Crypton-R- Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα. Πριν μια βδομάδα πήρα την 3D οθόνη της υπογραφής μου. Όταν έπαιζα games σε 3D για πολλές ώρες έκλεισε το PC, το φύσηξα, άλλαξα πάστα στον επεξεργαστή και από τότε ήταν κομπλέ. Σήμερα πάλι έγινε το ίδιο. Είδα θερμοκρασίες κτλ, ο επεξεργαστής max έπιασε 50 και στους 4 πυρήνες και οι σκληροί και η κάρτα γραφικών ήταν κομπλέ. Δοκίμασα να ξεκλοκάρω τον επεξεργαστή μήπως γίνεται από εκεί αλλά τίποτα. Τώρα τον έχω αφήσει και κάθεται μπας και ανοίξει όταν κρυώσει. Τι άλλο μπορεί να φταίει;
Thanos1972 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Ετσι απλα ξαφνικα σβηνει?δεν κανει τιποτα αλλο?
Crypton-R- Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Απλά σβήνει. Μόλις τον ξανανοίγω, μπαίνει στα Windows για λίγα δευτερόλεπτα και ξανασβήνει.
john70s Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Τροφοδοτικό τι έχεις και τι κάρτα γραφικών; Sent from my iPhone using Insomnia
WalkerSW Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Αν και θηρίο , τροφοδοτικο βρωμάει η υποθεση... Για σιγουριά βεβαια πρεπει να δοκιμασεις με καποιο δανικό.... ακομη και ένα ποιοτικο 500αρι φτάνει για την δοκιμή. 1
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Όταν κρυώνει όμως ανοίγει κανονικά σωστά ? η ανοίγει τυχαία ανεξάρτητα από το πόσο ζεστός η κρύος είναι ? Κατέβασε το HWInfo και παρακολούθησε αναλυτικά τις θερμοκρασίες σου σε πρώτη φάση. ανέβασε και ένα screenshot. επίσης καλό είναι να κάνεις ενα clear cmos για να έρθουν όλα default.
Crypton-R- Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί έχει γίνει μια φορά μόνο, αυτή είναι η 2η φορά, μόλις τον ξανανοίξω θα σου πω. Με το HW είδα τις θερμοκρασίες. A και κάτι που συνέβενε από τότε που πήρα αυτή την ψύκτρα, πάντα οι δυο πυρήνες έπιαναν μεγαλύτερη θερμοκρασία από τους άλλους δυο και τώρα που άλλαξα τρίτη φορά πάστα πάλι τα ίδια. Όταν ξανανοίξει θα τραβήξω και screenshot. Δοκίμασα επίσης το Clear CMOS όταν το ξεκλοκάρισα. WalkerSW, δεν έχω κάποιο άλλο για να δοκιμάσω.
WalkerSW Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 WalkerSW, δεν έχω κάποιο άλλο για να δοκιμάσω. Καποιος φίλος να σε εξυπηρετήσει δεν υπάρχει?
Crypton-R- Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Καποιος φίλος να σε εξυπηρετήσει δεν υπάρχει? Ούτε. Οι πιο πολλοί έχουν μέτριο σύστημα με noname τροφοδοτικά.
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί έχει γίνει μια φορά μόνο, αυτή είναι η 2η φορά, μόλις τον ξανανοίξω θα σου πω. Με το HW είδα τις θερμοκρασίες. A και κάτι που συνέβενε από τότε που πήρα αυτή την ψύκτρα, πάντα οι δυο πυρήνες έπιαναν μεγαλύτερη θερμοκρασία από τους άλλους δυο και τώρα που άλλαξα τρίτη φορά πάστα πάλι τα ίδια. Όταν ξανανοίξει θα τραβήξω και screenshot. Δοκίμασα επίσης το Clear CMOS όταν το ξεκλοκάρισα. WalkerSW, δεν έχω κάποιο άλλο για να δοκιμάσω. To επόμενο είναι αυτό ακριβός που λέτε με τον WalkerSW άλλα και noname κάνει για ένα τεστ 1 ώρας,το θέμα ειναι να βρεις την πηγή του κακου τώρα. 1
Crypton-R- Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μάλλον παίζει κάτι με την θερμοκρασία του επεξεργαστή. Η αριστερή εικόνα είναι όταν τον άνοιξα και η δεξιά μετά από 15 λεπτά. Πάντως δεν μου ξαναέσβησε τώρα που κρύωσε.
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Αν ο επεξεργαστής σου ακλοκαριστος φτάνει στους 60c σε 15 λεπτά, τοτε clockarismenos στην μια ώρα ποσο φτάνει ? Κράτα το HW ανοιχτό και stress-αρετον λίγο με το Intel burn παρακολουθώντας που θα φτάσει..
Crypton-R- Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Όχι, τώρα τον ξανακλόκαρα αφού έκανε τα ίδια και ακλοκάριστος, στις εικόνες δηλαδή είναι κλοκαρισμένος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα