pargir7 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Σήμερα δέχτηκα τηλεφώνημα εκ μέρους του ΟΤΕ, που μου ζήτησαν να απαντήσω σε ένα σύνολο ερωτήσεων σχετικά με την υπηρεσία OTE TV. Οι ερωτήσεις ήταν σχετικές με την ποιότητα της υπηρεσίας, αν είμαι ευχαριστημένος από την θεματολογία των ταινιών, τι αθλητικά παρακολουθώ, αν βλεπω ελληνικό πρωτάθλημα και champions league, αν έχω ή είχα Nova και ποια θα ήταν η τιμή που θα με έπειθε να γυρίσω στη Nova. Αυτό το τελευταίο με έκανε να πονηρευτώ ότι ψάχνουν να βρούν ένα μεγαλύτερο επίπεδο τιμής από αυτό που πληρώνω τώρα, που όμως να μην είναι τέτοιο που να με κάνει να σκεφτώ να βάλω πάλι Nova. Ψάχνοντας βρήκα ότι πράγματι και σε άλλους Site: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/98853-%CE%9D%CE%AD%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-OTE-TV/page52">έχει γίνει η ίδια έρευνα και όλοι οδηγούνται στο ίδιο συμπέρασμα. Ότι τώρα που έχουν μαζέψει αρκετούς συνδρομητές, δεν τους βγαίνουβ τα έξοδα και θέλουν να πάνε σε αύξηση τιμής. Αν αληθεύει ότι έχουν φτάσει στους 160.000 συνδρομητές, ακόμη και μια μικρή αύξηση 3-5 ευρώ θα τους δώσει 480.000 - 800.000 ευρώ το μήνα επιπλέον. Με 5 ευρώ επιπλέον σε 10 μήνες έχουν βγάλει τα έξοδα που τους κόστισε για 1 χρόνο το αγγλικό πρωτάθλημα.
janpap08 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Εγώ απ'ότι ξέρω οι ερωτήσεις ήταν του τύπου αν θα θέλατε superleague & champions league ή περισσότερες ταινίες στο πακέτο και αν ναι μέχρι ποια αύξηση θα δεχόσασταν γι'αυτό. Να σου πω την αλήθεια προτιμώ το πακέτο ως έχει και με την τιμή που έχει...
DrDeath Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Σε τηλεφωνική προσφορά που μου έκαναν (κανονική τιμή @@ προσφορά δλδ) μου είπε η τύπισσα να κάνω σύνδεση σύντομα αν έχω σκοπό γιατί θα ανέβει η τιμή. Θεώρησα ότι μου το είπε για να κλείσει το συμβόλαιο αλλά τώρα κολλάει με αυτό που λέει ο TS.
kostas_dr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Πάντως τώρα τελευταία πολύ διαφήμιση έχει πέσει, γενικά στα συνδρομητικά κανάλια.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Σήμερα δέχτηκα τηλεφώνημα εκ μέρους του ΟΤΕ, που μου ζήτησαν να απαντήσω σε ένα σύνολο ερωτήσεων σχετικά με την υπηρεσία OTE TV. Οι ερωτήσεις ήταν σχετικές με την ποιότητα της υπηρεσίας, αν είμαι ευχαριστημένος από την θεματολογία των ταινιών, τι αθλητικά παρακολουθώ, αν βλεπω ελληνικό πρωτάθλημα και champions league, αν έχω ή είχα Nova και ποια θα ήταν η τιμή που θα με έπειθε να γυρίσω στη Nova. Αυτό το τελευταίο με έκανε να πονηρευτώ ότι ψάχνουν να βρούν ένα μεγαλύτερο επίπεδο τιμής από αυτό που πληρώνω τώρα, που όμως να μην είναι τέτοιο που να με κάνει να σκεφτώ να βάλω πάλι Nova. Ψάχνοντας βρήκα ότι πράγματι και σε άλλους έχει γίνει η ίδια έρευνα και όλοι οδηγούνται στο ίδιο συμπέρασμα. Ότι τώρα που έχουν μαζέψει αρκετούς συνδρομητές, δεν τους βγαίνουβ τα έξοδα και θέλουν να πάνε σε αύξηση τιμής. Αν αληθεύει ότι έχουν φτάσει στους 160.000 συνδρομητές, ακόμη και μια μικρή αύξηση 3-5 ευρώ θα τους δώσει 480.000 - 800.000 ευρώ το μήνα επιπλέον. Με 5 ευρώ επιπλέον σε 10 μήνες έχουν βγάλει τα έξοδα που τους κόστισε για 1 χρόνο το αγγλικό πρωτάθλημα. Πληροφορίες λένε πως το full pack θα πάει στα 60,99 ευρώ.Έτσι για να είναι χαμηλότερα από τη Νόβα....... Και η Νόβα κάποτε τα ίδια ρώταγε.Π.χ:Αν προσθέταμε 2-3 κανάλια, θα δεχόσασταν αύξηση της τιμής; Λογικό να τίθονται τέτοιου είδους ερωτήματα.Και η Νόβα από ότι έχω διαβάσει έστειλε πριν λίγους μήνες ερωτηματολόγιο;Τι σημαίνει αυτό;Ότι π.χ έχασε το Αγγλικό επειδή δεν το ήθελε η πλειοψηφία των συνδρομητών;Όχι, διαγωνισμός γίνεται, κάποιος κερδίζει κάποιος χάνει.Σε 3 χρόνια μπορεί να το πάρει πάλι η Νόβα.
pargir7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Όπως φαίνεται κι εδώ, όλο και περισσότερο αρχίζει να εμφανίζεται και να φαίνεται λογική η αύξηση στην τιμή της συνδρομής του ΟΤΕ TV.
pargir7 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Από την άλλη ειδήσεις σαν αυτή σε κάνουν να πιστεύεις ότι θα δούμε πολλά το επόμενο διάστημα στην Ελλάδα από τον γερμανικό ΟΤΕ. H Deutsche Telekom θα διπλασιάσει τη τιμή για τα παιχνίδια της Bundesliga
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Καλό θα ήταν να διαβάσεις τη συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Μπουντεσλίγκα στην Γερμανία.
paylidis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 αυτοί προετοιμάζουν αυξηση τιμών, ο κοσμος αύξηση αιτήσεων διακοπης... αντε γεια ρε πΟΤΕ...
nik1234 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Αύξηση τιμής ίσως ..... όχι και αύξηση συνδρομής.....στον οτε
Backpacker Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Done! http://www.insomnia.gr/topic/490027-its-official%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%AD%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%AD%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%B2%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα