Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Ανέλαβα να κάνω format στο λάπτοπ του τίτλου, που ανήκει σε έναν φίλο. Δυστυχώς όμως ανακάλυψα, μετά την εγκατάσταση των Windows XP Pro, ότι έχει χάσει το αρχικό δισκάκι με τους drivers. Επιπλέον, η Toshiba μάλλον έχει σταματήσει να υποστηρίζει το συγκεκριμένο προϊόν, γιατί ενώ το βρίσκω στην σελίδα τους δεν υπάρχει πουθενα η δυνατότητα για κατέβασμα drivers.

Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω τους drivers στο internet;; Ή ακόμη καλύτερα, μήπως υπάρχει κανείς, που είχε το ίδιο λάπτοπ και έχει κρατημένο το αρχικό cd;;

ΥΓ. Έχω υπόψη μου τα διάφορα προγράμματα τύπου Driver Magician, που αναλαμβάνουν να βρουν για λογαριασμό του χρήστη τους απαραίτητους drivers, αλλά προτιμώ να τα αφήσω για τελευταία λύση, γιατί στο παρελθόν δεν είχα την καλύτερη εμπειρία μαζί τους.

Δημοσ.

Δεν ξέρω γιατί αλλά αυτή η σελίδα μου ξέφυγε. Πάντως για την ώρα και αυτή δεν μου λύνει το πρόβλημα. Όταν επιλέξω Satellite M Series, το μόνο μοντελο που μου δίνει δυνατότητα να επιλέξω είναι το Satellite M840.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...