KinigosPsixon Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Καλημέρα . ψάχνω να αγοράσω μπαταρία για ένα laptop και είδα οτι στο amazon υπάρχουν αρκετα φθηνές αλλα έχουν τεράστιες αποκλίσεις και προφανός κάποια είναι μη γνήσια η χρησιμοποιημένα ίσως και δεν ξέρω πιό να επιλέξω . υγ 1 . ίσως το έβαλα δε λάθος ενότητα αλλα δεν έβρισκα αυτην που είχα πετυχη κάπου για αγορές απο εξωτερικό υγ 2 . αυτή θα είναι η πρώτη μ αγορα απο εξωτερικό δεν έχω ξανα κάνει υγ 3 θέλω καινουργια όχι μεταχειρισμένη . αυτές βρήκα εγώ http://www.amazon.com/s/ref=sr_nr_p_76_0?rh=n%3A172282%2Ck%3Ahp+muo6+notebook+battery%2Cp_n_condition-type%3A2224371011%2Cp_76%3A1249137011&keywords=hp+muo6+notebook+battery&ie=UTF8&qid=1370511400&rnid=1249135011
smarnel Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 σαν γενικός κανόνας ισχύει το ότι οι ακριβές είναι οι Original HP και οι φθηνές είναι οι συμβατές με HP. όλες καινούργιες πρέπει να είναι. κάποιες αποστέλλονται στην Ελλάδα κάποιες όχι. αυτή των 80USD είναι διπλάσια σε χωρητικότητα από αυτήν που έχεις ήδη. στην θέση σου θα έψαχνα στο Amazon UK για να πιο σίγουρα αποτελέσματα (αποστολή στην Ελλάδα,χωρίς φόρους τελωνείου,πιο γρήγορη παράδοση κτλ.).
KinigosPsixon Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 οπότε κάποια απο αυτές (εδώ δεν μπόρεσα να βάλω φίλτρο για new) εντάξει εχω μπερδευτεί εχει απο 4400 - 8800 η δικιά μου είνια 5500 όποια και να πάρω ταιριάζει ? λογικά οσο πιο πολλά τόσο καλύτερα ε?
coolerman Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 το μοντέλο τις μπαταρίας ποιό είναι;; HSTNN-???? απο ebay μπορείς να αγοράσεις; γνήσια 27 ευρώ κομπλέ Site: http://www.ebay.co.uk/itm/57w-Genuine-Battery-for-HP-Compaq-593554-001-Battery-DM4-CQ42-G62-G72-CQ32-101TX-/280836306117?pt=Laptop_Batteries&hash=item416325f4c5">593554-001 καλό είναι να μην φεύγεις απο τα εργοστασιακά νούμερα τις μπαταρίας. τελωνείο σε αυτήν την τιμή δεν έχει.
KinigosPsixon Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 ξερω εγώ γιατι να μην μπορω? δεν εχω αγοράσει ξανα αλλα μάλλον θα μπορώ hstnn-uboy
coolerman Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 ξερω εγώ γιατι να μην μπορω? δεν εχω αγοράσει ξανα αλλα μάλλον θα μπορώ hstnn-uboy αυτή που σου δείχνω στο λίνκ είναι συμβατή. στο ebay έχεις λογαριασμό;;
KinigosPsixon Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 όχι αλλα έχουν φίλοι μ και μπορώ να κάνω αν χρειαστεί . Οκ ευχαριστώ πολύ για την πρόταση . να ρωτήσω κατι άσχετο . Υπάρχει καποιος λόγος π μ πρότεινες ebay αντί amazon επειδή έχουν αρχλισει να με εναδιαφέρουν οι αγορές απο έξω να ξέρω . είναι καλύτερο (αν θες και δεν βαριέσαι απαντας... ) α και κατι ακόμα γιατί δεν κάνουν οι μεγαλύτερες προκαλούν "φθορές " ? το λέω γιατι όπως λέω και πιο πάνω έχω δεί να το κάνουν σε κινητά.
