Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν δεν μπαίνει θάλασσα σε τουλάχιστον 5 μετρα βαθος,δεν σπαει,δεν μπορεί να φορτίσει από τον ήλιο κλπ,συγγνώμη αλλα είναι παπατζα.

• Like 4
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φαίνεται εξαιρετικό τηλέφωνο αν και μισή ίντσα να ήταν μικρότερη η οθόνη και το κινητό θα ήταν τέλειο!

Δημοσ.

Εξω απο κλειστο χωρο θα μπορεις να δεις την οθονη ? Η θα ειναι σαν το s3 και to s4

Έχεις δει την οθόνη του S4 ???  Για ξανά δες την.
Ok,το S3 δεν είχε καλή ορατότητα με τον ήλιο μούντζα αλλά μην ακούω ότι δεν μπορείς να δεις κι όλας.!!!
Επίσης η Samsung έβαλε για εσάς που μουρμουράτε ότι δεν βλέπετε στον ήλιο(λες και είσαι μόνιμα με έναν ήλιο στο κούτελο) LCD οθόνη αντί για Amoled γιατί αυτός που θα προτιμήσει το active αντί του κανονικού S4 λογικά θα εργάζεται σε εξωτερικό χώρο περισσότερο.
Δημοσ.

Έλεος οι ίντσες στις οθόνες εχουν ξεφύγει :P

Αυτο ομως ειδικά τις χρειάζεται,για να τραβας και κουπι,εκτός απο φωτογραφίες!:P

• Like 3
Δημοσ.

Έλα ρε σαμσουνγκ κανε μας να γουστάρουμε!!! Κανενα κινητάκι ακομα θα ανακοινώσεις;; Ζήλεψε λεει απο τη Sony που έβγαλε αδιάβροχο!!!τωρα εγω κανονικά θα έπρεπε να πω οτι αντιγράφει άλλες εταιρίες αλλα οχι!! Δεν θα το κανω! Για τη συσκευή με μια 13μπ κάμερα και λιγο μεγαλύτερη μπαταρία δεν θα με χαλαγε!!

Δημοσ.
μπραβο στην samsung κινητα για ολα τα γουστα μαγκια της οχι σαν καποιες αλλες εταιριες που λενε αυτο ειναι και αμα σας αρεσει θα μου πεις κολοσσος...ετσι ειναι και ετσι πρεπει.καλυτερα να υπαρχει κατι στην αγορα και να μην το 8ελω παρα να το 8ελω και να μην υπαρχει και παλι μπραβο

Φίλε μου κατα ενα βαθμό εχεις δίκιο. Αλλα 1) δεν σε αναγκάζει κανεις να το αγορασεις!!! Αν το γράφεις για πλάκα ( οπως κανω και εγω πολλές φορές γιατι οι σαμσουγκακιδες ειναι πλέον οι χειρότεροι για μένα και γελας οταν τους τσιτωνω) καλα κανεις!!! Και 2) ενα φιλαράκι αγόρασε προχθές το κινητό " καλητερη οθόνη στον κόσμο" και έσκασε 740!!! Για να παει να του πει τωρα η σαμσουνγκ " η καλητερη οθόνη και το πιο ανθεκτικό κινητό στον κόσμο!!" Ενώ το αλλο εχει ενα μήνα π βγήκε! Απαράδεκτη κίνηση marketing!!!

• Like 1
Δημοσ.

Και 2) ενα φιλαράκι αγόρασε προχθές το κινητό " καλητερη οθόνη στον κόσμο" και έσκασε 740!!! Για να παει να του πει τωρα η σαμσουνγκ " η καλητερη οθόνη και το πιο ανθεκτικό κινητό στον κόσμο!!" Ενώ το αλλο εχει ενα μήνα π βγήκε! Απαράδεκτη κίνηση marketing!!!

στην ανακοίνωση πάντως δεν είδα να γράφει "better screen than S4".Αντιθέτως είδα 

Striking color and stunning resolution on the device's beautiful 5.0'' Full HD TFT LCD screen

ps.740?όταν υπάρχει με 560?

Δημοσ.

Έχεις δει την οθόνη του S4 ???  Για ξανά δες την.
Ok,το S3 δεν είχε καλή ορατότητα με τον ήλιο μούντζα αλλά μην ακούω ότι δεν μπορείς να δεις κι όλας.!!!
Επίσης η Samsung έβαλε για εσάς που μουρμουράτε ότι δεν βλέπετε στον ήλιο(λες και είσαι μόνιμα με έναν ήλιο στο κούτελο) LCD οθόνη αντί για Amoled γιατί αυτός που θα προτιμήσει το active αντί του κανονικού S4 λογικά θα εργάζεται σε εξωτερικό χώρο περισσότερο.

Το s4 το γνωστο της samsung βεβαιως το εχω δει...το εχω πιασει και εχω δουλεψει... σορρυ αλλα τα χρωματα ειναι ξεπλυμενα το ασπρο δεν ειναι ασπρο και τερμα η φωτεινοτητα με ηλιο εξω ουτε μεσα στο αμαξι μπορεις να δεις καλα αν εχει φως... ειναι λιγο καπως να βαζεις διπλα πχ ενα lumia ή ενα motorola atrix hd που εχουν τις μισες τιμες και να εχουν πολυ καλυτερη οθονη...τι να το κανω το full hd οταν εχει τετοια χρωματικη αποκριση και φωτεινοτητα ?

Δημοσ.

Τώρα που είναι και αδιαβρόχο νομίζω ότι η τιμή των 900 ευρώ θα είναι λογική  για τη samsung........ Άλλωστε η samsung μας έχει μάθει μόνο σε απρόσιτες τιμές .....

Δημοσ.

Θα γεμίσει το Facebook με πανομοιότυπες φωτο απο γκομένες σε μακροβουτια..

Πέρα απο τη πλάκα, όταν σου λέει 1 μέτρο βάθος κλπ, δεν σημαίνει πως στο 1,5 μέτρο π.χ. θα εκραγεί το κινητό. Απλα αυτό προβλέπει το πρωτοκολλο κατασκευής του, για να είναι καλυμμένη η εταιρία. Μπορεί και στα 3 και στα 4 μετρα να δουλεύει, απλα δεν το ρισκαρεις..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...