Vern Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Θα ηθελα μια βοηθεια. Να μου πειτε ποια ειναι καλυτερη. Η hol ή η forthnet.Ειμαι στην on και θελω να αλλαξω γιατι ειναι πανακριβη γι'αυτα που προσφερει.Και ο ΟΤΕ ειναι λιγο απιαστος. Στις μερες μας δεν ειμαστε για 40αρια..!Ειμαι μεταξυ αυτου του προγραμματοςhttp://www.hol.gr/GR/home/doubleplay/Pages/default.aspx και αυτου:http://www.forthnetgroup.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=5151 σε αυτο με τα 24.90ευρώ.Στην hol που ειπαν οτι θα εχω και 60λεπτα προς κινητα.Ειναι δώρο στο πακετο λεει, αλλα δεν αναγραφεται επανω (περιεργο..).|Με την forthnet προσπαθησα να βγαλω γραμμη, δεν εβγαλα ποτε.Πηρα σε ενα καταστημα μετα, και μου ειπαν... να περασω απο το κασταστημα.Καλα κρασια...Ας πει καποιος τι εμπειριες εχει απο τις 2 αυτες εταιριες...! Ευχαριστω πολυ. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2013 από Vern
agent_smith Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Θα ηθελα μια βοηθεια. Να μου πειτε ποια ειναι καλυτερη. Η hol ή η forthnet. Ειμαι στην on και θελω να αλλαξω γιατι ειναι πανακριβη γι'αυτα που προσφερει. Και ο ΟΤΕ ειναι λιγο απιαστος. Στις μερες μας δεν ειμαστε για 40αρια..! Ειμαι μεταξυ αυτου του προγραμματος http://www.hol.gr/GR/home/doubleplay/Pages/default.aspx και αυτου: http://www.forthnetgroup.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=5151 σε αυτο με τα 24.90ευρώ. Στην hol που ειπαν οτι θα εχω και 60λεπτα προς κινητα. Ειαι δώρο στο πακετο λεει, αλλα δεν αναγραφεται επανω (περιεργο..).| Με την forthnet προσπαθησα να βγαλω γραμμη, δεν εβγαλα ποτε. Πηρα σε ενα καταστημα μετα, καιμου ειπαν να περασω απο το κασταστημα. κκαλα κρασια. Ας πει καποιος τι εμπειριες εχει απο τις 2 αυτες εταιριες...! Ευχαριστω πολυ. Από πλευράς ποιότητας δικτύου η Forthnet πιστεύω μετά τον ΟΤΕ είναι μονόδρομος. Αν παίζεις Online games πήγαινε προς Forthnet. Αλλιώς υπάρχουν και άλλες πολύ οικονομικές. (cyta/wind)
SPANK Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Απο Forthnet ειμαι πολυ ευχαριστημένος και νομιζω εχει βγάλει και μια καλή προσφορά και με nova τώρα
valantis74 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Forthnet φιλε.βασικα δεν την εχω τωρα γιατι ειμαι wind αλλα αναμεσα σε αυτες που αναφερεις forthnet.η hol μου ειχε βγαλει το λαδι 8 μηνεςωσπου το εκοψα και γλυτωσα
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 forthnet δινει fast path δινει 6 margin hol δινει το ξεφτιλα 11 Margin και δεν δινει Fast path. και οι 2 δινουν tdm telephony.απλα να εισαι σιγουρος για την hol. hol.ειχε βαλει Traffic shaping καποτε. +1 σε forthnet απο αυτες τις δυο.
Vern Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Σας ευχαριστώ παρα πολυ ολους. Και ναι.., παιζω online games. Οποτε καταλαβαινω, οτι προτεινετε forthnet λοιπον ολοι τελικα.Τωρα για nova δεν με πολυ ενδιαφερει. Δεν εχει ολα τα καναλια. Οποτε δεν αξιζει. Οσον αφορα cyta-wind ουτε καν!! cyta δεν πιανει εδω καν στην περιοχη μου. και wind δεν πιανουν ουτε τα κινητα.σιγα μην εβαζα ιντερνετ της wind 1
gridinio Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Για 5 ευρώ διαφορά αξίζει η νέα προσφορά της forthnet που είναι μέχρι 10/6 με 3 play στα 29,90 ευρώ http://www.forthnetgroup.gr/Services3PlayForm.aspx?a_id=6208 Είναι η καλύτερη προσφορά που υπάρχει μέχρι στιγμής......
gkotsop Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 forthnet δινει fast path δινει 6 margin hol δινει το ξεφτιλα 11 Margin και δεν δινει Fast path. και οι 2 δινουν tdm telephony.απλα να εισαι σιγουρος για την hol. hol.ειχε βαλει Traffic shaping καποτε. +1 σε forthnet απο αυτες τις δυο. Σας ευχαριστώ παρα πολυ ολους. Και ναι.., παιζω online games. Οποτε καταλαβαινω, οτι προτεινετε forthnet λοιπον ολοι τελικα. Τωρα για nova δεν με πολυ ενδιαφερει. Δεν εχει ολα τα καναλια. Οποτε δεν αξιζει. Οσον αφορα cyta-wind ουτε καν!! cyta δεν πιανει εδω καν στην περιοχη μου. και wind δεν πιανουν ουτε τα κινητα. σιγα μην εβαζα ιντερνετ της wind +1 forthnet
Vern Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Για 5 ευρώ διαφορά αξίζει η νέα προσφορά της forthnet που είναι μέχρι 10/6 με 3 play στα 29,90 ευρώ http://www.forthnetgroup.gr/Services3PlayForm.aspx?a_id=6208 Είναι η καλύτερη προσφορά που υπάρχει μέχρι στιγμής...... ναι και μετα σε παει στα 38 ευρω. μετα το α εξαμηνο. και δεν εχει και ολα τα καναλια.τι να το κανω; για μενα δεν αξιζει καθολου 1)για cyta τι λετε; ειναι καλη; 2)επισης στην forthnet γιατι δεν σηκωνουν ποτε το τηλεφωνο; δεν μπορω να βρω εξυπηρετηση πελατων. 3) και ενα ασχετο μετο θεμα μας....! πως βαζω να μου ερχεται ειδοποιηση στο εμαιλ, οταν στελνει καποιος στο θεμα αυτο μια απαντηση;
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 ναι και μετα σε παει στα 38 ευρω. μετα το α εξαμηνο. και δεν εχει και ολα τα καναλια.τι να το κανω; για μενα δεν αξιζει καθολου 1)για cyta τι λετε; ειναι καλη; 2)επισης στην forthnet γιατι δεν σηκωνουν ποτε το τηλεφωνο; δεν μπορω να βρω εξυπηρετηση πελατων. 3) και ενα ασχετο μετο θεμα μας....! πως βαζω να μου ερχεται ειδοποιηση στο εμαιλ, οταν στελνει καποιος στο θεμα αυτο μια απαντηση; cyta=τηλεφωνια = voip.Κακο για μενα διοτι αμα θες να εχεις τηλεφωνο θα πρεπει να βαλεις το ρουτερ που σου δινουν αυτοι και μονο αυτοι.απο το Profile σου μπορεις να φτιαξεις ολες τις ειδοποιησεις για το αν θα σου ερχεται email η απλα ειδοποιηση απο εδωμεσα.
nimorio Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 άνετα forthnet αφού σε νοιάζει το ping. /offtopic άσχετο, για το 3play, αν και είπες ότι δεν σε ενδιαφέρει, το 29,9 είναι μόνιμο, δεν αλλάζει για όσο καιρό και να κρατήσεις την προσφορά
Vern Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 ναι το ξερω οτι ειναι μονιμο. αλλα ξερεις τι γινεται; πρεπει να πληρωσεις 45 ευρω το μηχανημα.επισης δεν εχει ολα τα καναλια. να βλεπω nickelodeon; τι να το κανω;στον κοσμο του ιντερνετ που ζουμε, εχουμε οποια ταινια θελουμε στο πιατο μας. την ωρα που την θελουμε, οπως την θελουμε, σε οτι ποιοτητα την θελουμε. Να δεσμευτω σε μια εταιρια για να βλεπω cartoons δεν αξιζει για μενα.Αποψη μου...
nimorio Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 καλά δεν είναι μόνο καρτούνς, αλλά όπως το θέτεις για το ιντερνετ, εντάξει δεν παίζει να συγκριθεί με κάτι, όταν βγαίνουν ταινίες πριν βγουν στο σινεμά. το ping και η ταχύτητα που μετράνε, τα χει, οπότε βάλε αυτό που σε συμφέρει οικονομικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα