YiannEle Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 και μια γυναίκα που είναι 45-50 κιλά,πούπουλο τη λες Στο 1κιλό κολλήσαμε ?
Toufas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Πολυ όμορφες προτάσεις με τους Haswell από την Sony,αλλα θα προτιμούσα να έβγαζε με απόσπομενο πληκτρολόγιο σε στυλ Transformer όπως η Asus. Sent from my iPad Mini using Insomnia http://www.engadget.com/2013/06/04/sony-vaio-duo-13-review/
venumis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Πωλούνται πούπουλα. Πληροφορίες εντός. Δημοσιογραφική τακτική. Τους τα μαθαίνουν στην σχολή. Δεν με ενδιαφέρον τα ultrabook απλά μπήκα για να δω πόσο ζυγίζουν. Έπιασε το τρικ !
Skylined Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Ποια τρικ και κουραφέξαλα. Ένας απλός χρήστης του insomnia είμαι που κάνει το γούστο του πού και πού δημοσιεύοντας ειδήσεις γιατί έτσι μου αρέσει. Ο τίτλος είναι χιούμορ, χαριτολογία, μεταφορικός, "ποιητική αδεία" που λέμε αν και δεν είμαι ποιητής. Αν διαβάζει κανείς engadget θα έχει διαπιστώσει αυτό το ύφος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα