Oroku Saki Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Το 2014 βγαινει η νεα ταινια teenage mutant ninja turtles. Βγηκαν και οι πρωτες φωτογραφιεςhttp://www.comicbookmovie.com/fansites/ ... s/?a=80668Στη δευτερη φωτογραφια φαινονται 2 foot ninja. Περιμενω με μεγαλη αγωνια να δειξουν και δικες μου φωτογραφιες. Ειναι η 6 ταινια. Θα ειναι αλλο ενα reboot . Σκεφτομαι σοβαρα να κανω αιτηση στην για να παιξω τον Shredder αν δεν εχουν βρει ακομα ηθοποιο!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Αν μας δείξεις cosplay σου σε βίντεο, θα σου πούμε πόσες ελπίδες έχεις.
KilliK Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 micahel bay στο production, megan fox ως April O'Neil, ενας λευκος νανος θα παιζει τον Splinter ενω τα turtles θα ειναι aliens απο αλλον πλανητη. Για το τελευταιο, o Βay ειπε οτι την απεσυρε αυτη την ιδεα μετα την αντιδραση των φανς, αλλα το ιδιο ειχε πει παλια και για τα design των Transformers. οι πιθανοτητες να βγει αυτο το reboot καλο, ειναι σχεδον μηδαμινες.
Oroku Saki Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Ο ηθοποιος που θα παιξει εμενα στην ταινια εδωσε συντεντεξη. Δειτε εδω ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ SHREDDER!!!
KilliK Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) αλλο ενα ξεδιαντροπο whitewashing απο το Hollywood. φυσικα καμια εκπληξη εδω. τον Shredder απο εναν ιαπωνα σαμουραι, τον μετατρεψανε σε ενα λευκο στρατιωτικο με το ονομα Shrader. δεν κανω πλακα. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2013 από KilliK
michael92 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Ο ηθοποιος που θα παιξει εμενα στην ταινια εδωσε συντεντεξη. Δειτε εδω ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ SHREDDER!!! Mahone, cannot unsee Prison break aka 70 hours of wasted time
Oroku Saki Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 αλλο ενα ξεδιαντροπο whitewashing απο το Hollywood. φυσικα καμια εκπληξη εδω. τον Shredder απο εναν ιαπωνα σαμουρια, τον μετατρεψανε σε ενα λευκο στρατιωτικο με το ονομα Shrader. δεν κανω πλακα. Και στη σειρα του 2003 ημουν ενας εξωγηινος μεσα σε ρομποτ το οποιο ρομποτ ειχε μορφη σαμουραι. Στη σειρα του 87 ημουν ανθρωπος οπως και στην τωρινη σειρα της nickelodeon αλλα και στα comics της IDW. Μεταλ απο κραξιμο που εφαγαν απο τους οπαδους μου καταλαβαν το λαθος τους και θα ειμαι και παλι σαμουραι στην ταινια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα