ALLisCHAOS Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 καλησπερα.. ενας φιλος εχει κανει formta το pc του...και θελω λίγο την γνωμη σας σε καποια θεματα...καταρχην στην αρχη του format δεν διεγραψε το (μικρο) Partition που είχε εξαρχής μέσα τα file system των windows αλλα μόνο τον c .. εγινε κανονικα το format αλλα παιζει να του βγάλει κανενα προβλημα? και επισης μετά το format αν δει καποιο video στο youtube με μεγαλη αναλυση και σε full screen κολλάει το μηχανημα αλλα με ctel+alt+del επανερχεται... φταει που δν εχει κανει update την καρτα γραφικων?
veteranos123 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δεν νομίζω να του δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα. Τους driver μητρικής, κάρτας γραφικών κλπ + τα update τα έχει κάνει?
ALLisCHAOS Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 δεν νομιζω πως τα εχει κανει ολα... οποτε παιζει να φταιει αυτο ε?
.::NikoS::. Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Ε αν δεν έχει περασει drivers τοτε 99,9% αυτό θα φταίει. Windows 7 είχε πριν και έβαλε παλι; Πιο μικρο παρτιτιον εννοεις; Αυτό που είναι 100ΜΒ και δημιουργούν τα win 7 μόνα τους; Αν ναι νομιζω πως εκεί μπαίνει ο boot loader τους οποτε δεν εχεις πρόβλημα. (Αν και εγώ σβηνω τα παντα και δημιουργοντας παλι παρτιτιον για τα windows φτιάχνεται παλι και αυτό το μικρο.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα