Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν αξίζει να δόσεις και λεφτα απο πανω.ειναι μικρες οι διαφορες για να πας στον 8350.αφου δεν ασχολησε και με το οβερκλοκινγ μην μπεισ στον κοπο καν.

SSE4.1SSE4.2AESCLMUL, and AVX XOP and FMA4

αξιζει !!!!! εγω απο 1055Τ πιγα σε 8350 και ειδα μεγαλες διαφορες !!!!!!!!

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

πρωτα απ'ολα ο 1090τ ακομα δεν εχει δείξει καν τι κανει με αυτα τα παιχνιδια τουλάχιστον που υπαρχουν.ειναι ενας επεξεργαστης που ακομα θα κράτηση στον χρονο και ας ειναι 3+ χρονών.οποτε αν δεν εχεις καποιο θεμα σε επιδώσεις και απετησεις που ζητας δεν βρίσκω λογο για περιτα εξοδα.

Δημοσ.

Ενα πράγμα θα πω.

ΕΓΩ έμεινα με τον 1090Τ και δεν πήγα σε 83ΧΧ

Απάντησα στο ερώτημα μήπως? :P

• Like 1
Δημοσ.

Εσυ εσυ εσυ.αχ εσυ..που ακομη περιμενω την Γαλλιδα.τι θα σε κανω εσενα :P

ασε τωρα,πες οτι βαριεσαι να ξεστησεις την υδροψυξη και γιαυτο δεν αλλαζεις επεξεργαστη.

Δημοσ.

Σε 1150 ήμουν έτοιμη να πάω, αλλά από ότι βλέπω, όποιος πάει μόνο για χάρη κάποιας καλλονής μητρικής αξίζει να πάει :P

Η Γαλλίδα αρρώστησε με ενημέρωσαν απο την κούριερ :lol:

Δημοσ.

Ενα πράγμα θα πω.

ΕΓΩ έμεινα με τον 1090Τ και δεν πήγα σε 83ΧΧ

Απάντησα στο ερώτημα μήπως? :P

Εγω απο PHENOM 1060T (960t ulocked σε X6) και κλοκαρισμένο στα 4,1Ghz πήγα σε FX 8350.

Οι διαφορές είναι σχετικά μεγάλες και τις βλέπεις στην χρήση.

Βέβαια και ο 8350 overclocked είναι πλέον.

Αν είναι για 50€ αξίζει.

Δημοσ.

και γω απο 1090Τ πηγα σε 8350 και δεν το μετανιωσα, χωρίς να εχω κανενα παραπονο απο τον 1090Τ θα δεις σημαντική βελτιώση σε σχεδον όλους τους τομεις . Αν μπορείς να το κανεις με μικρο κόστος καντο αλλιώς κράτα τον 1090Τ

Δημοσ.

Πέρα απο αυτό που λέει ο Mil αναφέρει ο χρήστης ότι παίζει παιχνίδια και έχει GTX480 επάνω.

Τι διαφορές θα πάρει ρε παιδιά με τον 8350?

Να έκανε κάτι πιο extreme να ήθελε και άλλους πυρήνες, να πω οκ. Αλλά προσωπικά το θεωρώ περιττό.

Μια καλή πρόταση που θα άξιζε, θα ήταν να "πετάξει" τη θερμάστρα και να πάει σε μια πιο νέα, λιγότερο ενεργοβόρα και πιο κρύα κάρτα.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντηεις σας!!! Την 480 ξερω οτι ειναι θερμη καρτα αλλα ακομα τραβαει αψογα σε ολα τα συγχρονα παιχνιδια, metro last ligth, crysis 3, dead space 3, bioshock infinite, τσου-lara croft, ολα μου τα επαιξε σε full settings και σε 1080p αναλυση. Αρα για κανεναν χρονο σιγουρα θα την κρατησω γιατι 7870 που ειναι παρομοιων επιδοσεων εχει 260 και βαλε ευρω, οποτε για να παω σε μια καλυτερη απο την 480 θελω πανω απο 350 ευρω! Η 480 παιρνει στα windows 7 στην αξιολογηση 7.9 με αριστα το 7.9! Αρα εχει ψωμια ακομα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...