SR71B Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Mενω Θεσ/νικη και οι δυο προηγουμενοι που αγοραζα δισκακια ΕΠΑΨΑΝ να φερνουν τα THAT'S της TAIYO YUDEN (CDR-A80CP). Yπαρχουν καλυτερα η θα πρεπει να παραγγειλω απο την Disk Impex ? Δηλαδη, καθε φορα που θελω CD να μου ρχονται ταχυδρομικως .... !!! Επισης, ποια θεωρειται οτι ειναι η καλυτερη μαρκα DVD+R DL (8.5 Gb) για δισκακια με αντοχη στον χρονο. Το ξερω οτι δεν κρατουν για παντα απλως προτεινετε μου εσεις, ποια θεωρειται αξιοπιστη μαρκα. Αυτη την στιγμη χρησιμοποιω τα DVD+R DL της Verbatim.
Hawk7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Verbatim και'γω σου συνιστω.Εαν εχουν καλες τιμες,ειναι μακραν τα καλυτερα,που δουλευουν σε πολλες συσκευες,και χωρις αστοχιες και "καψιματα". Εγω μονο αυτα χρησιμοποιω εδω και χρονια. Εχω γραψει χιλιαδες σε αυτα.
GiannisWalker Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Vebratim ! Αξιόπιστα. Τόσα έχω γράψει και προς το παρόν δεν μου έχουν βγάλει πρόβλημα
panos0100 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 κι εγω verbatim σου συνιστω ειναι τα καλυτερα οπως λες τα yunden tayto και τα that's ητανε τα κορυφαια δυστηχως τα κατηργησαν, στα cd βεβαια ητανε πρωτα αλλα και στα dvd τωρα δεν εχει οποτε μονο με τα παραπανω θα βολευτουμε να πω οτι τα intenso ειναι μαπα, μακρια παιδια πηρα ποσα τετοια τα εγραφα κυριως τα dvd και μετα απο κανενα χρονο χανονταν τα δεδομενα στα καλα καθουμενα οτι να ναι δεν ειχανε ουτε μια γρατσουνια πως γινοτανε αυτο δεν ξερω
SR71B Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Ok, μαλλον ειναι μονοδρομος τα Verbatim, oμως επιτρεψτε μου να ρωτησω κατι αλλο : γιατι η Disk Impex τα παει "τοσο καλα" με του προμηθευτες ? Την εγκαταλειπουν ?
kostas_dr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Τα αντίστοιχα DL dvd της TDK δεν τα θεωρείτε καλά; Εγώ σ' όσα έχω γράψει δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα.
neof1z Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Όχι φίλε μου. Όπως είπαν και παραπάνω καρφωτά Verbatim DVD+R DL (Made in Singapore) και JVC Taiyo That's για 4.7 GB.
SPANK Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Χρόνια τώρα χρησιμοποιώ TAIYO YUDEN και δεν ειχα ποτε πρόβλημα. Τώρα για 8.5 πήρα πρόσφατα μερικα Verbatim DVD+R DL απο Disk impex και μεχρι στιγμής οσα εχω γράψει εχουν βγει πολύ καλα
HamerZ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Εντομεταξύ, ρίχνοντας μια ματιά για ανθεκτικά δισκάκια και νέο dvd-rw ( Site: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.330697">"...WITH M-DISC SUPPORT" ) είδα κάποια με την ετικέτα Site: http://www.mdisc.com/what-is-mdisc/">M-Disc Καμιά εμπειρία κανείς από το εδώ forum?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα