La_MoRt Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα παίδες! Έχω το εξής πρόβλημα, την ώρα που ανοίγει ο υπολογιστής καμία φορά οχι παντα δεν φορτώνει σωστά στη επιφάνεια εργασίας, δηλαδή καθυστερεί να φορτώσει οτι προγράμματα τρέχουν με την εκκίνηση του υπολογιστη και δεν ακούει σε καμία εντολή. Για να επανέλθει θέλει reset απο το κουμπί του υπολογιστη! Καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει;
aris1986 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Για αρχη τσεκαρε σκληρο δισκο με το HD sentinel.
SPANK Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Κανε ενα scan και καθαρισμό για trojan malware κτλπ με το malwarebytes και το superantispyware. Αν εχεις πολλά προγράμματα να τρέχουν οταν ανοίγει το pc φυσιολογικό ειναι να αργεί λιγο μεχρι να φορτώσουν ολα δες ομως αυτο για τα spyware που ειπα.
La_MoRt Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 <p>Για αρχη τσεκαρε σκληρο δισκο με το HD sentinel.</p> Ο δίσκος που εχει τα windows ειναι ssd και μέσα απο το προγραμμα διαχείρισης του δείχνει οτι ειναι 100% health ειναι και σχετικά καινούριος, απο το Φλεβάρη τον έχω. Sent from my iPhone using Insomnia
La_MoRt Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 "Η ενημέρωση KB2823324 που έκανε η Microsoft και κυκλοφόρησε την περασμένη Τρίτη προκαλεί πάρα πολλά προβλήματα σε χρήστες με λειτουργικό σύστημα Windows 7. Το πρόβλημα έιναι συνεχής επανεκκινήσεις, το οποίο θα διορθωθεί μόνο αν αφαιρέσετε την ενημέρωση αυτή. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Microsoft εργάζεται για μια λύση, αλλά σχετικά με το θέμα, το πρόβλημα θα μπορούσε να προκαλείται από ένα σφάλμα συμβατότητας με το Kaspersky. Μετά την εγκατάσταση, η ενημέρωση απενεργοποιεί αυτόματα το Kaspersky Anti-Virus for Windows Workstations / Server εκδόσεις 6.0.4.1424 και 6.0.4.1611, τα οποία επιδεικνύουν στη συνέχεια ένα μήνυμα που λέει ότι «η άδεια σας δεν είναι έγκυρη.» Επιπλέον η Kaspersky επίσης ερευνά το θέμα και τώρα εργάζεται σε ένα patch που θα ενεργοποιήσετε ξανά το anti-virus προστασίας. Παντός μέχρι να βρεθεί η λύση είναι καλό να απεγκαταστήσετε την ενημέρωση αυτή." Κάπου διάβασα αυτό αλλά δεν ξέρω αν με επηρεάζει έχω kaspersky αλλά οχι αυτή την έκδοση.
LaryHimura Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Ρε παιδιά και εγώ χτες εκανα format το λαπτοπ και ενω ανοιγε σε 20 δευτερα μετα τα updates ανοιγει σε 1:30 λεπτο...δεν μπορω να καταλαβω τι κανουν με αυτα τα updates...
ps-padelis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Βάλε το cd των windows 7 επέλεξε γλώσσα κτλ πάτα "επόμενο / next" και μετά κάπου κάτω λέει "επιδιόρθωση του υπολογιστή" η κάτι τέτοιο μετά επέλεξε το λειτουργικό σου σύστημα και μετά λέει κάπου "επιδιόρθωση κατά την εκκίνηση" περίμενε όταν τελειώσει αν δεν κάνει τίποτα πες μου να σου δώσω κάνα βίντεο tutorial. Εγώ που το έκανα έτσι δούλεψε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα