Waldo_Vrs Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Παιδιά καλησπέρα. Εγώ είμαι ο άμοιρος με τον ssd. Αύριο πάμε για επιστροφη. έχω μία απορία. Τον ssd των παρείγγειλα στο όνομα ενός φίλου με έκδοση τιμολογίου στην εταιρία του αντί απόδειξής. Αύριο που θα πάω να κόψω κεφάλια υπάρχει πιθανότητα ανάμεσα στις κραυγές τους να πούνε τίποτα για ταυτότητα και τέτοια; Δεν νομίζω...απλά πες πως δουλεύεις κιόλας και ήταν για δουλειά ...και χώστους περισσότερα!!!
Antwni Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δεν νομίζω...απλά πες πως δουλεύεις κιόλας και ήταν για δουλειά ...και χώστους περισσότερα!!! Ότι ναναι
platinum Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Γενικά καλό είναι όποιος έχει θέμα να ενημερώνει τι έγινε, για να ξέρουν και οι υπόλοιποι... Perdarubo, βλέπω ότι τελικά έστω, βρήκες άκρη, άλλοι με αντίστοιχο?? Εμένα πάντως που μου κάηκε τροφοδοτικό (όχι turbo-x ), το πήγα πίσω και μου το άλλαξαν χωρίς υστερίες και χωρίς τίποτα… 1
ariannaki85 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Εντάξει παιδιά μπορεί να έτυχε στραβή... Δεν είναι όμως δυνατόν να πουλούν επίτηδες μεταχειρισμένα για καινούργια-Γιατί? για να βγάλουν τι, 100 ευρώ από έναν δίσκο πχ? Δεν μου φαίνεται και πολύ λογικό να ρισκάρουν κορώνα γράμματα το όνομα τους για κάτι τέτοιο… Τι να πω…
kostas_dr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.
salonika91 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Εντάξει παιδιά μπορεί να έτυχε στραβή... Δεν είναι όμως δυνατόν να πουλούν επίτηδες μεταχειρισμένα για καινούργια-Γιατί? για να βγάλουν τι, 100 ευρώ από έναν δίσκο πχ? Δεν μου φαίνεται και πολύ λογικό να ρισκάρουν κορώνα γράμματα το όνομα τους για κάτι τέτοιο… Τι να πω… δεν το παρακολουθεις τακτικα το forum ε? 1
plpapadopoulos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Εντάξει παιδιά μπορεί να έτυχε στραβή... Δεν είναι όμως δυνατόν να πουλούν επίτηδες μεταχειρισμένα για καινούργια-Γιατί? για να βγάλουν τι, 100 ευρώ από έναν δίσκο πχ? Δεν μου φαίνεται και πολύ λογικό να ρισκάρουν κορώνα γράμματα το όνομα τους για κάτι τέτοιο… Τι να πω… Ναι είναι καθιερωμένη πολιτική τους σε πάρα πολλά πράγματα πλέον και κυρίως σε δίσκους και σε μητρικές κι επεξεργαστές. Την είχα πάθει κι εγώ πρίν καποια χρόνια με επεξεργαστές αλλά και 4 δίσκους μέσα σε 3 απανωτές παραγγελίες (1 από κατάστημα, 1 από άλλο κατάστημα και 1 μέσω Internet που επέλεξα επίτηδες να παραδωθεί σε κατάστημα γιατί ημουν σίγουρος ότι θα στέλναν μεταχειρισμένο πάλι και θα γινόταν τζερτζελές). Αυτές ήταν και οι τελευταίες μου επαφές με το ΑΠΑΙΣΙΟ, μετά από μια μακροσκελή καρτέλα ετησίων τζίρων και όχι μόνο. Έκτοτε παροτρύνω φίλους και γνωστούς να μή ψωνίζουν ούτε στυλό από εκεί. 2
alexisgt Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Το μόνο που νιώθω είναι αηδία για τη συγκεκριμένη αλυσίδα καταστημάτων. Έκαναν οτι μπορούσαν για να μου βγάλουν εκτός εγγύησης κάρτα γραφικών που έβγαλε artifacts. Είχα ορκιστεί οτι δε θα ξαναγοράσω ούτε χαρτί Α4 απο το Πλαίσιο. Σήμερα έκανα παραγγελία wd 1ΤΒ εξωτερικού σκληρού απο άλλο κατάστημα. Εμείς τους κάναμε μάγκες με τα χρήματα μας τόσα χρόνια. Καιρός να φάνε κι άλλοι.
Heatspreader Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δεν χρειάζεται πιστεύω να χαλάσετε τις καρδιές σας. Απλά το πας πίσω και του λες ότι είναι μεταχειρισμένος και μάλιστα έχει εγκατεστημένο λειτουργικό. Ψωνίζετε από μικρά μαγαζιά βρε παιδιά... 3
platinum Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 ε ναι! ας ψωνίζει ο καθένας από όπου τον βολεύει!
AMD Expert Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Σήμερα το διάβασα το thread...ειλικρινά δεν μπορώ με το Plaisio 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα