Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα δείξει στην πορεία των πραγμάτων. Βασικά περιμένω απάντηση στο email που τους έστειλα και βλέποντας και κάνοντας.

Δημοσ.

και?πηρες τα λεφτα σου πισω?

Του έδωσαν σφραγισμένο και θα του κάνουν και έκπτωση για μελλοντικές αγορές. 

Δημοσ.

Ποσο τοις % θα εχεις εκπτωση ; Αν και παλι η διαφορα ειναι μικρη σε σχεση με αλλα καταστηματα 'ηλεκτρονικα' κυριως , μην τυχον και περασεις ουτε απ εξω απο το πλαισιο.

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά δεν παίρνω εδώ και καιρό πράγματα. Ο φίλος όμως δε μπορούσε να κρατηθεί χωρίς δίσκο. His money απ την άλλη.

Αποστολή από το HTC One X με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Θα τους σκίσουμε αύριο με τον Finn. Στην διαδρομή θα ακουμε Slayer και θα πίνουμε red bull. Έτσι και με πούνε μα και μου θα αρχίσω να φωνάζω μέσα στο μαγαζί και να δούμε τη θα κάνει ο σεκιουριτάς. Θα αρχίσουμε με τις μηνύσεις που δικαιωματικά μπορώ να κάνω και απο εκεί ανεβαίνουμε.

axaxxaax sorry αλλα δεν κρατηθηκα :P

τουλ ποσο % εκπτωση?

Δημοσ.

Τέλος καλο ολα καλα , απλα τώρα ξέρετε και εσεις απο που να κανετε και που να μην κανετε τις αγορές σας

Δημοσ.

Μην εκπλισεσαι εγω πηγα και πειρα ενα τροφοδοτικο απο το πλαισιο μετα απο 2 βδομαδες παω να παρω μια καρτα γραφικων και μου λενε τι τροφοδοτικο εχεις?αααα δεν κανει αυτο φερτω πισω σκασε και αλλα 300 ευρω(280 καρτα +20 η διαφορα του τροφοδοτικο)!πειτε μου εσεις... τι νωμιζεται θα το πεταγαν το αλλο που θα τουσ εδεινα?η μηπως θα ανεφεραν στο επομενο αγοραστη το ταξιδακι που ειχε κανει απο το σπιτι μου?

Δημοσ.

Μην εκπλισεσαι εγω πηγα και πειρα ενα τροφοδοτικο απο το πλαισιο μετα απο 2 βδομαδες παω να παρω μια καρτα γραφικων και μου λενε τι τροφοδοτικο εχεις?αααα δεν κανει αυτο φερτω πισω σκασε και αλλα 300 ευρω(280 καρτα +20 η διαφορα του τροφοδοτικο)!πειτε μου εσεις... τι νωμιζεται θα το πεταγαν το αλλο που θα τουσ εδεινα?η μηπως θα ανεφεραν στο επομενο αγοραστη το ταξιδακι που ειχε κανει απο το σπιτι μου?

Όχι...ήθελαν να σου πουλήσουν και τροφοδοτικό turbo-x :)

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ τώρα φοβάμαι μήπως έχω πάρει μεταχειρησμενη gpu..

Sent from my iPod touch using Insomnia

Πολύ πιθανό..

Εγώ είχα πάρει μητρική, βγήκε ελατωματική, μου την άλλαξαν με χίλλια ζόρια και αυτή που επέστρεψα την έβαλαν για πώληση πάλι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...