PSYHAS Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Ξεκαθαριζω οτι δεν εχω κανενα κολλημα με apple,δεν εχω παρει ποτε καποιο απο τα προιοντα της,το iphone δεν μου αρεσε ποτε και μου την δινουν οι διαφοροι περιορισμοι,κλειδωματα,ατελειες που εχουν τα software της. Ωστοσο οσο ψαχνω την αγορα tablet, δεν εχω βρει κατι που να μπορει να ξεπερασει το ipad.Δεν λεω οτι ειναι απαραιτητα οτι καλυτερο υπαρχει(π.χ. καποια απο τα νεα windows 8 tablets ειναι πιο εξελιγμενα,πιο δυνατα και πιο συμβατα με αυτα που εχω συνηθισει απο υπολογιστες).Ουτε το πιο φθηνο σιγουρα ειναι,ουτε το πιο value-for-money,ομως απο οσα εχω πιασει και δοκιμασει νομιζω οτι ειναι αυτο που μου ταιριαζει.Οι απαιτησεις μου απο μια ταμπλετα θα ειναι συγκεκριμενες,δηλ κυριως ιντερνετ,κανα βιβλιο,multimedia και φωτογραφιες,καλη διαρκεια μπαταριας.Δεν ειμαι application-maniac, ομως θα ηθελα κανα δυο-τρεις εφαρμογες να τις εχω.Για να πω την αληθεια δεν εχω κατασταλλαξει ακομα και σιγουρα ερχονται συνεχως νεα μοντελα,αλλα με βαση τα ως τωρα δεδομενα αυτα ειναι προς σκεψη: 1.Ipad 4 (το16gb,μεγαλο συν τα application,μπαταρια,αναλυση οθονης,αν και με προβληματιζει η μη επεκτασιμοτητα της χωρητικοτητας) 2.Samsung galaxy note 10.1 (το ψιλοφοβαμαι το android,δεν μου εμπνεει εμπιστοσυνη,μου αρεσει το s-pen, παιρνει microsd,ειναι ο κυριος αντιπαλος του ipad για μενα) 3.Samsung XE500T1C-A01GR (ολα καλα κι ωραια,εκτος απο την τιμη βεβαια,αλλα και παλι κατι δεν μου καθεται καλα, σε σχεση τουλαχιστον με το ipad.) γενικα δεν θα ηθελα να ξεφυγω και πολυ σε τιμη,αντε μεχρι τα 600€ ταβανι,αν αξιζει τοσο πολυ κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Αν σε ενδιαφερει η πλήρης υποστηριξη του flash και netbook χρηση, πας αναγκαστικα σε windows,αν οχι παρε οποιο σ'αρεσει περισσοτερο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Καταρχήν φίλε μου τα 2 Samsung που προτείνεις δεν συγκρινονται με την ανάλυση της retina του iPad...απλά μίλια πίσω.... Για Ίντερνετ και ebooks το iPad ειναι τέλειο. Οταν λες multimedia έχεις σκοπό να το γεμισεις με τραγούδια ;;γιατί αν όχι τα 16 gb ειναι υπεραρκετα. Αλλα και πάλι με 600 ευρώ μπορείς να πας σε 32 η 64... Μόνο να σκεφτείς το θέμα οθόνης το οποίο ειναι πολύ σημαντικό όπου το iPad υπερέχει ! Α και κτ που ξέχασα το μειονέκτημα του iPad ειναι ότι δεν έχει USB port αν το θεωρείς βασικό απλά πας αλλού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georginos1989 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Γιατί όχι Google Nexus 10? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Αν θες απροβλημάτιστη λειτουργία και να μην ασχολείσαι με τίποτα πέρα από κατανάλωση περιεχομένου πάρε ipad. Και κατά τη γνώμη μου μην ασχοληθείς με 3g έκδοση δεν αξίζει γιατί κατα πάσα πιθανότητα στο σπίτι θα το χρησιμοποιείς και η κατανάλωση σε mb είναι πολύ μεγάλη. Επίσης να έχεις υπόψιν ότι η αναλογία 16:9 σε tablet δεν είναι βολική για τίποτα άλλο πέρα από βίντεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Εγω ειδα απο κοντα το νεξους 10 και εντυπωσιαστηκα. Βεβαια ειναι λιγο ασχημο αλλα νταξ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PSYHAS Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Αν θες απροβλημάτιστη λειτουργία και να μην ασχολείσαι με τίποτα πέρα από κατανάλωση περιεχομένου πάρε ipad. Και κατά τη γνώμη μου μην ασχοληθείς με 3g έκδοση δεν αξίζει γιατί κατα πάσα πιθανότητα στο σπίτι θα το χρησιμοποιείς και η κατανάλωση σε mb είναι πολύ μεγάλη. Επίσης να έχεις υπόψιν ότι η αναλογία 16:9 σε tablet δεν είναι βολική για τίποτα άλλο πέρα από βίντεο. 