snakes Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 εχει plexi στα praktiker? Ναι από εκεί το πήρα Αυτές είναι οι βίζες που πήρα κάνουν; Εννοείται ότι θα βάφουν...
terry308 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 εχει plexi στα praktiker? Έχει ναι , εγώ πήρα από τη Φράγκων 14 (Δωδεκανήσου)
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Ναι από εκεί το πήρα Αυτές είναι οι βίζες που πήρα κάνουν; Εννοείται ότι θα βάφουν... Πήγαινε σε ναυτιλιακά και βρες όμορφες ανοξείδωτες η πες του τι θέλεις να κάνεις και θα δεις τι όμορφες λύσεις θα βρεις.. Αυτό που πας να κάνεις δεν ενδεικνύεται αν πραγματικά θέλεις να κάνεις κάτι ξεχωριστό.
karmen1983 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Βίδες αν δεν βρεις μαύρες ρίξε μία παραγγελία απο ebay. Συνήθως τα νούμερα m3 και m4 σε μαύρο, είναι δύσκολα να τα βρεις πουχου http://www.ebay.co.uk/itm/M3-x-10-Button-Allen-Key-Head-Black-Screws-Pack-of-10-20-50-100-/290921895281?pt=UK_DIY_Material_Nails_Fixing_MJ&var=590130577098&hash=item43bc4bd571
snakes Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Αν πάω σε μαγαζί με ηλεκτρολογικό υλικό παίζει να μην βρω; Τι άλλες επιλογές έχω εκτός από αυτές τις βίδες; Η σφαγή κυριολεκτικά ξεκίνησε μόνο που σίγουρα δεν θα θελήσετε να μάθετε με τι το έκοψα (το μισό βέβαια) Ορίστε οι πρώτες
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Με δίσκο - σβουράκι.Σου είπε η Καρμελιτα για βίδες,εγω θα έβαζα ανοξείδωτες με πλατύ κεφάλι,και παξιμάδια ασφαλείας από μέσα.
snakes Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Με δίσκο - σβουράκι. Σου είπε η Καρμελιτα για βίδες,εγω θα έβαζα ανοξείδωτες με πλατύ κεφάλι,και παξιμάδια ασφαλείας από μέσα. τσακάλι εισαι πως το βλέπεις καλά δεν πάει; Όταν λες εκεί που πουλάνε ναυτιλιακά εννοείς δολώματα κτλ;
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Υπάρχει δίσκος για ανοξείδωτα που είναι πιο ψιλός σε πάχος και κόβει σαν βούτυρο την λαμαρίνα αλλά νομίζω ότι με λίγη παραπάνω δουλίτσα στην λίμα όλα θα είναι υπέροχα. Οχι δολωματα βρε πες που ζεις σε πια πόλη να σε βοηθήσω αν μπορώ.. αλλά και σε μεγάλα χρωματοπωλεία μπορείς να βρεις ανοξείδωτες.
snakes Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Υπάρχει δίσκος για ανοξείδωτα που είναι πιο ψιλός σε πάχος και κόβει σαν βούτυρο την λαμαρίνα αλλά νομίζω ότι με λίγη παραπάνω δουλίτσα στην λίμα όλα θα είναι υπέροχα. Οχι δολωματα βρε πες που ζεις σε πια πόλη να σε βοηθήσω αν μπορώ.. αλλά και σε μεγάλα χρωματοπωλεία μπορείς να βρεις ανοξείδωτες. Ηράκλειο Κρήτης βρίσκομαι στον μιζερακή λες να βρω (είναι μαγαζί που πουλάει χρώματα, εργαλεία, βίδες κτλ)εννοείται πως θα Λιμάισμα και θα μπει το u-channel και ολα οκ. Μόνο οι βίζες μένουν:-/ Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2013 από snakes
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δες εδώ έχει και allen http://www.xo.gr/profile/profile-907366930/el/
snakes Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Δες εδώ έχει και allen http://www.xo.gr/profile/profile-907366930/el/ οκ θα παω τελικά τι βίδες να του βάλω λες να μπουν και παξιμάδια στα τελειώματα; Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2013 από snakes
karmen1983 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Επειδή το πλαϊνό σου είναι μαύρο και θες τις βίδες απο έξω όπως είπες και το πλέξι μέσα (θέλω να το δω αυτό με το u-channel ανάμεσα) το καλύτερο που έχεις να κάνεις κατα τη γνώμη μου είναι1) μαύρες βίδες (όχι φρεζάτες)2) Τρύπα και σπείρωμα στο πλέξι ώστε να πιάσει εκεί η βίδα.Ούτε παξιμάδια ούτε τίποτα άλλο. Εχε στο μυαλό σου μόνο το κενό που θα δημιουργηθεί απο το πλαϊνό μέχρι το πλέξι λόγω του uchannel.btw Αν δεν με γελούν τα μάτια μου, του έβγαλες τα μάτια λίγο στο θέμα βαφής.
snakes Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Όντως υπήρχαν μερικές αστοχίες, τώρα σκέφτομαι πως να βάλω το plexiglass σε sandwich στιλ είναι εύκολη υπόθεση; Από την άλλη σκέφτομαι να κάνω κάτι τέτοιο με τη διάφορα να του βάλω βίδες
karmen1983 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Είτε με ταινία είτε με βίδες γίνεται. Με τις βίδες θα είναι πιο ζόρικο. Θα πρέπει να μετρήσεις να κρατήσεις τις αποστάσεις σωστές και μετά να τρυπήσεις πλαϊνό. Αφού το κάνεις αυτό βάζεις απο κάτω το πλέξι (χωρίς το uchannel) και μαρκάρεις επάνω στο πλέξι που πέφτουν οι τρύπες. Ανοίγεις με κατάλληλο τρυπάνι τρύπες στα σωστά σημεία και μετά περνάς κολαούζο να κάνεις το σπείρωμα στο πλέξι. Βάζεις uchannel και βιδώνεις. Αν δεν θες να μπλέξεις με σπειρώματα κλπ βάζεις παξιμάδια απο μέσα
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 οκ θα παω τελικά τι βίδες να του βάλω λες να μπουν και παξιμάδια στα τελειώματα; Γούστα κ διαθεσιμότητα είναι φίλε μου αυτά,εγώ το φαντάζομαι με ανοξείδωτες ελαφρώς πλατυκέφαλες αλλεν και ναι παξιμάδι απο μεσα ασφαλείας για να γλιτώσω βάσανο ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα