veteranos123 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Επειδή έχω ακριβώς το ίδιο κουτί με αυτό που παράγγειλες δες τι μπορεί να γίνει από cable management. Ίσως να γίνεται και καλύτερα. sorry για το μέγεθος της φωτογραφίας. Αν θες σου βγάζω άλλη πιο μεγάλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thephotoshoped Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 οντως βαλε πιο μεγαλη γιατι δε φαινεται τιποτα ! Ευχαριστω Καρμεν .. Ασχετο με το συγκεκριμενο νημα , το συνολικο build ειναι : Psu : Corsair 350w , mobo : asrock fm2a75 pro 4 - m , cpu : a10 5800k , ram : 8gb ddr3 1866mhz . Απο οτι ειδα δεν θα εχω καποιο θεμα με το τροφοδοτικο , αλλα τι λετε και εσεις ; Υπαρχει περιπτωση με αυτο το συστημα να κρασαρει πχ σε παιχνιδι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 οντως βαλε πιο μεγαλη γιατι δε φαινεται τιποτα ! Ευχαριστω Καρμεν .. Ασχετο με το συγκεκριμενο νημα , το συνολικο build ειναι : Psu : Corsair 350w , mobo : asrock fm2a75 pro 4 - m , cpu : a10 5800k , ram : 8gb ddr3 1866mhz . Απο οτι ειδα δεν θα εχω καποιο θεμα με το τροφοδοτικο , αλλα τι λετε και εσεις ; Υπαρχει περιπτωση με αυτο το συστημα να κρασαρει πχ σε παιχνιδι ; Σου ανεβάζω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα