Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα ενταξει..ξερω οτι δεν εχει μονο cartoons. απλα το ειπα ετσι, για να δειξω, οτι και καλα ειναι αδιαφορες οι ταινιες που εχει.
Απο τη στιγμη που ενα μεγαλο ποσοστο απο αυτες, θα τις εχουμε δει πιο πριν, εφοσων θα τις εχουμε κατεβασει.
οσο για τα αλλα που ειπες, ναι ειναι βασικα. και θα το κοιταξω.
σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια σας.  :D

Δημοσ.

και εγω παιδια,μετα απο 10 χρονια παραμονης στον ΟΤΕ,πηγα σημερα σε καταστημα της Forthnet,εδω στο Αιγαλεω,και καταληγω μαλλον σε αυτη,με την προσφορα των 29,90 ευρω,,,Ο ΟΤΕ ειναι πανακριβος,,,ειμαστε για τετοια τωρα???

• Like 1
Δημοσ.

και εγω παιδια,μετα απο 10 χρονια παραμονης στον ΟΤΕ,πηγα σημερα σε καταστημα της Forthnet,εδω στο Αιγαλεω,και καταληγω μαλλον σε αυτη,με την προσφορα των 29,90 ευρω,,,Ο ΟΤΕ ειναι πανακριβος,,,ειμαστε για τετοια τωρα???

Εννοείται ότι δεν είμαστε για τέτοια . Το κάθε ευρώ μετράει ...... και πραγματίκα η προσφορά της forthnet  στα 29,90 για 3play είναι οικονομική και συμφέρουσα . 

Δημοσ.

πήρε παράταση μέχρι τέλος του μήνα, θα πάρουν και όσους δεν είχε λήξει το συμβόλαιό τους ακόμα και έληγε μες τον ιούνη. όλος ο κόσμος έχει πάει να την πάρει και λογικό με τέτοια τιμή

Δημοσ.

καλη η προσφορα αλλα μηπως παιζει κατι αλλο? με αυτην την κιννηση ισως ριξουν οι αλλες εταιριες το vdsl σε απιστευτες τιμες, μετα τι γινετε? ειδωμεν  :-D

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

hol δινει το ξεφτιλα 11 Margin και δεν δινει Fast path.

Να 'μαι ο νεκροθάφτης...

Ο αδερφος μου εχει hol και επειδη παρουσιαζε κατι προβληματα το ιντερνετ (τελικα ηταν το μοντεμ)πηρα τηλεφωνο και απο 80 το ping κατεβηκε στα 50 και ισχυριστηκαν οτι εβαλαν fast path.Η εξυπηρετηση ηταν γρηγορη.

Θα μπορουσες να μου δωσεις κανα λινκ η να μου εξηγησεις για το Margin γιατι το γκουγκλαρω και μου βγαζει κατι για οικονομικα... :/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...