PaokToTheBone Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Χαιρετω το forum. Πριν καποιες μερες χαλασε η μητρικη μου ud7 x58 και την πηγα στο πλαισιο απο οπου ειχε εγγυηση. Αφου κανανε δυο βδομαδες ,μετα απο κα8ημερινα τηλεφωνηματα μου,μου απαντησαν οτι η μητρικη ειναι εκτος εγγυησης,για το λογο οτι εχουν πεσει υγρα πανω τις και οτι εχει καμενο chipaki. Δεν εχω υδροψυξη.Στην μητρικη ειχα μια true black.Δεν υπαρχει περιπτωση να εχει δειγμα υγρων επανω της η μητρικη μου. Εχει λεει καμενο chipaki και ειναι εκτος εγγυησης.Ε αμα καηκε απο αστοχια υλικου για αυτο δεν ειναι η εγγυηση? Δεν ξερω τι να κανω και ρωτω αν σας εχει τυχει τιποτα παρομοιο. Ευχαριστω.
Thanos1972 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Παρε πισω την μητρικη και πηγαινε την σε αλλο πλαισιο.
panos0100 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 ακριβως το ειδιο θα εκανα και εγω κοιταξε φιλε το πλαισιο και το καθε πλαισιο βρησκει πλεον δικαιολογιες να μη σου αλλαζει τα υλικα, μ αυτη την κριση, εχουνε σφυξει τα πραγμματα, παλια θυμαμαι πηγενες μια καρτα γραφικων πχ και σου εδιναν αλλη κατευθειαν χωρις ελεγχο τιποτα, τωρα ομως βρισκουνε χιλια πραγμματα να σου λενε
PaokToTheBone Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Mα λενε την στειλαν στην gigabyte και τους ειπαν αυτα τα πραμματα...γινεται τωρα να την παω σε αλλο πλαισιο και να μου την αλλαξουν/πιστωσουν?
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Το είχαμε πει επανειλημμένος ότι όσο δεν εξαντλούμε τα δικαιώματα μας θα έρθουν τα χειρότερα,αυτά δείχνουν να είναι τα χειρότερα.. σε πρώτη φάση κανε ότι σου είπε o @Thanos1972 σε δεύτερη εξάντλησε τα δικαιώματα που σου δίνει ο νόμος,θα σου πάρει 1-2 μήνες αλλά θα δικαιωθείς. Δεν υπάρχει Gigabyte στην Ελλαδα υπάρχουν μόνο χονδρέμποροι. 1
panos0100 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Το είχαμε πει επανειλημμένος ότι όσο δεν εξαντλούμε τα δικαιώματα μας θα έρθουν τα χειρότερα,αυτά δείχνουν να είναι τα χειρότερα.. σε πρώτη φάση κανε ότι σου είπε o @Thanos1972 σε δεύτερη εξάντλησε τα δικαιώματα που σου δίνει ο νόμος,θα σου πάρει 1-2 μήνες αλλά θα δικαιωθείς. Δεν υπάρχει Gigabyte στην Ελλαδα υπάρχουν μόνο χονδρέμποροι. ακριβως moviemaker +1 οντος δεν γινεται αυτο που λενε προσπαθουν παρα πολυ να σε παραπλανησουνε με τετοια πραγμματα που δεν στεκουνε, αλλα μη τους κανεις το χατιρι και τους πιστευεις με τα ψεμματα και την κοροϊδια που σου λενε αυτοι. απευθηνσου σε κανενα ινκα ή ακομα καλυτερα κανε οτι εκανα και εγω καποτε στειλε email στο πλαισιο, την αλλη μερα γινονται αρνακια, απειλεισε τους και λιγο πες τους οτι θα τους καταγγειλεις στο μυνημα σου κι αλλα τετοια, κι αν δεν πιασει πας σε ινκα μετα
PaokToTheBone Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Θα στειλω mail στα κεντρικα πρωτα και απο παρασκευη που θα παω να παρω την καρτα,θα περασω να την αφησω σε αλλο πλαισιο...
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Θα στειλω mail στα κεντρικα πρωτα και απο παρασκευη που θα παω να παρω την καρτα,θα περασω να την αφησω σε αλλο πλαισιο... Ότι σου λένε να το ζητήσεις εγραφως. 3
PaokToTheBone Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Θα συμβουλευτω και φιλο δικηγορο και θα επικοινωνησω με το ΙΝΚΑ πριν παω να την παρω.Οσο σκεφτομαι οτι απο τα 2 pc μου το 80 % ειναι απο το πλαισιο και εχω ακομα εγγυηση με πιανουν αγχοι.
Thanos1972 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Αυτο ακριβως,οτι σου λενε να το ζητησεις εγγραφως και φυσικα θα το στειλεις με email στα κεντρικα της gigabyte.δεν αμφισβητω τα λεγομενα σου,αμφισβητω την απαντηση του πλαισιου. γιατι ειμαι και σε σχεδον παρομοια φαση και εγω και περιμενω ειδοποιηση απο αλλη εταιρεια φυσικα και βλεπουμε.
Millennium Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Άμα το κυνηγήσεις πιθανόν να δικαιωθείς.Είναι φασαρία αλλά είναι κάτι που πρέπει να γίνεται μπας και βάλουν μυαλό.
PaokToTheBone Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Αυτο που με πειραζει ειναι ο,τι χρειαζεται να το κυνηγησουμε για να καταφερουμε τα αυτονοητα. Και τι θεωρω αυτονοητη?Εχω μια μητρικη σε εγγυηση,χαλαει...?Να την αντικαταστησουν και να μην προσπαθουν να με βγαλουν φταιχτη
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 θα πρέπει να σου δώσουν πιστωτικό στην τιμη αγοράς που να βρουν μητρική ? Οπότε δεν συμφέρει .. πόσο την είχες αγοράσει ?
PaokToTheBone Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 310 euro ειχα πληρωσει...Μα πριν μου την βγαλουν εκτος εγγυησης μου ειπαν οτι θα την στειλουν στην gigabyte και θα τους δωσει καινουργια...
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχει GByte Ελληνική η Ευρωπαϊκή, αντιπροσωπεία δηλαδή ψαγμένο από εμένα προσωπικά πριν ένα μήνα. Υπάρχουν έμποροι που ψωνίζουν απο την GByte ίσως εννοούσαν κάποιον από αυτούς. Η GByte δεν κάνει rma σε τελικό χρήστη παρά μόνο στην Αμερική και ότι mail τους έστειλα η στην Αμερική η στα Κεντρικά η απάντηση τους ήταν στερεότυπη "απευθυνθείτε εκεί που την αγοράσατε." Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2013 από MoviemakerGr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα