Προς το περιεχόμενο

Επιλογη κουτιου

thephotoshoped

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα , εχω ανοιξει και αντιστοιχο θεμα στην αναβαθμιση αλλα θελω κατι πιο εξειδικευμενο σαν απαντηση για αυτο ποσταρω εδω. Αγορασα αυτο το κουτι , οχι για λογιαριασμο δικο μου , απο e-shop : ZALMAN ZM-T1 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.806922 . Σε αυτο το κουτι θα βαλω μεσα : Asrock FM2A75 , ram , A10 5800k , hdd . Εχω στα χερια μου μονο το κουτι και το προβλημα μου ειναι οτι μου φαινεται υπερβολικα μικρο . Σκεφτομαι αν θα εχει καλη ροη αερα , διαχειριση καλωδιων κλπ. Αναβαθμιση δεν προκειται να γινει αμεσα και το συνολικο συστημα θα μεινει για χρονια. Αυτο που με προβληματιζει ειναι αν αξιζει να παω πισω στο e-shop το κουτι και να το αλλαξω με αυτο : AEROCOOL STRIKE-X ONE ADVANCE http://www.e-shop.gr/product?id=PER.809475 . Απο οτι βλεπω ειναι αρκετα καλυτερο. Πηρα τηλεφωνο στο e-shop τους ειπα οτι το κουτι απλα το ανοιξα και δεν αγγιξα τιποτα , γινεται να το αλλαξω ; Μου λενε θα πρεπει να πατε στο καταστημα , να το δουν και αυτοι θα αποφασισουν. Παρακαλω τη βοηθεια σας. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γενικά οσο και καλο cable management να κανεις σε ενα mini tower τα πράγματα ειναι σχετικά στριμωγμένα οποτε λιγο η πολύ επηρεάζεται και ροή του αέρα κτλπ μπορει να υπάρχει πρόβλημα αλλα οσο να ναι μικρός χώρος + σκόνη = κακο αποτέλεσμα.

Άποψη μου ειναι καλύτερα παρε ενα μεγαλύτερο tower (midi αν δεν θέλεις να πας σε ποιο μεγάλο) αν μπορείς απο θέμα χρημάτων σίγουρα καλύτερα θα ειναι , και αν θες που λεει ο λόγος να βάλεις μια καλύτερη / μεγαλύτερη ψύκτρα η οτιδήποτε στο μέλλον τοτε δεν θα βλαστημάς οπως αν ειχες παρει το mini.

Επίσης μην ξεχνάς οτι σε μελλοντική αναβάθμιση ενα καλο tower θα σου κρατάει συντροφία και τα επόμενα χρόνια.

Πειστηκα να κανω την αλλαγη , βλεποντας και reviews για το κουτι σε φορουμ του εξωτερικου. Βλαστημαω ομως ηδη τωρα που πηρα το zalman και φοβαμαι τι θα γινει αν δεν μου το αλλαξουν . Ξερετε αν γινεται αλλαγη σε ανοιγμενο προιον απο e-shop ; Ειλικρινα το κουτι ειναι στα πλαστικα και στα φελιζολ , δεν πεταξα τιποτα , ουτε σφυχτηρακια τιποτα..

Γενικα δεν ειναι δυσκολο να αλλαξεις κατι στα eshop. Με λιγο μπουρου μπουρου φαντασου οτι καποτε αλλαξα χρησιμοποιημενο ρουτερ χωρις να χρησιμοποιησω δικαιολογιες οτι κολλαει και τετοια (λες και δε θα το τσεκαραν αλλα anyway). Οποτε πιστευω και για εσενα ευκολο θα ειναι. Παντως δεν εχεις τιποτα να χασεις. Μη το σκεφτεσαι πολυ, πας εκει και οτι γινει, που πιστευω θα γινει:).

Πειστηκα να κανω την αλλαγη , βλεποντας και reviews για το κουτι σε φορουμ του εξωτερικου. Βλαστημαω ομως ηδη τωρα που πηρα το zalman και φοβαμαι τι θα γινει αν δεν μου το αλλαξουν . Ξερετε αν γινεται αλλαγη σε ανοιγμενο προιον απο e-shop ; Ειλικρινα το κουτι ειναι στα πλαστικα και στα φελιζολ , δεν πεταξα τιποτα , ουτε σφυχτηρακια τιποτα..

