Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατέληξα τελικά στην gigabyte που πρότεινε ο giokou και υποστηρίξατε και οι υπόλοιποι.

μέχρι στιγμής έχω παραγγείλει το zalman z11 (60) , gigabyte ga-970-ud3 (90) , amd fx-6300 (120), coolermaster gx 550w 80+ bronze (48) και g-skill (2x4gb) (55)

σύνολο στα 373 χωρίς την gpu, όπως φαίνεται θα το σπάσουμε το όριο των 500 όποτε πρέπει να ανατρέξουμε σε αθέμιτα μέσα δανεισμού για να αποκτήσω την 650ti boost.

Δημοσ.

πολύ δυνατή κάρτα. Αν είναι σε καλή κατάσταση και έχει και καλό υπόλοιπο εγγύησης δεν είναι άσχημη επιλογή. Στην συγκεκριμένη μόνο το σύστημα ψύξης με χαλάει.

Δημοσ.

δινει ενα παλικαρι με 1 χρονο εγγυηση. η ψυξη δεν με πολύ απασχολεί, διοτι θα μπει υδρο στο μελλον.... δινει και το waterrblock της αν θυμαμαι καλα.

Δημοσ.

Θα προτεινα να δεις την 650ti boost. Ειναι πιο γρηγορη απο την 6950 και θα εχεις 2-3 χρονια εγγυηση να εισαι χαλαρος.

Δημοσ.

και εγώ αυτό σκέφτομαι, απλά είναι που θα βγω αρκετά εκτός budget και δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω... από την μία λέω να μείνω εντός budget με μία 7790 1gb , από την άλλη να ξεφύγω κατά 50 με την 650 ti boost και τελευταία να ξεφύγω λίγο σε μία 6950... εν τέλει το ποσό είναι που με κάνει να σκέφτομαι αν θα προτιμήσω την 650...

σκέφτομαι μιας και θα πάω θεσ/νικη να παραγγείλω από vstudio και να παραλάβω από κατάστημα για να γλιτώσω τα μεταφορικά έξοδα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα. Επαναφέρω το θέμα καθώς το vision studio με έδωσε και άργησε την παραλαβή. Σκέφτομαι λοιπόν να πάω από τον 6300 στον 4350 η στον 6350... από όσο κοίταξα δεν έχουν κάποια άλλη διάφορα πέρα του ότι ο πρώτος έχει 4mb l2 cashe και ο άλλος 6mb. Να προτιμήσω τον 4350?

Επίσης λέω αντί να πάω στην 650ti boost να προτιμήσω την gigabyte 7790 1gb , ώστε να ισορροπήσει το budget.

Edit: ακυρο για τον 4350 αφού είναι 2πυρηνος...

Επεξ/σία από spook
Δημοσ.

να περιμένεις τον 6300 . λέω οχι στον 4350. Ο 6350 είναι καλός αλλά όχι για την τιμή του όταν υπάρχει ο 8320. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...