3G δεν με ενδιαφερει.Το ipad ειναι αυτο που μου δινει την πιο smooth αισθηση απο οσα εχω δοκιμασει.Και το applemarket νομιζω ειναι το πιο πληρες απο καθε αλλη πλατφορμα.Για να πω την αληθεια,αν ειχα την δυνατοτητα επεκτασης της χωρητικοτητας ειτε με sd ειτε usb,δεν θα το σκεφτομουνα μαλλον καν. Αυτα που με κανουν διστακτικο στην αγορα του,ειναι ολα οσα με εχουν κανει να μην εχω αγορασει κατι απο apple μεχρι τωρα.Αλλα εχω την εντυπωση οτι αυτην την στιγμη,ειναι το πιο καταλληλο για αυτα που χρειαζομαι. Το Google Nexus 10 δεν εχω καταφερει να το βρω καπου για να το δοκιμασω, ενω μια αλλη σκεψη ηταν καποιο asus,που παλι ομως δεν μου φαινεται ανωτερο απο ipad(δεν μιλαμε για κατι πανακριβα νεα μηχανακια,που προκειται να ερθουν αργοτερα,αφου για μενα οπως ειπα δεν αξιζει να δωσω και τρελα λεφτα για ταμπλετα..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 3G δεν με ενδιαφερει.Το ipad ειναι αυτο που μου δινει την πιο smooth αισθηση απο οσα εχω δοκιμασει.Και το applemarket νομιζω ειναι το πιο πληρες απο καθε αλλη πλατφορμα.Για να πω την αληθεια,αν ειχα την δυνατοτητα επεκτασης της χωρητικοτητας ειτε με sd ειτε usb,δεν θα το σκεφτομουνα μαλλον καν. Αυτα που με κανουν διστακτικο στην αγορα του,ειναι ολα οσα με εχουν κανει να μην εχω αγορασει κατι απο apple μεχρι τωρα.Αλλα εχω την εντυπωση οτι αυτην την στιγμη,ειναι το πιο καταλληλο για αυτα που χρειαζομαι. Το Google Nexus 10 δεν εχω καταφερει να το βρω καπου για να το δοκιμασω, ενω μια αλλη σκεψη ηταν καποιο asus,που παλι ομως δεν μου φαινεται ανωτερο απο ipad(δεν μιλαμε για κατι πανακριβα νεα μηχανακια,που προκειται να ερθουν αργοτερα,αφου για μενα οπως ειπα δεν αξιζει να δωσω και τρελα λεφτα για ταμπλετα..) Σκεψου και την διαφορα τιμης ipad/nexus 10. Οτι σε βολευει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 3G δεν με ενδιαφερει.Το ipad ειναι αυτο που μου δινει την πιο smooth αισθηση απο οσα εχω δοκιμασει.Και το applemarket νομιζω ειναι το πιο πληρες απο καθε αλλη πλατφορμα.Για να πω την αληθεια,αν ειχα την δυνατοτητα επεκτασης της χωρητικοτητας ειτε με sd ειτε usb,δεν θα το σκεφτομουνα μαλλον καν. Αυτα που με κανουν διστακτικο στην αγορα του,ειναι ολα οσα με εχουν κανει να μην εχω αγορασει κατι απο apple μεχρι τωρα.Αλλα εχω την εντυπωση οτι αυτην την στιγμη,ειναι το πιο καταλληλο για αυτα που χρειαζομαι. Το Google Nexus 10 δεν εχω καταφερει να το βρω καπου για να το δοκιμασω, ενω μια αλλη σκεψη ηταν καποιο asus,που παλι ομως δεν μου φαινεται ανωτερο απο ipad(δεν μιλαμε για κατι πανακριβα νεα μηχανακια,που προκειται να ερθουν αργοτερα,αφου για μενα οπως ειπα δεν αξιζει να δωσω και τρελα λεφτα για ταμπλετα..) Αν σ'αρεσει περισσοτερο η εμφανηση και το λογισμικο του ipad,απ'οτι καποιου αλλου tablet,τσιμπα το κ μη το σκευφτεσε!Τα 32gb,ειναι αρκετα για αυτα που θες να κανεις!Απλα έχε υποψη,οτι το wifi μοντελο δε διαθετει gps δεκτη!