Vtester Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 η gigabyte 8+2 φάσεις ρεύματος η asus 4+1 , ορίστε μια διαφορά αλλά περισσότερο γιατί η gigabyte είναι περισσότερο δοκιμασμένη. Και η asus όμως μια χαρά θα σε καλύψει. Αν είναι για το side window zalman z5 plus αλλά επειδή στην τελική εσύ θα το βλέπεις κάθε μέρα πάρε όποιο σ αρέσει. @coolerman για το τροφοδοτικό , του δίνει 1χρόνο το e-shop εγγύηση . Δεν λέω οτι δεν θα κάνει δουλειά και οτι δεν είναι cwt . Προσωπικά από tt μονο την σειρα toughpower θα εμπιστευόμουν. Το συγκεκριμένο δεν έχει καν πιστοποίηση 80+ . Το 87+ που γράφουν είναι δικό τους.
spook Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 βρήκα και αυτό το τροφοδοτικό που είναι παρόμοιο με το άλλο, αλλα δεν πρέπει να είναι modular και έχει πιστοποίηση 80+ και 3ετη εγγύηση επίσης για κουτί είδα το zalman z11 και το zalman ms800. κλείνω περισσότερο προς το πρώτο λόγο χρημάτων... να αναφέρω ότι κάποια case τα αποκλείω γιατί δεν μπορώ να τα βρω άμεσα διαθέσιμα.
Vtester Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 αν σου αρέσει εμφανησιακά είναι καλό κουτάκι το z11 απλά δεν έχει usb3.0 , κάτι το οποίο με αργότερα με 10-15 ευρώ διορθώνεται με ένα panel με usb Εγώ σου προτείνω να μην πάρεις tt αν δεν είναι toughpower , τώρα απο εκεί και πέρα κάνεις οτι θέλεις και πάρε και απόψεις άλλων χρηστών. Με λίγα παραπάνω παίρνεις το xfx http://www.skroutz.gr/s/2853427/XFX-ProSeries-550W-Core-Edition-Full-Wired-Bronze.html που είναι διαμάντι. Καλό modular θα το πληρώσεις να ξέρεις. δεν χρειάζεται να άνεβεις όμως τόσο πάρε το gx 550 , δεν είναι το τέλειο αλλά μια χαρά θασε βγάλει όπως κάνει και εμένα.
spook Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 το gx550 δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, γι αυτό κολλάω. όχι ότι θα το πάρω τώρα, αν έχουν stock όπως λένε από 07/06 θα τσιμπήσω το coolermaster. δεν θέλω να δώσω πολλά χρήματα αυτή τη στιγμή για τροφοδοτικό. να σας ρωτήσω σε ένα παλιό σύστημα έχω αυτό εδώ , αξίζει να το ξηλώσω και να βάλω άλλο σε εκείνο το σύστημα; το σύστημα αποτελείται από core2duo e8200 , asus p5n-d , asus gts8600 , antec nine hunderd.
Vtester Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 7/6 άρα λογικά παραλαμβάνουν σήμερα και η προσφορά είναι για 2 μέρες ακόμα. Το chieftec είναι καλό αλλά δεν ξέρω ποσο ταλαιπωρημένο είναι
spook Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 κανονική λειτουργία (αγοράστηκε το 08 αν θυμάμαι καλά) , τίποτα το ιδιαίτερο gaming, browsing, downloading. ήταν το pc που χρησιμοποιούσα μέχρι και τον αύγουστο του 12 εώς ότου πήρα το σύστημα της υπογραφής μου. απλά μου ήρθε flashιά μήπως και βόλευε.
spook Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 τον fx 6300 , λογικα την gtx650ti boost και εναν ssd. α και θα εχω συνδεδεμενους σε usb3 , 2 external hdd έφυγε η πρώτη παραγγελία για ram στα 55 ευρώ και psu στα 48 τώρα λογικά πάμε για amd fx-6300 , asus gtx 650ti boost, zalman z11 και asus m5a97 r2.0
spook Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 η gigabyte 8+2 φάσεις ρεύματος η asus 4+1 , ορίστε μια διαφορά αλλά περισσότερο γιατί η gigabyte είναι περισσότερο δοκιμασμένη. Και η asus όμως μια χαρά θα σε καλύψει. αυτο τι διαφορα θα προσδωσει στο συστημα;
Millennium Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Καλύτερη διαχείρηση ρεύματος από πλευράς μητρικής.
spook Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 αναμεσα στην 7790 και την gtx650 ti πια να διαλεξω;
spook Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 έγινε παραγγελία σήμερα amd fx-6300 και zalman z11 plus από amazon.co.uk μένει να βρω μία mobo και τέλος μάλλον θα παραγγείλω και την asus 650ti από amazon. βρήκα στις αγγελίες μία asrock 990fx να την προτιμήσω στα 75 αντί για την gigabyte που προτάθηκε; έχει και αυτή τα ίδια ρεύματα με την gigabyte ga-970-ud3;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα