Finn Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δυστυχώς το vision studio λεει 4-7 μέρες. Εγώ προσωπικά μόνο από vision studio και amazon ψωνίζω. 5 χρόνια μόνο θετικα έχω να λέω. O perdurabo δε με συμβουλευτηκε! Αποστολή από το HTC One X με τη χρήση Insomnia App 2
SPANK Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Παιδιά καλησπέρα. Εγώ είμαι ο άμοιρος με τον ssd. Αύριο πάμε για επιστροφη. έχω μία απορία. Τον ssd των παρείγγειλα στο όνομα ενός φίλου με έκδοση τιμολογίου στην εταιρία του αντί απόδειξής. Αύριο που θα πάω να κόψω κεφάλια υπάρχει πιθανότητα ανάμεσα στις κραυγές τους να πούνε τίποτα για ταυτότητα και τέτοια; Όχι δεν εχει σημασία σε ποιο όνομα ειναι αρκει να την έχεις μαζί σου, και δεν νομίζω να εχουν και τα μούτρα να ζητάγανε μετα απο τετοιο ρεζιλίκι. 2
Perdurabo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μιά φορά δεν άκουσα τον Finn και την πάτησα. Βιάστηκα ο άτιμος, βιάστηκα
SOADNICK Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Ρε παιδια, να ρωτησω, πως γινεται εστω και αν ειχε τα win 8 μεσα, να bootαρε? Εννοω, οτι δεν θα εμπαινε στα win, οταν εγω ειχα αλλαξει μητρικη + cpu (κρατωντας παλιοτερο δισκο) δεν bootαρε και αναγκαστηκα να κανω format (στο linux ομως εμπαινε που ειχα dual boot με τα 7), αφου και τωρα ο δισκος αλλαξε η/υ αρα και μητρικη (απ τον παλιο ιδιοκτητη και μετα στον Perdurabo) πώς bootαρε? Στα win 8 γινεται αυτο? Γιατι στα 7 οχι. Anyway, και εγω εχω παρει (οχι απ το πλαισιο) gpu με χαρτοκουτο στραβο σιδερο (αυτο που βιδωνεται στις pci θυρες του case) και φυσικα πρασινο-μπλε απεικονιση στην οθονη, πηρα πισω τα χρηματα και blacklisted το καταστημα!
kostas_dr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δεν καταλαβαίνουν εκεί στο Πλαίσιο, ότι τέτοιου είδους πρακτικές γυρίζουν μπούμερανγκ; Κρίμα.
Finn Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 <p>Ρε παιδια, να ρωτησω, πως γινεται εστω και αν ειχε τα win 8 μεσα, να bootαρε? Εννοω, οτι δεν θα εμπαινε στα win, οταν εγω ειχα αλλαξει μητρικη + cpu (κρατωντας παλιοτερο δισκο) δεν bootαρε και αναγκαστηκα να κανω format (στο linux ομως εμπαινε που ειχα dual boot με τα 7), αφου και τωρα ο δισκος αλλαξε η/υ αρα και μητρικη (απ τον παλιο ιδιοκτητη και μετα στον Perdurabo) πώς bootαρε? Στα win 8 γινεται αυτο? Γιατι στα 7 οχι.</p> <p>Anyway, και εγω εχω παρει (οχι απ το πλαισιο) gpu με χαρτοκουτο στραβο σιδερο (αυτο που βιδωνεται στις pci θυρες του case) και φυσικα πρασινο-μπλε απεικονιση στην οθονη, πηρα πισω τα χρηματα και blacklisted το καταστημα!</p> Και στα 7 γίνεται! Απλά νομίζω δεν ισχύει το activation! Αποστολή από το HTC One X με τη χρήση Insomnia App
SOADNICK Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Και στα 7 γίνεται! Απλά νομίζω δεν ισχύει το activation! Αποστολή από το HTC One X με τη χρήση Insomnia App Σε μενα παντως δεν δουλεψε, πηγαινε εκει στο πλαισιο και καντους ρομπα, οτι πουλανε μεταχειρησμενα οτι δεν ειναι επαγγελματικη συμπεριφορα αυτη κτλπ
Perdurabo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Θα τους σκίσουμε αύριο με τον Finn. Στην διαδρομή θα ακουμε Slayer και θα πίνουμε red bull. Έτσι και με πούνε μα και μου θα αρχίσω να φωνάζω μέσα στο μαγαζί και να δούμε τη θα κάνει ο σεκιουριτάς. Θα αρχίσουμε με τις μηνύσεις που δικαιωματικά μπορώ να κάνω και απο εκεί ανεβαίνουμε. 3
rafail1994 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Σε ποιο κατάστημα θα πάτε και τι ώρα να περάσω με ένα κουτάκι popcorn 7
sotiris123 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 παντως οτι και να γινει καλητερα να παρετε τα λεφτα σας πισω και να τον αγορασετε απο αλλου... μη ζητησετε απλα αντικατασταση δλδ γιατι αν ποτε σας χαλασει η παθει κατι καταλαβαινετε που θα παει ο δικος παλιος... 2
SOADNICK Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Θα τους σκίσουμε αύριο με τον Finn. Στην διαδρομή θα ακουμε Slayer και θα πίνουμε red bull. Έτσι και με πούνε μα και μου θα αρχίσω να φωνάζω μέσα στο μαγαζί και να δούμε τη θα κάνει ο σεκιουριτάς. Θα αρχίσουμε με τις μηνύσεις που δικαιωματικά μπορώ να κάνω και απο εκεί ανεβαίνουμε. BINTEO BINTEOO 1
samniotis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δέν θέλω να σας την χαλάσω αλλά αν τον πήρατε απο ίντερνετ δεν νομίζω να βγάλετε άκρη! έχει τύχει σε μένα με προιόν απο το e-shop τους να πάω σε κατάστημα για αλλαγή και έπρεπε να το στείλω πίσω στο e-shop - δεν το παίρνανε γιατί υποτίθεται είναι άλλος τομέας - σε αντίθεση που απ'ότι μου είπαν, αν ήταν απο άλλο μαγαζί, κανένα πρόβλημα. Πάρτε ένα τηλέφωνο πρώτα μήν πάτε άδικα! ούτως ή άλλως όλοι ξέρουμε τι μπ@@ρδ@λο είναι το συγκεκριμένο κατάστημα!
veteranos123 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Σε ποιο κατάστημα θα πάτε και τι ώρα να περάσω με ένα κουτάκι popcorn Πάμε μαζί
Finn Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Πήραμε τηλέφωνο το μεσημέρι, μας έδωσαν και δύο όνοματα υπευθύνων του καταστήματος που έχει διαθέσιμο και θα παμε αύριο. Το θέμα είναι ότι Θεσσαλονίκη δε βρήκαμε άλλου άμεσα διαθέσιμο το δίσκο :/ Αποστολή από το HTC One X με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα