Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω τον 8120 τον ειχα στα 4,5GHz με Turbo core στα 4,8GHz .

Τωρα απο τριτη θα εχω τον fx8350 και πιτευω τα 5/5,5GHz θα τα πιανει στο νερο.

**Να πουμε οτι εχω custom υδρόψυξη και χτυπαω τετοια νουμερα με 56C max 60C .

Τωρα αν ο fx9000 εχει 4,8GHz στον αερα με την stock cooler θα ειναι πολυ ενδιαφέρον να τον κανεις overclock θα πιγένει 6/6,5GHz για πλακα με νερο.

Δημοσ.

η amd αντι να βγαλει κατι για το ευρυ κοινο,βγαζει κατι για το 0,0001% των χρηστων.

δε λεω καλα τα fm2 και οι φτηνοι phenom αλλα οταν απο κει και πανω υπαρχει κενο μεχρι να φτασεις στα 220 κατι δε παει καλα

σα να χεις εργοστασιο και να φτιαχνεις glx και veyron μονο.

• Like 1
Δημοσ.

Η AMD ανακοίνωσε τον πρώτο desktop επεξεργαστή στον κόσμο με ταχύτητα 5GHz

Η AMD ανακοίνωσε το νέο κορυφαίο μοντέλο των desktop κεντρικών επεξεργαστών της, τον οκταπύρηνο AMDFX-9590, ο οποίος είναι ο πρώτος στην ιστορία των υπολογιστών που χρονίζεται στα GHz.

Ο FX-9590 καθώς και ο μικρότερος FX-9370 που χρονίζεται στα 4,7 GHz, ενσωματώνουν την αρχιτεκτονική "Piledriver" και είναι ξεκλείδωτοι για εύκολο overclocking.

Όπως γίνεται αντιληπτό, απευθύνονται σε ενθουσιώδεις χρήστες και gamers, οι οποίοι μπορούν να προσαρμόσουν τους πυρήνες τους μέσω της τεχνολογίας Turbo Core 3.0 της AMD που υποστηρίζεται.

Η AMD ήταν η πρώτη που έσπασε το φράγμα του GHz όσον αφορά στην ταχύτητα των CPU τον Μάιο του 2000 και τώρα, 13 αργότερα σπάει και το φράγμα των 5 GHz.

Όπως αναφέρεται από την εταιρεία, οι δύο νέοι επεξεργαστές θα είναι διαθέσιμοι άμεσα σε συστήματα κατασκευαστών, κάτι που σημαίνει πως η διάθεσή τους στην αγορά για όσους θέλουν να φτιάξουν το σύστημά τους μόνοι τους θα καθυστερήσει, άγνωστο πόσο.

Πηγή:http://e-pcmag.gr/news/i-amd-anakoinose-ton-proto-desktop-epexergasti-ston-kosmo-me-taxutita-5ghz

Δημοσ.

η amd αντι να βγαλει κατι για το ευρυ κοινο,βγαζει κατι για το 0,0001% των χρηστων.

δε λεω καλα τα fm2 και οι φτηνοι phenom αλλα οταν απο κει και πανω υπαρχει κενο μεχρι να φτασεις στα 220 κατι δε παει καλα

σα να χεις εργοστασιο και να φτιαχνεις glx και veyron μονο.

Οι FX τι είναι;

Δημοσ.

Οι FX τι είναι;

αντικατασταση των phenom.υποτιθεται οτι ειναι οι High end της amd αλλα σε σχεση με τον ανταγωνισμο ειναι midrange με καλο vfm

Δημοσ.

Mid-range δεν τους λες πουθενά. Επίσης δεν είναι μόνο το θέμα της απόδοσης που είναι ελάχιστα χαμηλότερο για τους AMD, ειδικά όταν πρόκειται για καθημερινή χρήση και παιχνίδια.
Το θέμα είναι ότι η Intel σου δίνει features. Ούτε σωστή θερμοκρασία δεν μετράνε οι AMD σε Idle.
Απλά είναι πιο ευέλικτη στην αναβάθμιση. Μετά την τελευταία αλλαγή Socket της Intel, τείνω να γίνω AMD φανμπόι πάντως, παρόλο που ήμουν προς το στρατόπεδο της πρώτης. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...