Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και που ξέρεις οτι δεν έχει παρει και να μη θελει να την κουβαλαει και αυτη ολη την ωρα μαζι. Αν οντως ειναι ετσι αναλογο με το 808 οντως χαλαει η αισθητικη της συσκευης αλλα ειναι και αυτο θεμα επιλογης

Υπάρχουν και βιτσιόζοι δεν αντιλέγω. Μίλησα για το τι νομίζω εγώ για την πλειοψηφία. Εγώ και να ενδιαφερόμουν για την φωτογραφία, κινητό με εξόγκωμα σαν όγκο δεν θα έπαιρνα. Εννοείται ότι κάποιοι θα έχουν αντίθετη γνώμη και γούστο από το δικό μου.

Δημοσ.

10022627.0b4965e4b2c42273028daab1bdda62d

Δεν είναι το πρώτο ούτε το τελευταίο. Για όσους θέλουν ποιοτική φωτογραφική μηχανή στο κινητό το εξόγκωμα έχει πολύ μικρή σημασία.

• Like 3
Δημοσ.

έχω το εξαιρετικό (όχι τέλειο) 808 και καθώς είμαι λάτρης της φωτογραφίας ανέχομαι τα παρελκόμενα κουσούρια (πάχος, βάρος).

Η κάμερά του σε αποζημιώνει και είναι κάτι που έχεις πάντα μαζί σου (βγάζειςτην παρέα, τους φίλους την στιγμή όπου και ανα τύχη γιατί το έχεις μαζί σου).

Ελπίζω να βελτιώνει κάποιες από τις αδυναμίες του 808 (παραμόρφωση φακού στα άκρα, έλλειψη διαφράγματος,οπτικός σταθεροποιητής).  Για ένα φωτογράφο είναι το κινητό του. Περιμένω τιμή και διαστάσεις. Θα το προτιμούσα android (και δίκαρτο), αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. έστω wp 8.

Δημοσ.

Σαν να έχει καρκινικό όγκο. Θα πουλήσει καλά σε όσους ενδιαφέρονται για κάμερα αλλά ούτως ή αλλως είναι αργά για την Nokia και το κλινικά νεκρό λογισμικό της Microsoft.

http://www.insomnia.gr/topic/488762-1000-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82-developers-%CF%83%CF%84%CE%BF-windows-phone-store/?do=findComment&comment=52411950

Δημοσ.

Το θέμα για εμένα είναι ότι αυτό το κινητό αποτελεί ό,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η Nokia αυτή τη στιγμή. Χωρίς "ναι μεν αλλά", τα έχει όλα, δεν έχει κρατήσει κάτι για να παρουσιάσει αργότερα. Τον σχεδιασμό που αγαπήσαμε από εποχής Ν9, την απόλυτη φωτογραφική μηχανή σε κινητό, την εξαιρετική οθόνη, τα τελευταία Windows phone. Αν δεν πείσει και με αυτό το καταναλωτικό κοινό, δεν έχει να προσφέρει κάτι καλύτερο στο ορατό μέλλον και δεν ξέρω ποιό θα είναι το μέλλον της.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Nokia lumia 920 - 925- 928 = ετη φωτος μπροστα η καμερα τους απο του s4.

εγω δεν μιλαω για καμερα οκ τα νοκια εχουν καλη καμερα αλλα μην συσκρινουμε τα γενικα τεχνικα χαραλτηριστικα  ;)  ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...