Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εχει να λεει.Απο θεμα τιμης ειναι ιδια!

1 χιλιαρικο η μια κι 1 χιλιαρικο η αλλη!

Μιλαμε πολλα χιλιομετρα η ati!

1 χιλιαρικο εχει και η 690 που ειναι dual για αυτο σου λεω να την συγκρηνεις με εκεινη... :S

Δημοσ.

εκτος οτι ειναι dual-gpu η 7990 αυτα δεν ειναι τεστάκια..ειναι στατιστικα.

Ναι εχεις δικιο λαθος το διατυπωσα.

Αυτο εννοουσα παντως!

Δημοσ.

και παλι καλυτερη η 7990!

http://www.hwcompare.com/14464/geforce-gtx-690-vs-radeon-hd-7990/

κανε συγκριση των single core καρτων ασε τις dual core εκει μπλεκεις το sli και το crossfirex. Oι drivers της amd ειναι αστα να πανε πολλα fps drops ενω το heardware δυνατο, γενικα εγω κοιταω ποσο σταθερα ειναι τα fps παρα να βλεπω 200 καρε καπου και μετα 30 ξαφνικα, . Tεσπα το θεμα εδω ειναι οι επεξεργαστες της AMD και δεν βλεπω καμια νεα τεχνολογια, ουσιαστικα ειναι το ιδιο chip overclocked με το παλιο. και με 220 watt σιγουρα θα ψηνεις αυγα και λουκανικα πανω του

• Like 4
Δημοσ.

Τι είναι τούτα ωρέ! Σκοτώνει τον ανταγωνισμό και η intel θα πουλάει όσο θέλει. Κρίμα!! Τόσο άπιαστο είναι να μεταβεί και αυτή στα 22nm ?

Δημοσ.

Δεν εχει να λεει.Απο θεμα τιμης ειναι ιδια!

1 χιλιαρικο η μια κι 1 χιλιαρικο η αλλη!

Μιλαμε πολλα χιλιομετρα η ati!

και αλλα τόσα χιλιόμετρα πίσω απο θέμα drivers και υποστήριξις από third party apps

Δημοσ.

κανε συγκριση των single core καρτων ασε τις dual core εκει μπλεκεις το sli και το crossfirex. Oι drivers της amd ειναι αστα να πανε πολλα fps drops ενω το heardware δυνατο, γενικα εγω κοιταω ποσο σταθερα ειναι τα fps παρα να βλεπω 200 καρε καπου και μετα 30 ξαφνικα, . Tεσπα το θεμα εδω ειναι οι επεξεργαστες της AMD και δεν βλεπω καμια νεα τεχνολογια, ουσιαστικα ειναι το ιδιο chip overclocked με το παλιο. και με 220 watt σιγουρα θα ψηνεις αυγα και λουκανικα πανω του

Οι drivers της είναι μια χαρά.Λες να ενδιαφέρει τον overclocker πόσο θα ζεσταίνεται/καταναλώνει μια ειδική έκδοση ενός cpu?

Δημοσ.

Αηδια εχει καταντησει η AMD, ήμουν φανατικός amdακιας αλλά τα τελευταία χρονια εχει ξεφυγει η intel... ηθελα να ξερα γιατι δεν βγαζουν εναν επεξεργαστη που να γαζωνει... αφου το εχουν κανει στο παρελθον...

Δημοσ.

Λες να ενδιαφέρει τον overclocker πόσο θα ζεσταίνεται/καταναλώνει μια ειδική έκδοση ενός cpu?

εγω λεω πως θα τον ενδιαφερει..εκτος των λεφταδων με τα 5kw psu.υπαρχουν και αλλοι με κατι αλλα 500αρια τσιμα τσιμ.που παλι θελουν να κανουν oc

Δημοσ.

<p>Θα μπορουσε να εισαγει μια τεχνικη HyperThreading, ωστε οι 8-πυρηνοι να μπορουν να διαχειριστουν 16 threads.</p>

Αυτό με το hyperthreading αλήθεια με έχει κουράσει....έχει διαβάσει ποτέ κάνει σας τι πραγματικά είναι και πώς δουλεύει;αν το βάλεις σε Amd επεξεργαστή θα είναι 5% γρηγορότερος στην καλύτερη περίπτωση μέχρι και 20% χειρότερος...επίσης αυτό είναι σχεδόν σε επίπεδο software η αντίστοιχη τεχνολογία σε hardware είναι της amd με τους bulldozer που κάθε πυρήνας δουλεύει δύο νήματα. Το πρόβλημα της AMD είναι ότι δεν μπορεί να κατέβει σε λιθογραφία...

Και για μην παρεξηγηθώ δουλεύω AMD από τον Athlon 64...

• Like 1
Δημοσ.

εγω λεω πως θα τον ενδιαφερει..εκτος των λεφταδων με τα 5kw psu.υπαρχουν και αλλοι με κατι αλλα 500αρια τσιμα τσιμ.που παλι θελουν να κανουν oc

Αυτοί είναι επεξεργαστές που προφανώς απευθύνονται σε extreme overclockers με extreme συστήματα υδρόψυξης ή αζώτου που θέλουν να σπάνε τα ρεκόρ και όχι σε αυτούς που αναφέρεις.

Δημοσ.

καλα, θα δουμε ποσοι θα τον τσιμπησουν απο δω μεσα και μετα τα ξαναλεμε..και εδω μεσα παω στοιχημα ουτε ενας δεν εχει βαλει αζωτο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...