Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάρε αυτή και είσαι κούκλος την είχα είναι πολύ καλή για τα χρήματα της και αθόρυβη.

Στο ξεκούμπωμα και στο κούμπωμα πρέπει να δώσεις προσοχή σε κάθε περίπτωση.

Την πάστα ναι βάλε μια σταγόνα σε μέγεθος φακής και άπλωσε την προσεκτικά και ομοιόμορφα ας μην πας άκρη άκρη μην φύγει απ'εξω,θα πάει μόνη της όταν σφίξει..

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200012728

Δημοσ.

Λοιπον αλλαξα την ψυκτρα και εβαλα αυτην http://www.eworld.com.gr/products/details/2162

Οπως φανηκε πιο πανω υπηρχε προβλημα με θερμοκρασιες και με θορυβο...Με την νεα ψυκτρα μειωθηκε ο θορυβος και απο θερμοκρασιες πολυ καλα πλεον γυρο στους 45 βαθμους.

Τωρα ομως εχουμε αλλο προβλημα...τελικα ο ενοχλητικος ηχος που ελεγα δεν ηταν απο την ψυκτρα αλλα απο τον σκληρο ο οποιος ειναι αυτος http://www.eworld.com.gr/products/details/2162

Επειδη η παλια ψυκτρα εκανε πολυ θορυβο δεν μπορουσα να καταλαβω οτι ερχεται απο τον σκληρο αυτος ο ηχος...Τεσπα ετσι και αλλιως επρεπε να αλλαξω και ψυκτρα.

Τωρα ειναι φυσικο αυτο??  Καθε φορα που παταω να κανει κατι κανει τον θορυβο που λεω...Ειναι προβληματικος ο δισκος? η ετσι κανει το αυτο το μοντελο?

Το αλλο προβληματακι που παρουσιαστηκε ειναι οτι με την νεα ψυκτρα δεν κλεινει το κουτι XAXAXAXA.Δεν πειραζει γιατι θα αλλαζα και κουτι αλλα σε κανα μηνα.

Δημοσ.

Τσεκαρε το λινκ που δίνεις ως δισκο. Είναι το ίδιο με την ψυχτρα. Αααχ και ήθελα να αναφέρω τον σκληρό δίσκο όταν το συζηταγαμε αλλά μετα λέω μπααα ασε :P Τρέξε το hard disk sentinel να δεις σε τι φαση βρίσκεται ο δίσκος σου και αν πρεπει να ανησυχεις για την υγεια του.

Δημοσ.

Ο δισκος ειναι αυτος  http://www.e-shop.gr/product?id=PER.303635

Το εχω μονιμα το Hard disk Sentinel και βλεπω θερμοκρασιες.

Λεει 100% health,100% Perfomance, ολα οκ, και στις θερμοκρασιες πριν βαλω την ψυκτρα ηταν 48-50 βαθμους.

Τωρα ειναι απο 28-40 μαχ.

Οι θερμοκρασιες μου ειναι καλες ετσι δεν ειναι? Ο ηχος που κανει δικαιολογειται?

Δημοσ.

Οι θερμοκρασίες να φανταστώ ότι εννοείς στον επεξεργαστή; Ναι καλές έιναι αλλά και πριν αλλάξεις ψύχτρα έλεγες ότι δεν ανέβαζε θερμοκρασίες αλλά ξαφνικά είπες ότι είδες κάτι 90άρια :P

Κρου κρου κάνουν οι δίσκοι όταν μετακινείται η κεφαλή πέρα δόθε (διαβάζουν γράφουν αρχεία και είναι η στιγμή που ανάβει και το φωτάκι που έχεις στο κουτί για τον δίσκο). Το τι ακριβώς θόρυβο κάνει δε μπορώ να ξέρω αλλά το πόσο δυνατά κάνει ίσως παίζει ρόλο το πως είναι στερεωμένος και σε τι κουτί είναι. Αν για παράδειγμα τον βγάλεις από εκεί και τον ακουμπήσεις πχ στο πάτωμα παίζει να τον ακούς διαφορετικά, λιγότερο κλπ κλπ

(οποιαδήποτε δοκιμή κάνεις είναι με δική σου ευθύνη εγώ παράδειγμα έδωσα :lol: μην τον μετακινείς εν ώρα λειτουργίας)

Δημοσ.

28-40 ειναι οι θερμοκρασιες του σκληρου.

ο επεξεργαστης τωρα πιανει 40-45 με 2 παραθυρα Lineage 2 ανοιχτα κ 10 σελιδεσ ιντερνετ. καλα δ ειναι? 

πριν την ψυκτρα ηταν 60++++

Δημοσ.

Ε ο οι δίσκοι εκεί δουλεύουν. Αν και 40 εμένα προσωπικά μου φαίνονται πολλά γιατί είμαι συνηθησμένος στα 35-36max. Δε σημαίνει ότι στους 40 έχεις πρόβλημα όμως.

Δημοσ.

Πλακα πλακα κοιταω το αλλο μου pc που ειναι καλυτερο και ο σκληρος εχει 45 βαθμους...με ενα LoL ξαι 7 σελιδες ιντερνετ.

Αρα τι παιζει εδΩ? λετε να ειναι πολλοι οι 45?

Δημοσ.

Ας απαντήσει κάποιος που ξέρει καλύτερα από μένα.

Δε νομίζω πως εξαρτάται η θερμοκρασία του από το πόσες καρτέλες έχεις ανοιχτές. Αμφιβάλλω κιόλας αν έχει μεγάλες μεταβολές όταν τον λιώνεις σε αντιγραφές/εγγραφές αρχείων. 

Αλλά αν δε κάνω λάθος μέχρι 50 μπορεί να φτάνουν οι δίσκοι.

Καλύτερα ας πει κάποιος άλλος πάντως μη λέω μπούρδες.

Δημοσ.

Πλακα πλακα κοιταω το αλλο μου pc που ειναι καλυτερο και ο σκληρος εχει 45 βαθμους...με ενα LoL ξαι 7 σελιδες ιντερνετ.

Αρα τι παιζει εδΩ? λετε να ειναι πολλοι οι 45?

καποιος που να ξερει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...