Προς το περιεχόμενο

Το πληκτρολόγιο της Google από το Android 4.2.2, τώρα και στο Play Store

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Ρε παιδια γιατι μου λεει οτι δεν ειναι συμβατο με το samsung galaxy s2 μου?

Και γνωριζει κανεις πως μπορουμε να απενεργοποιησουμε το roolback του κερσορα οταν γραφεις ενα μυνημα κυριως σε φορουμ αν εχεις ενεργο το xt9 λεξικο με αποτελεσμα να πρεπει πολλες φορες να πατας το κενο δυο φορες για να κανει ενα κενο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

wtf...! Απαιτεί Android: 4.0 και νεότερες εκδόσεις! 4.1.2 έχω... τέλος πάντων κάποιον "τρόπο" θα βρω να το  εγκαταστήσω. Αν είναι θα σας ενημερώσω.

μόνο για Λατινικό βρήκα... λέει ότι στις άλλες χώρες δεν είναι ακόμα σε προχωρημένο στάδιο η ανάπτυξη του Link.png Site: http://www.androidpolice.com/2013/06/05/new-app-google-adds-stock-android-keyboard-to-google-play-for-all-4-0-devices/">Link

μόνο για Λατινικό βρήκα... λέει ότι στις άλλες χώρες δεν είναι ακόμα σε προχωρημένο στάδιο η ανάπτυξη του Link.png Site: http://www.androidpolice.com/2013/06/05/new-app-google-adds-stock-android-keyboard-to-google-play-for-all-4-0-devices/">Link

αφου εχει ελληνικα και ελληνικο λεξικο (το εχω στο κινητο μου ) , πώς υπαρχει μονο το λατινικο; για ψαξε ρυθμισεις..

(το ελληνικο λεξικο μονο κατεβαινει επιπλεον μεσω των ρυθμισεων του  ) 

ε τοτε δεν πρεπει να ειναι το κανονικο apk της google, αλλα κατι αλλο

απο την εκδοση 4.1 που μπηκε και το gesture typing μπηκε για πρωτη φορα στο στοκ πληκτρολογιο της google και η ελληνικη γλωσσα (που μεχρι πριν δεν υπηρχε πουθενα , μονο ελληνικο μενου, οποτε επρεπε να βασιστεις σε αλλα πληκτρολογια για να γραφεις ελληνικα) και ελληνικο λεξικο 

η google αυτο ανεβασε στο play για οσους εχουν προηγουμενες εκδοσεις και δεν το συμπεριλαμβανει η ρομ τους (ειναι αυτο που εγραφα και αλλου, οτι πλεον θα αντιμετωπισει το fragmentation δινοντας αναβαθμισεις σε βασικες εφαρμογες του λειτουργικου, αφου δε μπορει να επιβαλλει στους κατασκευαστες να αναβαθμιζεται ολο το λειτουργικο εγκαιρως για ολους)   και αυτο που ανεβασε εχει οπωσδηποτε ελληνικα 

νομίζω για samsung s3 - note 2 δεν προσθέτει κάτι. Νομίζω χρησιμοποιούν το engine του swype στα πληκτρολόγια που έχουν εγκατεστημένα αυτές οι συσκευές.

τουλάχιστον στο note 2 μου κάνει και πολύ καλό prediction και παίζει το σύρσιμο πάνω στο πληκτρολόγιο.

έχει και επιλογή στα settings αν θες να το ενεργοποιήσεις ή όχι.

έχει και το πενάκι βέβαια που μαμάει στην αναγνώριση γραφής και στα ελληνικά και στα αγγλικά..

ε τοτε δεν πρεπει να ειναι το κανονικο apk της google, αλλα κατι αλλο

απο την εκδοση 4.1 που μπηκε και το gesture typing μπηκε για πρωτη φορα στο στοκ πληκτρολογιο της google και η ελληνικη γλωσσα (που μεχρι πριν δεν υπηρχε πουθενα , μονο ελληνικο μενου, οποτε επρεπε να βασιστεις σε αλλα πληκτρολογια για να γραφεις ελληνικα) και ελληνικο λεξικο 

η google αυτο ανεβασε στο play για οσους εχουν προηγουμενες εκδοσεις και δεν το συμπεριλαμβανει η ρομ τους (ειναι αυτο που εγραφα και αλλου, οτι πλεον θα αντιμετωπισει το fragmentation δινοντας αναβαθμισεις σε βασικες εφαρμογες του λειτουργικου, αφου δε μπορει να επιβαλλει στους κατασκευαστες να αναβαθμιζεται ολο το λειτουργικο εγκαιρως για ολους)   και αυτο που ανεβασε εχει οπωσδηποτε ελληνικα 

Το βρήκα τελικά απο τις ρυθμίσεις... στα Αγγλικά καλό είναι αλλά στα Ελληνικά κλάφτα Χαράλαμπε η εισαγωγή με φωνή. Θα γυρίσω πίσω στο Samsung Keyboard.

Το βρήκα τελικά απο τις ρυθμίσεις... στα Αγγλικά καλό είναι αλλά στα Ελληνικά κλάφτα Χαράλαμπε η εισαγωγή με φωνή. Θα γυρίσω πίσω στο Samsung Keyboard.

ναι στα ελληνικα θελει αρκετη βελτιωση ειδικα το λεξικο 

ο μηχανισμος του πληκτρολογιου μια χαρα δουλευει, αλλα το λεξικο εχει ελειψεις

σε φωνητικη αναγνωριση ειδικα σε ελληνικη γλωσσα  τιποτα δε συγκρινεται με swype 

ενταξει δεν θα χρειαζεται να σηκωνουμε το δαχτυλο απο την οθονη,ε και?τα xperia ηδη το κανουν αυτο!καλυτερα να βγαλουν φωνητικες οδηγιες στα ελληνικα.

"Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση αυτού του αντικειμένου στη χώρα της συσκευής σας." και εδω... Galaxy S2 (με

NEE, Nordic ROM)

η εφαρμογη swype keyboard ειναι μακραν η καλυτερη απο ολες. Εχω το nexus 4 αλλα καμια σχεση το πληκτρολογιο που λεω απο οτι το stock.χωρια που η εφαρμογη δουλευει και με μικροφωνο. Μιλας στα ελληνικα και στα γραφει. Δουλευει αψογα μιλαμε. 

επειδη εψαχνα ενα keyboard καθως του 4.1.2 μου φαινοταν μικρο, δοκιμασα και αυτο χτες..
Αρκετα καλο μου φανηκε! Και το swype αλλα και αναγνωριση ελληνικης ομιλιας που δεν ειχα ξαναδει αλλου! Ειδικα για τα μηνυματα του Facebook ειναι απαιχτο..
Ενα θεματακι εχω με τα μικρα ελληνικα στα SMS..επειδη το εχω γυρισμενο σε "Αλφαβητο GSM" (για να εχω 160 χαρακτηρες στα μηνυματα) το οποιο ζηταει να γραψεις κεφαλαια ελληνικα, το swype keyboard μου γραφει μικρα .. με αποτελεσμα οταν πας να το στειλεις να σε προειδοποιει οτι "Το μηνυμα μπορει να ειναι κατεστραμενο στη συσκευη του παραληπτη. Αλλάξτε τη λειτουργια εισαγωγης σε αυτοματη" και τελικα το μηνυμα παει με ερωτηματικα στην θεση ολων των μικρων ελληνικων..
Εχει κανεις λυση γι αυτο????

"Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση αυτού του αντικειμένου στη χώρα της συσκευής σας." και εδω... Galaxy S2 (με

NEE, Nordic ROM)

επειδη εψαχνα ενα keyboard καθως του 4.1.2 μου φαινοταν μικρο, δοκιμασα και αυτο χτες..

Αρκετα καλο μου φανηκε! Και το swype αλλα και αναγνωριση ελληνικης ομιλιας που δεν ειχα ξαναδει αλλου! Ειδικα για τα μηνυματα του Facebook ειναι απαιχτο..

Ενα θεματακι εχω με τα μικρα ελληνικα στα SMS..επειδη το εχω γυρισμενο σε "Αλφαβητο GSM" (για να εχω 160 χαρακτηρες στα μηνυματα) το οποιο ζηταει να γραψεις κεφαλαια ελληνικα, το swype keyboard μου γραφει μικρα .. με αποτελεσμα οταν πας να το στειλεις να σε προειδοποιει οτι "Το μηνυμα μπορει να ειναι κατεστραμενο στη συσκευη του παραληπτη. Αλλάξτε τη λειτουργια εισαγωγης σε αυτοματη" και τελικα το μηνυμα παει με ερωτηματικα στην θεση ολων των μικρων ελληνικων..

(Ίσως) όχι και η καλύτερη λύση, αλλά Handcent SMS.Αναλαμβάνει αυτό να τα μετατρέπει σε κεφαλαία, ακόμα και αν γράφεις μικρά.

• Like 2

NEE, Nordic ROM)

handcent και υποστηριξη της ελληνικης γλωσσας 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...