Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να σχεδιάζεις την εφαρμογή στο περίπου? τύπου what you see is what you get χωρίς να χρειάζεται να προγραμματίζεις.  πχ Σαν το dreamweaver για web απλά το αντίστοιχο για ios ή android.

Θέλει ένας γνωστός να του φτιάξω μια ( σχεδόν στατική) εφαρμογή αλλά δε μπορώ να κάθομαι να σκέφτομαι το πως θα γίνει η ιεραρχία στα πολλά μενού, το πόσα κουμπιά θα έχει, αν πηγαίνει πίσω, αν πηγαίνει μπροστά, ούτε μπορώ να τον ρωτάω συνέχεια.

Δεν χρειάζεται να παράγει xml και τέτοια... απλές εικόνες αρκούν, ίσα-ίσα μόνο, σαν ένα draft της εφαρμογής στο χαρτί. 

Μέχρι στιγμής το φτιάχνει σε word και δεν είναι πολύ βολικό (για εκείνον), έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε? ευχαριστώ.

Δημοσ.

Εδω εισαι: http://proto.io/ (δεν ειναι δωρεαν)

καλό φαίνεται, ακριβούτσικο όμως... θα του πω να δοκιμάσει την free edition και βλέπουμε... μην αποθαρύννω πάντως τους συμφορουμήτες, να ακούσω και τίποτα άλλο...

Γενικά τι όρους έβαλες στο search? εγώ που δοκίμαζα πάνω κάτω σε, use case, diagram, design, tree, δεν μου έβγαζε καλά αποτελέσματα.... πολύ ambiguous  όροι....   

Δημοσ.

Ακριβά αλλά καλά. Μην ξεχνάμε ότι απευθύνονται σε προγραμματιστές και ότι είναι εξειδικευμένα.

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβά αλλά καλά. Μην ξεχνάμε ότι απευθύνονται σε προγραμματιστές και ότι είναι εξειδικευμένα.

ναι οκ αλλά λίγο too much... :P εξειδίκευση είναι και να προγραμματίζεις σε ένα σωρό γλώσσες αλλά δεν πληρώνεις τους compilers...

βρήκα επίσης και αυτό http://www.fluidui.com/ και φαίνεται αρκετά καλό... 

Δημοσ.

Πριν πολύ καιρό είχα δει τούτο εδώ, στην free έκδοση του (μου άφησε χλιαρές εντυπώσεις παρόλα αυτά με εξυπηρέτησε σε αυτό που χρειαζόμουν -UI prototype για iOS).

• Like 1
Δημοσ.

Πριν πολύ καιρό είχα δει τούτο εδώ, στην free έκδοση του (μου άφησε χλιαρές εντυπώσεις παρόλα αυτά με εξυπηρέτησε σε αυτό που χρειαζόμουν -UI prototype για iOS).

τέλεια αυτό ήταν που έψαχνα, εννοώ τον όρο prototype. ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...