Μονο το 4G εχει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PSYHAS Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Κι αλλος ανταγωνιστης : Sony Xperia Tablet Z. Τωρα το πηρα πρεφα,δεν ξερω καν αν εχει ερθει Ελλαδα.Φαινεται ενδιαφερουσα περιπτωση,απο reviews παρουσιαζεται γρηγορο με μεγαλυτερο μειονεκτημα την διαρκεια μπαταριας.Ακριβο και αυτο αλλα μεσα στα ορια μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nimorio Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Έμαθα ότι στις 25 Ιουνιου υπάρχει μια ανακοινωση από sony για μια προσκληση για event στη Γερμανια καθώς φημολογειται ότι θα ανακοινωθεί νέο phablet που νομίζω ταιριάζει στην περίπτωση σου ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Αν βγει 25 ιουνιου ομως θα κυκλοφορησει τον Σεπτεμβρη και αν. Επισης το phablet ειναι κατω απο 7'' οποτε δε θα του κανει για ταμπλετ. Ιδιαιτερα σε συγκριση με iPad που ειναι 10αρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Κι αλλος ανταγωνιστης : Sony Xperia Tablet Z. Τωρα το πηρα πρεφα,δεν ξερω καν αν εχει ερθει Ελλαδα.Φαινεται ενδιαφερουσα περιπτωση,απο reviews παρουσιαζεται γρηγορο με μεγαλυτερο μειονεκτημα την διαρκεια μπαταριας.Ακριβο και αυτο αλλα μεσα στα ορια μου.. Λοιπόν για να μη το κουράζεις πάρε ipad και σίγουρα δεν θα το μετανιώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PSYHAS Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Οπως εχετε καταλαβει για το ipad εχω ψηθει,απλα με εκνευριζουν καποιοι περιορισμοι του.Αλλα για αυτα που το θελω,μαλλον ειναι μονοδρομος.Μια ακομη ερωτηση,αξιζει να δωσω κατι (αρκετα) παραπανω για να παρω το 32gb, ή και με τα 16gb καλα ειμαι?Βασικα δεν θα το γεμισω με ταινιες,καμια μουσικουλα,apps και ebooks θελω. Παντως το επομενο διαστημα βλεπω να υπαρχει οργασμος απο νεα Tablets,με μεγαλυτερη αυτονομια και πρακτικοτητα,οπως αυτο http://www.expertreviews.co.uk/laptops/1300264/sony-vaio-duo-13 . Βεβαια και αυξημενες τιμες,αλλα αυτο σημαινει οτι τα τωρινα θα εχουν κατακορυφη πτωση στην αξια τους.. Ευχαριστω ολους για τις αποψεις τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Κοίταξε άλλη αγορά των x86 και άλλη των arm. Ναι το vaio είναι φυσικά πολύ πιο ισχυρό αλλά δεν θα επηρεάσει τις πωλήσεις των arm tablets εκτός και αν παίξει στα 500 ευρώ που με τέτοια specs δεν το βλέπω να συμβαίνει. Επίσης στο θέμα παιχνιδιών δεν έχεις και πολλές επιλογές σε x86 πλατφόρμα γιατί η gpu απλά δεν μπορεί. Σε arm αλλάζουν τα πράγματα, εντάξει δεν θα δείς το βάθος που έχουν pc παιχνίδια αλλά τουλάχιστον θα παίξεις και με καλά αρκετές φορές γραφικά. Οσον αφορά το ipad υπάρχουν τόσοι τρόποι να ξεπεράσεις τα κολλήματα της apple και μάλιστα μερικά χωρίς jb. Για παράδειγμα με εγκατάσταση του vlc streamer βλέπεις όλα τα φορμά ταινιών ( και mkv ) είτε τοπικά στο ipad είτε με stream από το pc χωρίς μετατροπές φυσικά και με υπότιτλους. Εγώ το 16 gb έχω και μου είναι υπεραρκετό για τη χρήση που κάνω μόνο όταν ήμουν φαντάρος ήθελα πιο πολύ χώρο αλλά τώρα είναι απλά άχρηστος. Επίσης στην τεχνολογία πάντα κάτι βγαίνει και έτσι δεν αγοράζεις ποτέ αν και το ξαναλέω αυτα που παραθετεις δεν επηρεάζουν την τιμή των arm tablets. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα