Hal9000 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Σημαντικές αλλαγές στο γραφικό περιβάλλον του Firefox ετοιμάζει πυρετωδώς η Mozilla, αρχής γενομένης από την έκδοση 25 η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον προσεχή Οκτώβριο.Η Mozilla όπως μας έχει συνηθίσει, ανοίγει τα χαρτιά της από τώρα και συζητά δημόσια τα μελλοντικά της σχέδια, χωρίς η κυκλοφορία του Firefox 25 να αποτελεί εξαίρεση. Από τα κομμάτια του γραφικού περιβάλλοντος τα οποία έχουν δεχθεί τη σημαντικότερη αλλαγή είναι η νέα εμφάνιση των καρτελών (tabs) αλλά και το εντελώς διαφορετικό μενού του Firefox το οποίο πηγαίνει από τα αριστερά στα δεξιά και του οποίου το εικονίδιο είναι σχεδόν ίδιο με αυτό του Chrome. Τα tabs πλέον διαθέτουν κυρτές γωνίες ενώ θα γίνει διαχωρισμός του εικονιδίου με το αστεράκι που βρίσκεται πάνω στη μπάρα διευθύνσεων και συγχώνευση του με το μενού των Bookmarks. Παράλληλα η Mozilla προειδοποιεί τους developers να προτιμούν το σχεδιασμό ενός μινιμαλιστικού περιβάλλοντος στην μπάρα εργαλείων αφού υπάρχει σημαντικό ενδεχόμενο αλλαγών στο API που αναλαμβάνει να προσθέτει κουμπιά στη μπάρα. Για να δείτε μερικές από τις προγραμματισμένες αλλαγές του Firefox 25 ανάλογα το λειτουργικό σύστημα, πατήστε το αντίστοιχο link. Site: Σχεδιασμός Firefox 25 για Windows 7 - Aero | Windows XP (Luna Blue, Olive, Silver), OS X και Linux Site: TheNextWeb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cyberscout Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Chromeάζει ή μου φαίνεται; 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
domigr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 εντελως chrome.. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor911 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 φερνει λιγο οντως ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XPHSTOS_ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Προσωπικά δεν μου αρέσει.Έτσι είναι τώρα ο FF Mobile... και δεν μου αρέσει.Χώρια το ότι μοιάζει πολύ στον Chrome, κάτι που επίσης δεν μου αρέσει... χάνει λίγο από τον χαρακτήρα του ο FF έτσι.. :/(Α ρε Opera 12.15 αθάνατη!) 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 τι μου θυμιζει ;; τι μου θυμιζει ;; chrome; μπαααα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Φήμες λένε ότι θα αλλάξει και όνομα θα τον λένε Chromofox 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέχρι τον Οκτώβριο, μπορεί να τον αλλάξουν λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Mην λετε τετοια περι chrome εμφανισης, θα σκασει εδω ενας γνωστος πολέμιος του FF και θα αρχισει το flame. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickts1 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 τις επιλογές Open και Save όταν κατεβάζεις αρχείο να μην αλλάξουν μόνο κι ας κάνουν ό,τι θέλουν, εγω θα τον χρησιμοποιώ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redpower1989 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Όντως εμφανισιακά πλησιάζει πολύ στον chrome αλλά οι γωνίες που ετοιμάζουν στα tabs είναι πολύ καλύτερες εμφανισιακά από του chorme αυτή την στιγμή. Επίσης το θετικό είναι ότι τις αλλαγές τις συζητάει δημόσια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathisq Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 την επιλογή να μην έχουμε μπάρα συστήματος σε Linux(χώρις plugins και μισές δουλείες) τοοοοοοοόσο δύσκολο τους είναι να την φτιάξουν επιτέλους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 το Australis θα ειναι ο θανατος του Firefox. Kαταλαβαινω γιατι η Mozilla θελει να αντικαταστησει το παλιο gui με αυτο, αλλα θα δυσαρεστησει πολλους χρηστες επειδη εχει κανει πολλα σχεδιαστικα λαθη, με κυριοτερο να αποδυναμωσει το customizability του browser. βλεπω με την εκδοση 25 να φευγουν χιλιαδες χρηστες απο τον browser. προσωπικα το χρησιμοποιω στον Thunderbird εδω και καιρο, και μου αρεσει, αλλα δεν κανει για τον Firefox. αλλά και το εντελώς διαφορετικό μενού του Firefox το οποίο πηγαίνει από τα αριστερά στα δεξιά και του οποίου το εικονίδιο είναι σχεδόν ίδιο με αυτό του Chrome. μονο που το συγκεκριμενο εικονιδιο προυπηρχε στα mockups του Αustralis, πολυ πριν βγει στον Chrome. το Αustralis ειναι υπο αναπτυξη εδω και πολλα χρονια, εχει παρει πολλα στοιχεια απο τον Chrome αλλα αυτο το εικονιδιο δεν ειναι ενα απο αυτα. μαλλον το αντιθετο συνεβη, αφου ολα τα mozilla projects ειναι τελειως ανοικτα και προσβασιμα απο τον οποιοδηποτε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 αυτο τους μαρανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 εχει κανει πολλα σχεδιαστικα λαθη, με κυριοτερο να αποδυναμωσει το customizability του browser. και στον Οπερα 15 τα ιδια, τι γινετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα