.

Αποστολή από το SK17i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το geetek έχει άπειρο range όλοι την γειτονιά πιάνω :P :P  Tώρα γιατί να εxει negative reviews δεν ξέρω εμενα δουλεύει άψογα και στο backtrack

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.612220

Mια συνηθισμένη ρύθμιση που δεν είναι υποκειμενική είναι η ρύθμιση του μαύρου. Δηλαδή να ρύθμισης brightness contrast saturation etc etc ώστε το μαύρο στις ταινίες να είναι πραγματικά μαύρο και όχι γκρι.

Λαθος copy paste

Επεξ/σία από biomecanoid
Δημοσ.

Το geetek έχει άπειρο range όλοι την γειτονιά πιάνω :P :P  Tώρα γιατί να εxει negative reviews δεν ξέρω εμενα δουλεύει άψογα και στο backtrack

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.612220

Mια συνηθισμένη ρύθμιση που δεν είναι υποκειμενική είναι η ρύθμιση του μαύρου. Δηλαδή να ρύθμισης brightness contrast saturation etc etc ώστε το μαύρο στις ταινίες να είναι πραγματικά μαύρο και όχι γκρι.

Τι μαύρο? τι ρύθμιση? Δεν σε καταλαβαίνω!

Δημοσ.

Τελικά ρε παιδιά το φλασακι ή η κεραία θα κάνει δουλειά;

Δημοσ.

Τι μαύρο? τι ρύθμιση? Δεν σε καταλαβαίνω!

Sorry ... ασχετο λαθος copy paste :P 

Δηλαδη ?

Δημοσ.

Ποιό από τα δύο εννοώ

Δηλαδη ?

Ποιό να πάρω για να κάνω δουλειά εννοώ

Δηλαδη ?

Δημοσ.

Μια usb κάρτα αποτελείται από το κυρίο μέρος που το κουμπώνεις στον υπολογιστή και καταλήγει σε μια πλαστική κεραία

Όχι δν εννοώ αυτό.Θέλω μια κεραία να την συνδέσω στο usb να κλέβω ασύρματο ίντερνετ.Δεν υπάρχει θέμα χρημάτων αλλά σαν κάνω δουλειά με την tp link σε συνδυασμό να κουμπώσω επάνω μια 8ντιν κεραία εξτρά να πάρω αυτήν και όχι την geetec που προτείνεις,ή το αντίστροφο, με ενδιαφέρει να έχω το καλύτερο αποτέλεσμα

Δημοσ.

Για να ανοίγω άλλο θέμα μπορώ να κάνω αυτό το πράγμα στα 100 μέτρα με 30 ευρό η δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση ρωτάω γιατί είμαι τελείως άσχετος σε αυτό το θέμα

Για να μην ανοίγω *

Θέλω να το βάλω σε σταθερό γι να τον πάρω στο κάμπινγκ το κακό είναι οτΙ δεν πιάνει καλα στην θέση που είμαστε και δεν ξέρω προς τα.ποΥ είναι ο αναμεταδότες με κινητό (neo v)μια πιάνω μια δεν πιάνω οπότε. Δεν πρέπει νΑ ειναι οαΙ παρα πολυ μακριά.

Δημοσ.

Όχι δν εννοώ αυτό.Θέλω μια κεραία να την συνδέσω στο usb να κλέβω ασύρματο ίντερνετ.Δεν υπάρχει θέμα χρημάτων αλλά σαν κάνω δουλειά με την tp link σε συνδυασμό να κουμπώσω επάνω μια 8ντιν κεραία εξτρά να πάρω αυτήν και όχι την geetec που προτείνεις,ή το αντίστροφο, με ενδιαφέρει να έχω το καλύτερο αποτέλεσμα

Δεν εχει καταλάβει πως κεραία είναι ένα πλαστικό TSOUTSOUNI ouuf πως να το πω αλλιώς

αυτό που θες εσύ είναι ΚΑΡΤΑ USB WIFI

Για να ανοίγω άλλο θέμα μπορώ να κάνω αυτό το πράγμα στα 100 μέτρα με 30 ευρό η δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση ρωτάω γιατί είμαι τελείως άσχετος σε αυτό το θέμα

Για να μην ανοίγω *

Θέλω να το βάλω σε σταθερό γι να τον πάρω στο κάμπινγκ το κακό είναι οτΙ δεν πιάνει καλα στην θέση που είμαστε και δεν ξέρω προς τα.ποΥ είναι ο αναμεταδότες με κινητό (neo v)μια πιάνω μια δεν πιάνω οπότε. Δεν πρέπει νΑ ειναι οαΙ παρα πολυ μακριά.

θες Access Point εξωτερικού χωρού με εξωτερική κεραία

Eδω:

http://www.insomnia.gr/topic/488552-how-to-dd-wrt-link-%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD/

Δημοσ.

H geetek είναι USB Wireless card και αυτό στην photo είναι Antenna SMA που βιδώνει πάνω σε διαφορες Wireless Card.  Aμα δεν τα λες καλά μπερδεύεται ο άλλος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...