Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει plexi στα praktiker?

Ναι από εκεί το πήρα

Αυτές είναι οι βίζες που πήρα κάνουν; Εννοείται ότι θα βάφουν...

post-226273-0-31227500-1370602460_thumb.jpg

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι από εκεί το πήρα

Αυτές είναι οι βίζες που πήρα κάνουν; Εννοείται ότι θα βάφουν...

Πήγαινε σε ναυτιλιακά και βρες όμορφες ανοξείδωτες η πες του τι θέλεις να κάνεις και θα δεις τι όμορφες λύσεις θα βρεις..

Αυτό που πας να κάνεις δεν ενδεικνύεται αν πραγματικά θέλεις να κάνεις κάτι ξεχωριστό. ;)

Δημοσ.

Βίδες αν δεν βρεις μαύρες ρίξε μία παραγγελία απο ebay.

Συνήθως τα νούμερα m3 και m4 σε μαύρο, είναι δύσκολα να τα βρεις

πουχου

http://www.ebay.co.uk/itm/M3-x-10-Button-Allen-Key-Head-Black-Screws-Pack-of-10-20-50-100-/290921895281?pt=UK_DIY_Material_Nails_Fixing_MJ&var=590130577098&hash=item43bc4bd571

Δημοσ.

Αν πάω σε μαγαζί με ηλεκτρολογικό υλικό παίζει να μην βρω; Τι άλλες επιλογές έχω εκτός από αυτές τις βίδες; Η σφαγή κυριολεκτικά ξεκίνησε μόνο που σίγουρα δεν θα θελήσετε να μάθετε με τι το έκοψα (το μισό βέβαια)

Ορίστε οι πρώτες

post-226273-0-79772900-1370632646_thumb.jpg

Δημοσ.

Με δίσκο - σβουράκι.

Σου είπε η Καρμελιτα για βίδες,εγω θα έβαζα ανοξείδωτες με πλατύ κεφάλι,και παξιμάδια ασφαλείας από μέσα.

Δημοσ.

Με δίσκο - σβουράκι.

Σου είπε η Καρμελιτα για βίδες,εγω θα έβαζα ανοξείδωτες με πλατύ κεφάλι,και παξιμάδια ασφαλείας από μέσα.

τσακάλι εισαι πως το βλέπεις καλά δεν πάει; Όταν λες εκεί που πουλάνε ναυτιλιακά εννοείς δολώματα κτλ;
Δημοσ.

Υπάρχει δίσκος για ανοξείδωτα που είναι πιο ψιλός σε πάχος και κόβει σαν βούτυρο την λαμαρίνα αλλά νομίζω ότι με λίγη παραπάνω δουλίτσα στην λίμα όλα θα είναι υπέροχα. Οχι δολωματα βρε πες που ζεις σε πια πόλη να σε βοηθήσω αν μπορώ.. αλλά και σε μεγάλα χρωματοπωλεία μπορείς να βρεις ανοξείδωτες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει δίσκος για ανοξείδωτα που είναι πιο ψιλός σε πάχος και κόβει σαν βούτυρο την λαμαρίνα αλλά νομίζω ότι με λίγη παραπάνω δουλίτσα στην λίμα όλα θα είναι υπέροχα. Οχι δολωματα βρε πες που ζεις σε πια πόλη να σε βοηθήσω αν μπορώ.. αλλά και σε μεγάλα χρωματοπωλεία μπορείς να βρεις ανοξείδωτες.

Ηράκλειο Κρήτης βρίσκομαι στον μιζερακή λες να βρω (είναι μαγαζί που πουλάει χρώματα, εργαλεία, βίδες κτλ)εννοείται πως θα Λιμάισμα και θα μπει το u-channel και ολα οκ. Μόνο οι βίζες μένουν:-/ Επεξ/σία από snakes
Δημοσ.

Επειδή το πλαϊνό σου είναι μαύρο και θες τις βίδες απο έξω όπως είπες και το πλέξι μέσα (θέλω να το δω αυτό με το u-channel ανάμεσα) το καλύτερο που έχεις να κάνεις κατα τη γνώμη μου είναι

1) μαύρες βίδες (όχι φρεζάτες)
2) Τρύπα και σπείρωμα στο πλέξι ώστε να πιάσει εκεί η βίδα.

Ούτε παξιμάδια ούτε τίποτα άλλο. Εχε στο μυαλό σου μόνο το κενό που θα δημιουργηθεί απο το πλαϊνό μέχρι το πλέξι λόγω του uchannel.

btw Αν δεν με γελούν τα μάτια μου, του έβγαλες τα μάτια λίγο στο θέμα βαφής.

Δημοσ.

Όντως υπήρχαν μερικές αστοχίες, τώρα σκέφτομαι πως να βάλω το plexiglass σε sandwich στιλ είναι εύκολη υπόθεση;

Από την άλλη σκέφτομαι να κάνω κάτι τέτοιο με τη διάφορα να του βάλω βίδες

Δημοσ.

Είτε με ταινία είτε με βίδες γίνεται.

Με τις βίδες θα είναι πιο ζόρικο. Θα πρέπει να μετρήσεις να κρατήσεις τις αποστάσεις σωστές και μετά να τρυπήσεις πλαϊνό.

Αφού το κάνεις αυτό βάζεις απο κάτω το πλέξι (χωρίς το uchannel) και μαρκάρεις επάνω στο πλέξι που πέφτουν οι τρύπες.

Ανοίγεις με κατάλληλο τρυπάνι τρύπες στα σωστά σημεία και μετά περνάς κολαούζο να κάνεις το σπείρωμα στο πλέξι. Βάζεις uchannel και βιδώνεις.

Αν δεν θες να μπλέξεις με σπειρώματα κλπ βάζεις παξιμάδια απο μέσα

Δημοσ.

οκ θα παω τελικά τι βίδες να του βάλω λες να μπουν και παξιμάδια στα τελειώματα;

Γούστα κ διαθεσιμότητα είναι φίλε μου αυτά,εγώ το φαντάζομαι με ανοξείδωτες ελαφρώς πλατυκέφαλες αλλεν και ναι παξιμάδι απο μεσα ασφαλείας για να γλιτώσω βάσανο ..

post-227308-0-88948000-1370646686_thumb.jpg

post-227308-0-56783000-1370646691_thumb.jpg

post-227308-0-78637200-1370646810_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...