Αν απλα το εχεις ανοίξει μονο απο πανω και γενικα τα εχεις ολα πιστεύω οτι θα στο αλλάξουν, πήγενε το ομως άμεσα μην αφήσεις να περάσει καιρός

Εχω τα παντα παιδια . Το ανοιξα το κοιταξα , και τοτε μπηκαν ολες οι δευτερες σκεψεις και οι ενδιασμοι. Εχω τοποθετησει ολα τα πλαστικα , εχω βαλει τα καλωδια οπως ακριβως ηταν με τα σφυχτηρακια και σελοτειπ που ειχε μεσα πιασμενα τα παντα. Απλα φαινεται οτι εχει χαραχτει η εξωτερικη χαρτινη συσκευασια για να το ανοιξω . Τιποτε αλλο . Αυριο πρωι κιολας θα παω με την αποδειξη να ζητησω την αλλαγη . Ελπιζω να σταθω τυχερος

Τι να δεχτούν ή όχι ρε παιδιά και ποιο Stock house?

Μέσα στο πρωτο 14ήμερο έχεις δικαίωμα επιστροφής επειδή δε σου κάνει, δε σου αρέσει, σου ξινίζει, ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΑ. Και φυσικά μιλάω για τις παραγγελίες εξ αποστάσεως.

Οπότε γαργάρα θα το κάνουν και θα στο αλλάξουν.

Τώρα για το σύστημα που λες, καλό είναι αυτό που σκέφτεσαι.

• Like 1

Εκει που κολλαω και δε κατάλαβα καλα ειναι οτι πρέπει να επιστραφεί στην εργοστασιακη κατάσταση. Σίγουρα το δικο μου δεν ειναι σε εργοστασιακη κατάσταση αφου δεν θα το εφερναν ανοιγμενο απο εργοστασιο ουτε θα το ειχαν βγάλει εκτος συσκευασίας . Εδω είναι που λεω μη μου πουν ανοιχτηκε κλπ . Αλλα μετα βλεπω λεει ο τεχνικός θα το ελεγξει το προιον. Αρα για να το ελεγξει θα το ανοίξει ο ιδιος για να δει αν ολα ειναι μεσα . Εγω μπορεί να βαλω πετρες κ να το σφραγισω . Οπως ανεφερα ομως τα συμμαζεψα ολα στην εντελεια . Οποτε ετσι μπορεί να γίνει. Αλλα παντα κραταω πισινη με τα καταστήματα αυτα..

Να μη κρατάς πισινή από τη στιγμή που ΟΤΙ είχε μέσα, το έχεις. Και απο τη στιγμή που ούτε σου έπεσε, ούτε το κακομεταχειρίστηκες.

Πήγαινε για την αλλαγή αύριο και μη κάνεις πίσω.

Μολις το πηγα το κουτι στο καταστημα. Τους ειπα οτι απλα εγινε λαθος αγορα , και θελω πιστωση για να παρω κατι αλλο. Το ελεγχει ενας υπαλληλος , μου λεει οτι ειναι αριστη η κατασταση το βλεπω και εγω. Ομως , λεει , δε μπορω να πω εγω οτι θα το παρω πισω γιατι εχει ανοιχτει . Θα πρεπει να παει Αθηνα , να ελεγχθει και να δωσουν αυτοι το οκ. Λεω εγω , αφου το ειδες δεν εχει τιποτα δε μπορει να μη παει Αθηνα να γλυτωσω χρονο ; Μου λεει θα το πω στον υπευθυνο του καταστηματος να το δει και αφου ειναι οκ , αν πει αυτος οτι θα επιστραφει δε χρειαζεται να παει Αθηνα. Μου ειπαν θα με ενημερωσουν μεσα στην ημερα για οτιδηποτε γινει. Ο υπαλληλος στο χαρτι επιστροφης αφησε σημειωμα , οτι απλα ανοιχτηκε και η κατασταση του ειναι αριστη. Αντε να δουμε , θα προλαβουμε μεχρι αυριο....

Λοιπον πηγα ξανα καθως εφτασαν και τα υπολοιπα της παραγγελιας και ηθελα να στησω αμεσα. Τους πιεσα , στην αρχη μου ειπαν οτι δε γινεται , μονο απο Αθηνα μπορουν , συνεχισα να ιπεζω και τελικα το εκαναν χωρις να φυγει το κουτι. Παρηγγειλα το aerocool το οποιο αυριο θα ειναι Θεσσαλονικη. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...