coolerman Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 όχι αλλα έχουν φίλοι μ και μπορώ να κάνω αν χρειαστεί . Οκ ευχαριστώ πολύ για την πρόταση . να ρωτήσω κατι άσχετο . Υπάρχει καποιος λόγος π μ πρότεινες ebay αντί amazon επειδή έχουν αρχλισει να με εναδιαφέρουν οι αγορές απο έξω να ξέρω . είναι καλύτερο (αν θες και δεν βαριέσαι απαντας... ) μόνο απο amazon.co.uk σε συμφέρει για καινούρια,παίζουν πολλές προσφορές με αγορές πάνω απο 25 λίρες έχεις δωρεάν μεταφορικά(super save delivery) το amazon.com δεν συμφέρει για τα μεταφορικά του και τυχόν τελωνείο. στο ebay βρίσκεις τα πάντα και καινούρια και μτχ(εκτός ναρκωτικά και αληθινά όπλα) αλλά θέλει ψάξιμο για να βρείς την καλύτερη προσφορά. π.χ όπως η μπαταρία σου ότι αγοράζουμε απο ευρωπαική χώρα/ζώνη δεν περνάει τελωνείο. μόνο απο τρίτες χώρες π.χ αμερική και απο συγκεκριμένο ποσόν(50/60 ευρώ νομίζω) και πάνω. ** εγώ προσωπικά δεν το συστήνω για μεγαλύτερα Mah απο τα στάνταρ του εργοστασίου. δεν θα βρείς πουθενά γνήσια μπαταρία π.χ Hp να "φεύγει" απο τα πραγματικά νούμερα τις "μαμά" μπαταρίας. η universal υπάρχουν όμως σε περισσότερα Mah.
KinigosPsixon Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 οκ... ευχαριστώ για την βοήθεια . θα πάρω αυτήν απο το ebay.
coolerman Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 οκ... ευχαριστώ για την βοήθεια . θα πάρω αυτήν απο το ebay. τπτ και καλά κάνεις
smarnel Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 δεν θα βρείς πουθενά γνήσια μπαταρία π.χ Hp να "φεύγει" απο τα πραγματικά νούμερα τις "μαμά" μπαταρίας. η universal υπάρχουν όμως σε περισσότερα Mah. όταν λες ότι δεν υπάρχει γνήσια μπαταρία με μεγαλύτερη χωρητικότητα? http://www.amazon.com/gp/customer-media/product-gallery/B000H8L748/ref=cm_ciu_pdp_images_1?ie=UTF8&index=1 αυτή δεν είναι γνήσια? δεν έχει διπλάσια χωρητικότητα?
coolerman Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 όταν λες ότι δεν υπάρχει γνήσια μπαταρία με μεγαλύτερη χωρητικότητα? http://www.amazon.com/gp/customer-media/product-gallery/B000H8L748/ref=cm_ciu_pdp_images_1?ie=UTF8&index=1 αυτή δεν είναι γνήσια? δεν έχει διπλάσια χωρητικότητα? δεν έκανα σωστή διατύπωση στην απαντησή μου. δεν έκατσα να σηκώσω ολο το ίντερνετ για να βρώ μεγαλύτερη μπαταρία σε Mah φίλε μου. ίσως και να υπάρχουν,εγω δεν το συστήνω. μα καλά και εσύ έφαγες ολο το νετ για να βρείς άλλη μπαταρία και να μου την "πείς" χαχαχαχαχα
smarnel Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 δεν έκανα σωστή διατύπωση στην απαντησή μου. δεν έκατσα να σηκώσω ολο το ίντερνετ για να βρώ μεγαλύτερη μπαταρία σε Mah φίλε μου. ίσως και να υπάρχουν,εγω δεν το συστήνω. μα καλά και εσύ έφαγες ολο το νετ για να βρείς άλλη μπαταρία και να μου την "πείς" χαχαχαχαχα ε όχι βέβαια,δεν έψαξα για να στην πω... απλά ήταν μέσα στο link του Amazon που έβαλε ο φίλος στο πρώτο ποστ,και από τις γενικότερες γνώσεις μου. αλήθεια,γιατί να μην βάλει κάποιος μεγαλύτερη μπαταρία αφού υπάρχουν σαν επιλογή από τον κατασκευαστή? μπορεί να επιβαρύνει το σύστημα φόρτισης με κάποιο τρόπο?
coolerman Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 απλά ήταν μέσα στο link του Amazon που έβαλε ο φίλος στο πρώτο ποστ,και από τις γενικότερες γνώσεις μου. αλήθεια,γιατί να μην βάλει κάποιος μεγαλύτερη μπαταρία αφού υπάρχουν σαν επιλογή από τον κατασκευαστή? μπορεί να επιβαρύνει το σύστημα φόρτισης με κάποιο τρόπο? έχουν αναφερθεί προβλήματα με μεγαλύτερες μπαταρίες σε Mah απο universal μπαταρίες σε λάπτοπ. προσωπικά δεν το συστήνω.ότι λένε τα εργοστασιακά "νούμερα" ίσως για κάποιον που είναι κάθε μέρα έξω και χρειάζεται αυτονομία θα του είναι χρήσιμη. αν το έχει κάθε μέρα μέσα στο σπίτι δεν βρίσκω τον λόγο να πάει σε μεγαλύτερη.
sil_unique Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 οι μεγάλες είναι ποιο φαρδιές και εξέχουν ανασηκώνοντας σε κλίση το φορητό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα