Agmourk Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα ultrabook για να το κρατήσω χρόνια οπότε λογικά θα πάρω κάτι ακριβό. θέλω να έχει μικρό βάρος όσο γίνεται και οθόνη αφής αφου με win8 πλέον νομίζω ότι ειναι μονόδρομος. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.908753 αυτό ειναι το πρώτο που έχω στα υπόψιν http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop/Sony-Vaio-SVT1313S1ES-SVT1313S1ES-GC2.htm και αυτό το δεύτερο. τι λέτε? έχετε κάτι άλλο υπόψιν? μέχρι 1300 τα δίνω..
Duck Dodgers Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δες αυτό http://www.skroutz.gr/s/2640469/Asus-TAICHI-21-DH51-i5-3317U-4GB-128GB-SSD.html
Agmourk Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 ναι το είχα δει και αυτό.. αλλά είμαι επιφυλακτικός όσον αφορά τη δεύτερη οθόνη..
xristoforos89 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Αξιζει να παρεις καποιο λαπτοπ με 1300ευρω το οποιο θα εχει i5 επανω; Δεν ξερω κατα ποσο αξιζει καποιο με οθονη αφης. Προσωπικα προτιμω τις ταμπλετες για αφη. Μου φαινεται ανουσιο σε λαπτοπ.
ektor7 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Αξιζει να παρεις καποιο λαπτοπ με 1300ευρω το οποιο θα εχει i5 επανω; Δεν ξερω κατα ποσο αξιζει καποιο με οθονη αφης. Προσωπικα προτιμω τις ταμπλετες για αφη. Μου φαινεται ανουσιο σε λαπτοπ. Μεχρι να το χρησιμοποιησεις! Προσωπικα εγω θα επερνα το transformer book αν το εύρισκα στα 1300-1400,πιο πολλα δεν αξιζει να δωσεις για ultrabooks! Γενικα καλα θα ηταν να πας σε καποιο με αποσπομενο πληκτρολογιο! http://www.amazon.de/Transformer-TX300CA-C4006H-Notebook-Intel-Touchscreen/dp/B009PKYTD0/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1370477522&sr=8-2&keywords=asus+transformer+book
xristoforos89 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Περι αποσπωμενου πληκτρολογιου θα συμφωνησω και εγω. Γιατι με το πολυ 'χτυπημα' στην οθονη, οι μεντεσεδες θα αντεξουν;
Agmourk Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 αυτό με το αποσπώμενο δεν το είχα ψάξει είναι η αλήθεια.. και μου κίνησε το ενδιαφέρον τουλάχιστον για 100 ευρώ παραπάνω νομίζω πως θα κάνω μια μικρή παραχώρηση αν το βρω σε ένα μήνα που θα γυρίσω ελλάδα. επειδή έχω tablet με android όμως, και εμένα τουλάχιστον δεν με βόλεψε για τη δουλειά μου, είπα να το δώσω και αυτό και το λαπτοπ που έχω και να πάρω ένα 2 σε 1 ultrabook. με win8 πάνω.
arxaggelos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Για ultrabooks υπάρχει κάθε λόγος να περιμένεις παρά να πάρεις τώρα. Οι Haswell (σύμφωνα με την ίδια την intel) σχεδιάστηκαν κατά κύριο λόγο για ultrabooks και αναμένεται να έχουν πολύ μεγάλη διαφορά σε σχέση με τους Ivy. Σε μερικές εβδομάδες θα αρχίσει να υπάρχει μεγάλη ποικιλία από laptop και ultrabook, αφού σκοπεύεις να δώσεις αρκετά καλύτερα περίμενε λίγο. Και μάλιστα θα παίξουν αρκετά καινούρια 2 σε 1 γιατί για αυτά σχεδιάστηκαν οι Haswell. Όσο για την οθόνη αφής, επίσης σε λίγες εβομάδες βγαίνει το LeapMotion. Μέχρι να δω τί ρόλο βαράει, προσωπικά δεν θα έπαιρνα οθόνη αφής. Αν βγει καλό και σε λογική τιμή πραγματικά δεν βλέπω το λόγο να στάξεις άλλα 2-3κ για οθόνη αφής. Αν όχι, εδώ θα'μαστε πάλι 1
Agmourk Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Για ultrabooks υπάρχει κάθε λόγος να περιμένεις παρά να πάρεις τώρα. Οι Haswell (σύμφωνα με την ίδια την intel) σχεδιάστηκαν κατά κύριο λόγο για ultrabooks και αναμένεται να έχουν πολύ μεγάλη διαφορά σε σχέση με τους Ivy. Σε μερικές εβδομάδες θα αρχίσει να υπάρχει μεγάλη ποικιλία από laptop και ultrabook, αφού σκοπεύεις να δώσεις αρκετά καλύτερα περίμενε λίγο. Και μάλιστα θα παίξουν αρκετά καινούρια 2 σε 1 γιατί για αυτά σχεδιάστηκαν οι Haswell. Όσο για την οθόνη αφής, επίσης σε λίγες εβομάδες βγαίνει το LeapMotion. Μέχρι να δω τί ρόλο βαράει, προσωπικά δεν θα έπαιρνα οθόνη αφής. Αν βγει καλό και σε λογική τιμή πραγματικά δεν βλέπω το λόγο να στάξεις άλλα 2-3κ για οθόνη αφής. Αν όχι, εδώ θα'μαστε πάλι ναι ούτως ή άλλως σε κανένα μήνα θα πάρω. αυτο το leapmotion το έχει το lenovo yoga νομίζω και το διαφημίζει πολύ. δεν ξέρω όμως κατα πόσο είναι καλό. και εγώ πιστέυω θα βγούνε και άλλα.. αλλά μέχρι τώρα αυτά τα δύο στάμπαρα και περισσότερο το asus λόγω μπαταρίας και οθόνης!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα