Hyphen Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Λοιπον θελω να μου προτεινεται ψυκτρες για τα 2 μου pc διοτι. Υπαρχει το εξης προβλημα, το παλιο pc το οποιο ειναι ενα cpu : core 2quad 2.83 mobo : http://www.hexcs.com/products-2/motherboards/for-intel/asus-p5qc-motherboard/ ram : kingston hyper x blue 4gb PSU : δεν θυμαμαι μαρκα αλλα ειναι 650W Γραφικα: GTS 450 1GB gigabyte αυτο το pc κανει ενα πολυ ενοχλιτικο θορυβο οχι μονιμο ομως το κανει συνεχεια αλλα με διακοπες,μου δινει την εντυπωση οτι το κανει μολις βαλεις να κανει κατι ο επεξεργαστης...οταν θελει δυναμη δλδ. Κανει ενα κρουκ κρουκ και μολις κανει την δουλεια το σταματαει...μετα παλι το ιδιο. Εβγαλα το καπακι να δω απο που ερχεται ο θορυβος αλλα δεν εβγαλα ακρη...ουτε απο τροφοδοτικο ουτε απο καρτα μου φανικε...υπαρχει περιπτωση να ειναι η ψυκτρα?εκει πηγε το μυαλο μου. Πριν πειτε οτιδηποτε το pc δεν σηκωνει θερμοκρασιες πουθενα...ολα κομπλε πολυ καλες. Παρολο που δεν σηκωνει θερμοκρασιες ομως οταν το ακουμπαω με το χερι μου στο πλαι (εκει που ειναι η ψυκτρα του επεξεργαστη για να κτλβ) ειναι ζεστο...αλλα οι θερμοκρασιες ολες τελειες... Ο δισκος ειναι 100% health χωρις bad sector ή οτιδηποτε αλλο. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι κανανε προγραμμα δεν εβγαλε κατι το παραξενο...ολα τελεια! Εχει την μαμα ψυκτρα 4χρονια απο τοτε που το πηρα και δεν εχω αλλαξει ποτε παστα. Ευχαριστω για την βοηθεια που θα μου δωσετε!
MoviemakerGr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/488654-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%BD%CE%B5%CE%B1%CF%82-%CF%88%CF%85%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%87%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%B8%CE%BF%CF%81%CF%85%CE%B2%CE%BF%CF%82/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα