Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω καποιο μαγαζι στην Αθηνα που να βαζει αντιηλιακες μεμβρανες.Πηγα στην LLumar και μου ειπαν γυρω στα 190 ευρω.Επισης η carglass εχει μια προσφορα στα 116 ευρω αλλα ειναι πολυ διαφανες οι μεμβρανες που βαζουν και δεν διαφερει καθολου απο το ηδη υπαρχων τζαμι.

Αν γνωριζει κανεις κανα μαγαζι που να βαζει μεμβρανες σε 3θυρο αμαξι γυρω στο 100 ας μου πει.

Δημοσ.
  • Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-4912137 ή 6974646430
  • Διεύθυνση: Π.Ράλλη 203, Νίκαια – Αττική

εχει βαλει κατα καιρους και προσφορες:

http://www.dealbar.gr/?p=65041

http://www.deals4all.gr/team/view.php?id=776

αν επιμεινετε στο 100αρικο, σας τις βαζει και τοσο και χωρις προσφορες-κουπονια κτλ (και με αποδειξη εννοειται).

• Thanks 1
Δημοσ.

Απλά υπενθυμίζω ότι σύμφωνα με το άρθρο 81 του ΚΟΚ τα φιμέ τζάμια απαγορεύονται και τιμωρούνται με πρόστιμο 80€. Το επισημαίνω ώστε η μεμβράνη που θα βάλεις να μην είναι υπερβολικά σκούρη. Ο ΚΟΚ επιβάλει ο οδηγός και οι επιβαίνοντες του οχήματος να είναι ορατοί.

Δημοσ.

Απλά υπενθυμίζω ότι σύμφωνα με το άρθρο 81 του ΚΟΚ τα φιμέ τζάμια απαγορεύονται και τιμωρούνται με πρόστιμο 80€. Το επισημαίνω ώστε η μεμβράνη που θα βάλεις να μην είναι υπερβολικά σκούρη. Ο ΚΟΚ επιβάλει ο οδηγός και οι επιβαίνοντες του οχήματος να είναι ορατοί.

απλα σου διευκρινιζω οτι ο νομος λεει οτι στις πισω πορτες-τζαμια και στο πισω παρπριζ βαζεις ΟΤΙ θελεις..και τερμα μαυρο αμα γουσταρεις.

μονο στις μπροστινες πορτες υπαρχει ο περιορισμος του 70% ορατοτητα και φυσικα στο μπροστινο παρπριζ τιποτα απολυτως περα απο μια φασα στο πανω μερος του γυρω στους 10 ποντους αν θυμαμαι καλα..που συνηθως τα πιο πολλα καινουρια αυτοκινητα κατι εχουν εκει για τον ηλιο ηδη  :)

Δημοσ.

Έχω lumar 10 χρονια χωρίς κανένα πρόβλημα εκτός του πίσω παραθυρου που έκανε κάποιες φουσκάλες στα 9 χρονια.

Πρόσεξε σε ποιον θα τις βάλεις γιατί αν τα λεφτά που θα γλυτώσεις τώρα θα τα πληρώσεις αργότερα διπλά.

Δημοσ.

Στη Lumar μου ειπαν για 2 τυπους μεμβρανων.Ενα με 129 και ενα με 170 που εχουν λεει ρινισματα σιδηρου μεσα.Οι φθηνες τις Lumar ειναι αξιοπιστες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...