snakes Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Το τελικό αποτέλεσμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snakes Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μια-δυο γρατζουνίτσες ελαφριές που ξεφύγανε πώς θα μπορέσω να τις καλύψω με ένα διακριτικό τρόπο (ώστε να μην φαίνονται έντονα) Όχι ότι τώρα φαίνονται άλλα στο φως κάτι λίγα διακρίνονται.. Μόλις τώρα που έγραφα μου ήρθε μια αστραπιαία ιδέα για αυτοκόλλητο στο σημείο αυτό ώστε να μην μπλέκω με βαφές κτλ..Η συνέχεια : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snakes Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 μπορεις να πας σε καταστήματα που φτιαχνουν πινακιδες μπλουζακια κλπ και να φτιαξεις κανα αυτοκολλητο. εγω ειχα βαλει βινυλίου και μετα απο 3-4 χρονια ειναι ακομα κομπλε Από την άλλη σκέφτομαι να τις βάψω πολύ προσεκτικά ίσα-ίσα να μην φαίνονται έντονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snakes Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Και ναι άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται η ''θεωρία μου'' ΟΛΑ φτιάχνουν!!! Δείτε μόνοι σας!! Τώρα μένει να περαστεί το u-channel και τέλος να ανοιχτούν τρύπες στο πλέχι και στο πλαϊνό και έτοιμο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashmadia Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Και ναι άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται η ''θεωρία μου'' ΟΛΑ φτιάχνουν!!! Δείτε μόνοι σας!! Τώρα μένει να περαστεί το u-channel και τέλος να ανοιχτούν τρύπες στο πλέχι και στο πλαϊνό και έτοιμο! πω πω, μιγαδικοι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snakes Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Το τελικό αποτέλεσμα... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_kriti Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μια χαράαα..!!!! Εμένα το μόνο που με χαλάει είναι οι βίδες (χρώμα) αλλά αυτό είναι καθαρά θέμα δικό σου!!! Nice try!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snakes Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μια χαράαα..!!!! Εμένα το μόνο που με χαλάει είναι οι βίδες (χρώμα) αλλά αυτό είναι καθαρά θέμα δικό σου!!! Nice try!!! Ήταν με προεγκατστημένους μπλε ανεμιστήρες και σκέφτηκα να του περάσω μπλε φωτισμό από μέσα (εξού και το μπλε χρωματάκι στις βίδες), βέβαια τώρα έτσι πως είναι δεν κολλάει ωραία στο μάτι όμως μόλις μπουν τα πραγματάκια και ο κατάλληλος φωτισμός πιστεύω θα δέσει με το όλο σύνολο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα