Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρεται σκοπευω να κανω αγορα μεσω των αγγελιων του φορουμ ενος κινητου. Ειναι δυνατον να ελεγξω αν υπαρχει υπολοιπο εγγυησης στην συσκευη μονο μεσω του IMEI διοτι ο πωλητης δεν εχει την αποδειξη

Δημοσ.

Νομίζω οτι και να εχει εγγύηση ακομα πρέπει να εχεις την απόδειξη εκτος αυτο το IMEI νομίζω σου δείχνει ποτε κατασκευάστηκε

Δημοσ.

Μαλιστα ισως πρεπει να ειμαι επιφυλακτικος αρκετα πριν αγορασω.. υπαρχει καποια αλλη συμβουλη να ακολουθησω

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Μαλιστα ισως πρεπει να ειμαι επιφυλακτικος αρκετα πριν αγορασω.. υπαρχει καποια αλλη συμβουλη να ακολουθησω

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Γεια σου φιλε,σχετικα με το imei,μετα απο πολλα κρουσματα που εγιναν με κινητα,τα οποια με παρανομους τροπους ειχαν βρεθει στην κατοχη καποιον ατομων,τα οποια φυσικα τα μεταπολουσαν με διαφορες δικαιολογιες (την εχασα την αποδειξη,ειναι εταιρικο κτλ....),ολες η εταιριες πλεον ζηταν την γνησια αποδειξη-παραστατικο αγορας.Εαν καποιος κατοχος την εχει πραγματικα χασει,μπορει να παει καλιστα στο εκαστοτε καταστημα που εγινε η αρχικη αγορα(η σε οιοδηποτε καταστημα,εαν προκειται για καποια μεγαλη αλυσιδα παροχων-καταστηματων),με την ταυτοτητα του φυσικα,και να βγαλει αντιγραφο αγορας,ειναι παρα πολυ απλο και ευκολο να γινει αυτο.

Οποτε συμπερασματικα,δεν αγοραζουμε ποτε κατι μεταχειρισμενο,εαν δεν εχει και τα απαραιτητα αποδεικτικα αγορας του!!!

Το παρων υσχιει για ολες τις εταιριες.....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...