Georg-X Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Γειά σας, είμαι καινούργιο μέλος εδώ αλλά ξέρω αρκετά καλά από υπολογιστές. Δεν έχω ιδέα για το πως όμως να κάνω overclock τον CPU μου. Στο bios έχει κάποιες ρυθμίσεις για overclock αλλά δεν θέλω να το ρισκάρω από εκεί, επειδή ξέρω πως πρέπει πρώτα να κλείσω το turbo boost του CPU μου και δεν έχω ιδέα πως. Παρακαλώ όποιος μπορεί να βοηθήσει να το κάνει. Ευχαριστώ, Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosegdit Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Καλώς μας βρήκες, αν ξέρεις, όπως λες, αρκετά καλά από υπολογιστές, θα ξέρεις και ότι το σωστό overclocking γίνεται από το bios. Τα υπόλοιπα προγράμματα που λένε ότι κάνουν αυτή τη δουλειά, παπάτζες είναι κατά τη γνώμη μου, και καλό είναι να τα αποφύγεις. Από κει και πέρα, αν δεν κάνω λάθος, ο επεξεργαστής σου είναι κλειδωμένος, οπότε τα περιθώρια overclocking του, είναι ελάχιστα έως μηδαμινά, με καμία αισθητή διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georg-X Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Ακριβώς επειδή το έχω ψάξει λίγο είναι κελιδωμένος και από ότι είδα πρέπει να απενεργοποιήσω το turbo boost ώστε να μπορέσω να τον κάνω overclock και κάτι τέτοια. Γι αυτό ήρθα εδώ για να ρωτήσω για μία καλύτερη γνώμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaris87 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Είναι κλειδωμένος ο επεξεργαστής σου άρα δεν γίνετια O/c,υπάρχει περίπτωση να ανεβει 200-300Mhz αλλά το όφελος=0 μόνο οι θερμοκρασίες σου θα ανέβουν..!! Διαφορές δεν προκειται να δεις βαστάει ακόμα καλά το cpu!! Οπότε μην τον πειράζεις!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georg-X Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Απλά σκεφτόμουνα μήπως άλλαζα την συχνότητα από 3,00GHz που είναι τώρα να το πάω 3,30GHz που είναι και το turbo του. Πάντως ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή και μάλλον θα την ακολουθήσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaris87 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Απλά σκεφτόμουνα μήπως άλλαζα την συχνότητα από 3,00GHz που είναι τώρα να το πάω 3,30GHz που είναι και το turbo του. Πάντως ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή και μάλλον θα την ακολουθήσω. Απλά δεν θα αλλάξει κάτι..!! Μόνο θερμοκρασίες θα ανεβάσεις..!! ΓΙα αυτό έχει το turbo ΟΤΑΝ θα χρειαστεί να τρέξει εκεί θα πάει μόνο του,δεν χρειάζεται να το χεις μόνιμα εκει.!! Γενικά πιστευω σε νορμαλ χρηση,gaming(εως και extreme),ταινιες,browsing το O/c δεν θα σε οφελήσει πουθενα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georg-X Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Ωραία αφού με καλύπτει ως προς όλα...τότε θα το αφήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα