troupdim Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Καλησπερα σας, προσπαθω να κανω install το joomla τοπικα στο pc μου κ η ολη εγκατασταση κολλαει οταν περναω τις ρυθμισεις της βασης δεδομενων. Το περιεργο ειναι οτι προσπαθησα να εγκαταστησω διαφορες εκδοσεις του joomla (2.5.11, 3.1) κ σε ολες μου βγαζει το ιδιο προβλημα. Επισης , σκεφτηκα να αλλαξω τον wamp που χρησιμοποιω τοπικα κ να περασω το xampp αλλα κ παλι δεν λυθηκε το προβλημα! Ξερετε τι μπορει να φταιει; Σας στελνω σε Print screen τα σημεια στα οποια κολλαει η εγκατασταση για τις εκδοσεις 2.5.11 και 3.1 αντιστοιχα!Ευχαριστω εκ των προτερων
kourentaradiocom Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα! Ποια έκδοση του XAMPP χρησιμοποιείς? Γιατί εγώ με την 1.7.0 δεν έχω κανένα πρόβλημα.
troupdim Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 To XAMPP V 3.1.0 χρησιμοποιω κ τρεχει κανονικα ο server. Eπισης με το wamp παλι δεν μπορουσα να κανω install το joomla!
nucleus Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Σίγουρα είναι σωστές οι ρυθμίσεις της βάσης?Τα screenshots δεν βοηθάνε και πολύ μιας και δεν υπάρχει κάποιο μήνυμα λάθους.
LEFteriz Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 οι τελευταιες εκδοσεις του xampp παρουσιαζαν προβλήματα. Δοκίμασε το XAMPP 1.7.3 που δουλευει 100%
codesix Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα πρέπει να δηλώσεις σωστά το suffix κατάληξη της βάση σου πχ jsx_joomla - Database να θυμάσε ότι ότι δηλώνεις στην phpMyAdmin έτσι θα τα δηλώνεις και σε εξωτερικά λογισμικά τύπου joomla , drupal etc Επίσης στον διακομιστή δοκίμασε να βάλεις η 127.0.0.1 η localhost Αν πάλι δεν σου δουλέψει τότε τι να πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα