Simos805 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Έχω κατεβάσει το DVDFab για να γράφω ταινίες που κατεβάζω σε DVD. Όμως παίζει μόνο στα σύγχρονα DVD ενώ στα λίγο ποιο παλιά ή δεν φορτώνει ή λέει εσφαλμένος δύσκος. Γίνεται με κάποια ρύθμιση σε αυτό το πρόγραμμα ή με κάποιο άλλο να τις γράφει με τέτοιο τρόπο ώστε να παίζει σε όλα τα μηχανίματα? Sent from my iPad using Insomnia
TheELF Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Στα παλιά παίζουν μόνο τα κανονικά dvd,οπότε σε τέτοιο πρέπει να μετατρέψεις της ταινίες σου. Δες το DvdFlick, οδηγός εδώ,για ελεύθερο ή το ConvertXtoDVD. Αν είναι σε άριστη ποιότητα το αρχικό υλικό, ένα απλό dvd 4,5gb κρατάει περίπου 1,5 ώρα βίντεο(μιλάμε πάντα για ανάλυση dvd, 720x576) μετά αρχίζει και χάνει ποιότητα. 1
Gtr34 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Καλό δωρεάν είναι και το devede ρίξε μια ματιά ίσως λύσει το πρόβλημα σου http://www.devede.org/features/
Simos805 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 οκ ευχαριστώ φίλε. Επίσης έχω αντιγράψει κάποιες ταινίες στον υπολογιστή που τις είχα νοικιάσει από dvd club και είναι σε πολλά αρχεία με φάκελο VIDEO_TS μήπως ξέρεις πως γίνεται αυτές να τις αντιγράψω από τον υπολογιστή σε DVD?
MauMaus Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 DVDdecrypter CloneDVD πριν πολλα χρονια που το εκανα αυτα χρησιμοποιουσα και ηταν πολυ καλα ! τωρα αν εχω μεινει πισω δε ξερω ..
kostas_dr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Πολύ καλός ο συνδυασμός Decrypter και Shrink. Τι μου θύμησες τώρα. 2
TheELF Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 οκ ευχαριστώ φίλε. Επίσης έχω αντιγράψει κάποιες ταινίες στον υπολογιστή που τις είχα νοικιάσει από dvd club και είναι σε πολλά αρχεία με φάκελο VIDEO_TS μήπως ξέρεις πως γίνεται αυτές να τις αντιγράψω από τον υπολογιστή σε DVD? Όπως είναι τον αντιγράφεις τον φάκελο στο δισκάκι σαν αρχεία,δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα.
Simos805 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Λοιπόν έκανα τα εξής: Είχα την ταινία σε μορφή .mp4 μαζί με υπότιτλους. Την έβαλα στο DVD Flick, πάτησα create DVD, και έκανε δυο ολόκληρες ώρες να δημιουργήσει φάκελο VIDEO_TS και AUDIO_TS στα έγγραφα. Πήρα εγώ αυτούς τους φακέλους, έβαλα μέσα ένα κενό DVD-R, το διαμόρφωσα "ως μια μονάδα Flash" και έβαλα μέσα τους δυο φακέλους. Το αποτέλεσμα ήταν να μην παίζει στο DVD. Θα δοκιμάσω και με τα άλλα προγράμματα αλλά θέλω πρώτα να μου πείτε μήπως έκανα κάτι λάθος να μην το επαναλάβω και σπαταλάω άδικα τα DVD..
Gtr34 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Λοιπόν έκανα τα εξής: Είχα την ταινία σε μορφή .mp4 μαζί με υπότιτλους. Την έβαλα στο DVD Flick, πάτησα create DVD, και έκανε δυο ολόκληρες ώρες να δημιουργήσει φάκελο VIDEO_TS και AUDIO_TS στα έγγραφα. Πήρα εγώ αυτούς τους φακέλους, έβαλα μέσα ένα κενό DVD-R, το διαμόρφωσα "ως μια μονάδα Flash" και έβαλα μέσα τους δυο φακέλους. Το αποτέλεσμα ήταν να μην παίζει στο DVD. Θα δοκιμάσω και με τα άλλα προγράμματα αλλά θέλω πρώτα να μου πείτε μήπως έκανα κάτι λάθος να μην το επαναλάβω και σπαταλάω άδικα τα DVD.. Στο πρόγραμμα εγραφης επέλεξε να φτιάξεις video dvd
TheELF Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 το διαμόρφωσα "ως μια μονάδα Flash" Τι εννοείς με αυτό;;;; Στο πρόγραμμα εγραφης επέλεξε να φτιάξεις video dvd Μην το κάνεις αυτό γιατί θα κωδικοποιήσει το βίντεο άλλη μια φορά.
micos000 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μάλλον το έκανε σε μορφή που να μπορεί να προσθέτει αρχεία συνέχεια. Φίλε μην κάνεις καμία διαμόρφωση. Όπως σου είπε ο elf, βάλε ένα άδειο δισκάκι, πέτα μέσα τους δύο φάκελους VIDEO_TS & AUDIO_TS και γράψε το dvd φροντίζοντας να το κλείσεις στο τέλος ώστε να μην μπορείς να προσθέσεις άλλα αρχεία (disk at once). Αν χρησιμοποιείς το nero έχει έτοιμη επιλογή για dvd video. 1
Gtr34 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Τι εννοείς με αυτό;;;; Μην το κάνεις αυτό γιατί θα κωδικοποιήσει το βίντεο άλλη μια φορά. Πρώτη φορά το ακούω αυτό όσες φόρες έχω χρησιμοποιήσει την επιλογή video dvd άπλα μου δίνει την επιλογή να γράψω τον φάκελο με την ταινία κάνει ποιο σωστή διαμόρφωση και είναι εκτελέσιμο από τα dvd players χωρίς να ζητάει κωδικοποίηση .Βεβαία δεν χρησιμοποιώ το nero αν αυτό κάνει κωδικοποίηση με αυτή την επιλογή ζητώ συγνώμη
Simos805 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μάλλον το έκανε σε μορφή που να μπορεί να προσθέτει αρχεία συνέχεια. Φίλε μην κάνεις καμία διαμόρφωση. Όπως σου είπε ο elf, βάλε ένα άδειο δισκάκι, πέτα μέσα τους δύο φάκελους VIDEO_TS & AUDIO_TS και γράψε το dvd φροντίζοντας να το κλείσεις στο τέλος ώστε να μην μπορείς να προσθέσεις άλλα αρχεία (disk at once). Αν χρησιμοποιείς το nero έχει έτοιμη επιλογή για dvd video. Εε αυτό πήγα να κάνω, πήγα στο υπολογιστής, διπλό κλικ το DVD και μου λέει "πώς θέλετε να το διαμορφώσετε" και ειχε δυο επιλογές: όπως μια μονάδα flash ή με μια μονάδα αναπαραγωγής CD/DVD. και για να βάλω μέσα τους φακέλους επέλεξα μονάδα flash. Nero δεν έχω και ούτε θέλω διότι είναι επι πληρωμή, οπότε όταν λες "πέτα μέσα τους δυο φακέλους" τι εννοείς? πώς ακριβώς να το κανω για να είναι σωστα??
micos000 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Κατέβασε και στήσε το Ashampoo Free (https://www.ashampoo.com/en/usd/fdl/7/31/free/0). Έχει και Ελληνικά. Πας στην επιλογή Εγγραφή ταινιών->Εγγραφή Βίντεο DVD από έτοιμο φάκελο και επιλέγεις τον video_ts φάκελο στην αναζήτηση. Επόμενο και το γράφεις. Αυτό είναι όλο. Το ashampoo έχει ότι επιλογές χρειάζεσαι και να γράφεις τα δισκάκια σου σωστά χωρίς πολλά-πολλά. Εναλλακτική επιλογή (χωρίς να σημαίνει ότι είναι υποδεέστερο) το CDBurnerXP (http://cdburnerxp.se/) 1
Hawk7 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Πολύ καλός ο συνδυασμός Decrypter και Shrink. Τι μου θύμησες τώρα. Shrink. Μακραν το καλυτερο προγραμμα,με την πιο βελτιστη ποιοτητα και αλγοριθμο συμπιεσης.Δοκιμασα σε γνησιο dvd τελευταιου κλειδωματος,και ακομη ριπαρι.Bαζεις και το imgburn,και εχεις ενα αψογο αποτελεσμα. Eαν συνεχιζοτανε η αναπτυξη του,το οποιο ηταν και δωρεαν,ολοι οι αλλοι θα σβηνανε! Το εφαγαν τα συμφεροντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα