Silverage Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Πήγα σήμερα ένα χαλασμένο dvd στο πλαίσιο στο Mall για να το αλλάξουν.Φυσικά αυτοί μου είπαν ότι δουλεύει μια χαρά αλλά δεν το αναγνωρίζει καν στο bios και έχω αλλάξει και καλώδια και θύρα που το συνδέω.Δεν μπόρεσα να πάω να το πάρω καθώς έβλεπα ταινία στα village και πέρασε η ώρα.Αύριο που θα ξαναπάω μπορώ να τους ζητήσω να μου δείξει ο "τεχνικός" τους εμένα προσωπικά αν δουλεύει;Γιατί με δουλεύουν ψιλό γαζί.
άδικος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Εννοείται πως θα ζητήσεις αυτό ακριβώς. Αν δουλεύει εκεί, τότε κάτι άλλο δε πάει καλά...
Silverage Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Τί στο καλό;Το έχω συνδέσει με 3 διαφορετικά καλώδια, το έχω βάλει σε 3 διαφορετικές θύρες sata 2 και 3.Δεν νομίζω.Το dvd αν του βάλω ρεύμα ανοίγει κανονικά αλλά μόνο αυτό κάνει.Δεν το αναγνωρίζει κατά τη διάρκεια του post.Μάλιστα όταν ήταν συνδεμένο στο pc έκανε κοντά 50 δευτερόλεπτα να ανοίξει ενώ τώρα που το έχω βγάλει κάνει 9 με το ρολόι.Άρα κάτι δεν παίζει;
άδικος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Θα το δεις αύριο αυτό στο κατάστημα. Ζήτα τους όμως να το βάλουν να διαβάσει κάτι. Αν όντως δε παίζει πιθανόν να είδαν πως ανοιγοκλείνει και case closed 1
Silverage Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Καλά αν έχουν κάνει κάτι τέτοιο είναι άθλιοι.Μ'αρέσει που τους το είπα οτι δεν το αναγνωρίζει.Τέλος πάντων θα δούμε αύριο.
panos2171 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Φαντάζομαι δεν έχεις και άλλο drive επάνω με τα jumpers στην ίδια θέση.
άδικος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Φαντάζομαι δεν έχεις και άλλο drive επάνω με τα jumpers στην ίδια θέση. Sata λέει πως είναι 1
Silverage Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Λοιπόν παίδες το dvd το πήρα πίσω γιατί αλήθεια δούλευε και ζητάω συγγνώμη απο το Πλαίσιο.Όμως υπάρχει άλλο πρόβλημα.Η μητρική μου έχει 6 θύρες sata.Οι 2 είναι sata 3 και οι άλλες 4 είναι sata 2.Στην κάτω μεριά έχει 3 sata.Οι 2 είναι sata 3 και η μία sata 2.Αυτές δουλεύουν.Οι πιο πάνω 3 που είναι sata 2 δεν δουλεύουν.Τί γίνεται;
Antwni Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δε σε φτάνουν οι sata εννοείς? Οι 3 sata που έμειναν δηλαδή? Βασικά άνοιξε άλλο θέμα...
STORM1978 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 ποια ειναι η μητρικη? εχεις συνδεσει τιποτα sata θυρες απο το μπροστα μερος του κουτιου με καλωδιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα