Waldo_Vrs Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Επειδή ζαλίστηκα και εγώ... Intel DP35DP όλα καλά αλλά... δεν έχω ήχο τώρα και δεν βλέπει τα drives που είναι με Ultra DMA... Τα υπόλοιπα φαίνονται οκ.. απο τα ψηλά καλωδιάκα άφησα εκτός ένα AC97 γιατί νομίζω πως ο ήχος είναι αυτός?
Antwni Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Τι εννοείς δεν έχεις ήχο? Στα ηχεία? Καταρχήν από τη στιγμή που άλλαξες chipset το σωστό είναι να ρίξεις ένα φορματ
Antwni Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Ε; Τί; Πού; Πώς; Πότε; Γιατί; xaxaxa σωστός Γράψε αναλυτικά ρε waldor...δε διαβάζουν όλοι τα status... Άμα βαριέσαι να γράψεις αναλυτικά μην περιμένεις να μην βαριούνται να σου απαντήσουν
άδικος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 lol δεν ήταν όλοι στο status σου Waldo Αυτός είναι ο ήχος... 1
Waldo_Vrs Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Αλλαγή μητρικής είναι το όλο ζήτημα μπήκε η παραπάνω... όλα δουλεύουν καλός... εκτός απο τον ήχο.. έβαλα το HDD Audio και άφησα αυτό...μμμ μισώ να το κλείσω να ρίξω και άλλη ματιά.. EDIT.. o Hawk που είναι ρε? τον αφήσατε πίσω? θα πάει να το πάρει κανείς?
Silverage Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Έτσι κάτι κατάλαβα.Μάλλον θέλει format όπως είπανε και παραπάνω.
Waldo_Vrs Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δεν βλέπει τα drives με το DMA και ενώ έχω βάλει τον ήχο κανονικά τώρα πάλι μου λέει πως δεν βρήκε audio device και ούτε τα windows μπορούν να βρουν το πρόβλημα Βασικά αργεί και αφάνταστα να ξεκινήσει...οπότε το φορμάρω?
άδικος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Στο bios τα βλέπεις; Αν ναι, κάνε μια φρέσκια εγκατάσταση να γίνεις άνθρωπος. Σου είπα πως θα έχεις προβλήματα
Waldo_Vrs Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Στο bios τα βλέπεις; Αν ναι, κάνε μια φρέσκια εγκατάσταση να γίνεις άνθρωπος. Σου είπα πως θα έχεις προβλήματα Ναι τα βλέπω...ο ήχος με τρώει η περιέργεια γιατί δεν... οκ θα το βάλω αύριο το μεσημέρι για format και ότι προκύψει ξαναποστάρω να το δούμε πάλι. Ευχαριστώ πέδες για τη παρέα τη βοήθεια και το χαβαλέ!
Silverage Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Αν είναι χαλασμένο θα αργεί γιατί θα προσπαθεί να το βρεί.Πάντως το format είναι η σωτηρία. Α, αφού τα βλέπει τότε ξέρεις...
άδικος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Για τον ήχο πέρνα τους drivers για hd audio της μητρικής σου
Antwni Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 EDIT.. o Hawk που είναι ρε? τον αφήσατε πίσω? θα πάει να το πάρει κανείς? Δε ξέρω νόμιζα ότι μας ακολουθούσε... Χάθηκε?
Waldo_Vrs Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Τον έφαγε η μαρμάγκα... Διαβάζω αρκετά θέματα με τον ήχο η συγκεκριμένη...ο θεός να φυλάξει μετά το format να στρώσει αύριο///.
άδικος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Τους drivers να περάσεις. edit: Aπ'ότι διαβάζω δεν υπάρχει υποστήριξη για audio drivers σε win7 γι'αυτή τη μητρική
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα