snakes Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Οκ καλή η συμβουλή σου θα την δοκιμάσω πρώτα σε ένα άλλο καλώδιο να δω πως πάει και μετά σε αυτό που θέλω να βάλω.. (τα καλώδια είναι περίπου το ίδιο επομένως δεν θα υπάρξει τυχόν διαφορά στην διαδικασία). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stenarhos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα σε όλους τους μελλοντικούς φίλους! Να βάλω κι εγώ το πετραδάκι μου στην κουβέντα. Η σκέψη να χρησιμοποιηθεί καλώδιο αντι για το κατάλληλο υλικό, είναι αποδεκτή, αλλά προσοχή! Αυτο που προτάθηκε παραπάνω, (για "σκίσιμο" του καλώδίου) ισχύει και μάλιστα αν το καλώδιο είναι σχετικά λεπτο, θα γίνει εύκολα. Αλλά θέλει προσοχή να δεις τι καλώδιο έχεις γιατί μερικές φορες είναι πολύ λεπτο το εξωτερικό και τα εσωτερικά καλώδια (αγωγοί) αφήνουν λίγο εξωτερικο πλαστικό. Οπότε μπορεί να είναι ασθενικό και να χαλάσει. Σε ένα τέτοιο καλώδιο το ευθύ κόψιμο με ξυράφι θα σου δώσει μια ανισόπαχή κοπή, καθώς οι αγωγοί ειναι συνεστραμένοι μέσα στο καλώδιο. Αν πέσεις λοιπόν σε τετοιο καλώδιο, προσοχή! Μια εναλακτική που θα είχες ειναι να πάρεις μαυρο καλώδιο δύο αγωγών (αυτο που έχουν οι συσκευές πάνω τους) και να το σχίσεις ευθεία στο πλευρό , μέσα αυτά συνήθως έχουν επίπεδο εσωτερικό, έτσι θα σου δώσει ενα πλαστικό -έστω και λίγο ιδιόμορφο- U-chanell, το οποίο με λίγη κόλλα θα σταθεί στη θέση του. Καλή συνέχεια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Για να το πετυχεις με αυτο το τροπο, το καλωδιο πρεπει να ειναι σκληρο, ωστε να "κουμπωσει" επανω στη λαμαρινα αλλα και ευκαμπτο ωστε να λυγισει στις "γωνιες". Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας σε εναν μηχανηκο, καλυτερα να ασχολειται με μηχανακια και να παρεις ενα μετρο σωληνακι μαυρο για καρμπυρατερ, το οποιο εχει μικρη εσωτερικη διαμετρο που θα το βοηθησει να αγκαλιασει καλα τη λαμαρινα και ειναι και ευκαπτο ωστε να μη στο πεταει και να πατησει μια χαρα. Sorry για τη φωτο, δε βρηκα αλλη: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snakes Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Για να το πετυχεις με αυτο το τροπο, το καλωδιο πρεπει να ειναι σκληρο, ωστε να "κουμπωσει" επανω στη λαμαρινα αλλα και ευκαμπτο ωστε να λυγισει στις "γωνιες". Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας σε εναν μηχανηκο, καλυτερα να ασχολειται με μηχανακια και να παρεις ενα μετρο σωληνακι μαυρο για καρμπυρατερ, το οποιο εχει μικρη εσωτερικη διαμετρο που θα το βοηθησει να αγκαλιασει καλα τη λαμαρινα και ειναι και ευκαπτο ωστε να μη στο πεταει και να πατησει μια χαρα. Sorry για τη φωτο, δε βρηκα αλλη: Αυτό το καλώδιο που έχω βρει είναι παράλληλα και σκληρό αλλά και εύκαμπτο (πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθει και θα κάτσει) μου είπαν επίσης σε ένα μαγαζί που ρώτησα να πάω σε ένα φαναρτζίδικο και να ζητήσω λάστιχο που μπαίνει στα παρμπριζ (δεν ξέρω κατά πόσο θα κάνει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Το θεμα με τα καλωδια ειναι οτι ναι μεν ειναι σκληρα ωστε να αγκαλιασουν σωστα τη λαμαρινα αλλα δεν εχουν επαναφορα. Σφυγκουν λογω δυναμης ας το πουμε ετσι αλλα οχι λογω ελαστικοτητας. Δηλαδη με το μου ζεσταθει λιγο για πρωτη φορα θα αρχισει να φευγει με το παραμικρο, εκτος αν το κολλησεις. Το λαστιχο που μπαινει στα μπαρμπριζ ειναι χοντρο και με μεγαλο ανοιγμα, εκτος αν η λαμαρινα του κουτιου σου ειναι τοσο χοντρη σα γυαλι.(κατι μου θυμιζει αυτο..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snakes Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Το θεμα με τα καλωδια ειναι οτι ναι μεν ειναι σκληρα ωστε να αγκαλιασουν σωστα τη λαμαρινα αλλα δεν εχουν επαναφορα. Σφυγκουν λογω δυναμης ας το πουμε ετσι αλλα οχι λογω ελαστικοτητας. Δηλαδη με το μου ζεσταθει λιγο για πρωτη φορα θα αρχισει να φευγει με το παραμικρο, εκτος αν το κολλησεις. Το λαστιχο που μπαινει στα μπαρμπριζ ειναι χοντρο και με μεγαλο ανοιγμα, εκτος αν η λαμαρινα του κουτιου σου ειναι τοσο χοντρη σα γυαλι.(κατι μου θυμιζει αυτο..) Θα κάνω πρώτα την δοκιμή με το καλώδιο που έχω εύκαιρο ακολουθώντας αυτή την φορά τις εξαιρετικές οδηγίες της karmen μας, (για να μην λέει ) και σε περίπτωση αποτυχίας κοιτάω και τις υπόλοιπες προτάσεις!! Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον και την ανταπόκριση! Ορίστε και δύο φωτογραφίες δοκιμαστικού βαψίματος σε άσχετες βίδες.. Ποιο χρώμα να επιλέξω ..? ιδού η απορία!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Στη μπλε εχει κατσει καλυτερα το χρωμα. Τι χρωμα ειναι? Μαρκαδορος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snakes Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Στη μπλε εχει κατσει καλυτερα το χρωμα. Τι χρωμα ειναι? Μαρκαδορος? Τις έβαψα πρόχειρα με πινελάκι και μπογιές που βρήκα waco transparent glass paint λέγονται, εγώ τείνω προς το μπλε, λέτε όμως να είναι λίγο τσίρκο? (θα χρησιμοποιηθεί στο εσωτερικό μπλε led φωτισμός) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μια χαρα θα ειναι. Αν σου καθεται καλυτερα το μπλε, go for it! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snakes Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μετά από πολύ Λιμάρισμα... Θα ακολουθήσει βέβαια και άλλο... ΚΑΙ Μετά απο σκληρή δουλειά ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Κανονισου μετα απο τοση ορεξη για modαρισμα, να καταληξει τραπεζακι το κουτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snakes Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Ιδού το αποτέλεσμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Τουλάχιστον το έστρωσες. Αλλά όποιος δεν έχει μυαλό έχει λίμα λένε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snakes Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Ε καλύτερο δεν έγινε ? Σε σχέση με τις πρώτες φωτογραφίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Σίγουρα βρε απλά έχασες τόσες ώρες. Αγόρασες και το μισό περίπτερο ενώ όπως σου ξαναείπα θα την έβγαζες φθηνά και εύκολα. Και θα είχες και ελέυθερο το Σάββατο για κανένα μπάνιο προς Κοκκίνη Χάνι μεριά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα